סיכום שבועי.....

cinderella1992

New member
סיכום שבועי.....

אז מה עשיתם השבוע? שיר השבוע (מהאנה מונטנה): שיר השבוע (חופשי): דיסק השבוע: סרט השבוע: סידרת השבוע: פרק מהאנה מונטנה: הקנייה המוצלחת של השבוע: מקרה שעשה לכם ת'שבוע: מקרה שביאס לכם ת'שבוע: חבר השבוע: תמונה
מסר לשבוע שיבוא:

cinderella1992

New member
עונה לעצמי ;]]

שיר השבוע (מהאנה מונטנה): best of bouth worlds שיר השבוע (חופשי): jesse mccartney - because you live דיסק השבוע: jesse mccartney - right where you want me סרט השבוע: מעודדות צמודות ביותר (bring it on: all or nothing) סידרת השבוע: האנה מונטנה פרק מהאנה מונטנה: הילד החדש הקנייה המוצלחת של השבוע: ג'ינס ממנגו ב-90 שקל מקרה שעשה לכם ת'שבוע: פגשתי חברים שלא ראיתי מלאאא זמן מקרה שביאס לכם ת'שבוע: אחותי נסעה ל-4 ימים חבר השבוע: לילי (שלי, לא של מיילי/האנה) תמונה
דווקא השבוע אין ליי =[[ מסר לשבוע שיבוא: שכל יום יביא איתו חוויות שונות וטובות

עונה=]

שיר השבוע (מהאנה מונטנה): Best of Both Worlds שיר השבוע (חופשי):Avril Lavigne - Too mach to ask דיסק השבוע: jesse mccartney - Beautiful Soul סרט השבוע: משפחת סימפסון סידרת השבוע: האלופה פרק מהאנה מונטנה: יותר מזומבי בשבילי הקנייה המוצלחת של השבוע: שני צמידים ושרשרת שבכולם יש פנינים (לפני יומיים היה לי יומהולדת:p) מקרה שעשה לכם ת'שבוע: היה לי יומהולדת ובאותו יום הלכתי לבריכה עם כול המשפחה מקרה שביאס לכם ת'שבוע: חברתה הטובה של אמא של החברה הכי טובה שלי מתה (מקווה שהבנתם:p) חבר השבוע: קלאודיה תמונה -------------------------------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> מסר לשבוע שיבוא: אני צריכה לישון יותר:p (אפילו שבדרך כלל אני מתעוררת בשעה 12 בצהריים:p)

../images/Emo210.gifעונה...

שיר השבוע (מהאנה מונטנה):וי גט דה בסט וויט בוט וורלד שיר השבוע (חופשי):THE SUITE ESCIPE דיסק השבוע:- סרט השבוע:מאסטר פי סידרת השבוע:סדרות דיסני וניק.. פרק מהאנה מונטנה:כולם!!
הקנייה המוצלחת של השבוע:לחמנייה בשוק/פיג'מה של בובדוג..!! מקרה שעשה לכם ת'שבוע:אין מקרה שביאס לכם ת'שבוע:השיעמום חבר השבוע:רינת מסר לשבוע שיבוא:תנצלו לטובה מה שנשאר מהחופש שאח"כ יהיו כם זכרונות טובים..

s h a h a r 1 4

New member
עונה

שיר השבוע (מהאנה מונטנה):true friend שיר השבוע (חופשי):see you agian דיסק השבוע:hilary duff-dignity סרט השבוע:מה נשים רוצות סידרת השבוע:האנה מונטה פרק מהאנה מונטנה:ילד חדש בבית ספר הקנייה המוצלחת של השבוע:לא קניתי כלום.. מקרה שעשה לכם ת'שבוע:בילוי עם חברה שלי מקרה שביאס לכם ת'שבוע:כלום חבר השבוע:אריאל תמונה מסר לשבוע שיבוא:

millllley

New member
תשובותיי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע (מהאנה מונטנה): i miss you הגרסה המלאה, וif we were a movie, אני מתהה על השירים האלה שיר השבוע (חופשי): נמנמ.. גם דיסק השבוע: הדיסק שאני צרבתי, של מיילי.. חרשתי עליו כל השבוע סרט השבוע: הארי פוטר 5, סרט טוב.. סידרת השבוע: האנה מונטנה
סדרה קבועהה פרק מהאנה מונטנה: אממ.. הילד החדש הקנייה המוצלחת של השבוע: מנורת שולחן יפה מקרה שעשה לכם ת'שבוע: אין כל כך = / מקרה שביאס לכם ת'שבוע: אין כל כך = / חבר השבוע: רוזן, מקימי ויובי - החברות שלי תמונה:
מסר לשבוע שיבוא: בכל התחלה מביעים משאלה

עונה!

ואז הולכת אני גמורה היום חח אז מה עשיתם השבוע? כלום שיר השבוע (מהאנה מונטנה): if we were a movie שיר השבוע (חופשי): everyday america-sugarland דיסק השבוע:four sure סרט השבוע: 101 כלבים דלמטיים,ללא ספק סידרת השבוע:BONES! פרק מהאנה מונטנה:לא זוכרת,יותר מידי שמות הקנייה המוצלחת של השבוע: ממ..לא יודעת מקרה שעשה לכם ת'שבוע: כלום מקרה שביאס לכם ת'שבוע: חח
חבר השבוע:?
תמונה
מסר לשבוע שיבוא:שבוע טוב לכולם!

עונה../images/Emo14.gif

שיר השבוע (מהאנה מונטנה): I Learned From You - Miley and Billy Ray Cyrus התמכרתי אליו
שיר השבוע (חופשי): אין דיסק השבוע: אין סרט השבוע: אין סידרת השבוע: "האנה מונטנה"
ו-CSI פרק מהאנה מונטנה: הפרק שישודר מחר, עם דודה דולי
הקנייה המוצלחת של השבוע: הג'ינס מקרה שעשה לכם ת'שבוע: כלום מקרה שביאס לכם ת'שבוע: ^^ חבר השבוע: מעיינוש
תמונה זו
מסר לשבוע שיבוא: לא לשבוע, אלא לאביה, תודה רבה שפתחת את הפינה, אם אני לא פותחת גם אתם יכולים לפתוח, וכל הכבוד לך שפתחת:)

cinderella1992

New member
אין בעד מה

ראיתי שלא פתחת אז חשבתי שאת עסוקה ... הרי יש עוד חיים מעבר למחשב ;]]

santal

New member
עונה../images/Emo3.gif

שיר השבוע (מהאנה מונטנה):
One In A Million.
שיר השבוע (חופשי):
Dreamer של הילארי דאף.
דיסק השבוע:
אממ דיסק הבונוס של הראל סקעת.
סרט השבוע:
אממ אין.
סידרת השבוע:
אממ אלמה פיראטה בVOD.
פרק מהאנה מונטנה:
אממ יצא לי לראות ת'פרק עם הזומבי, אז זה.
הקנייה המוצלחת של השבוע:
אממ כל מיני שטויות...
מקרה שעשה לכם ת'שבוע:
אממ, הופעת ה100 של הראל סקעת, קניון, נולד בן דוד חדש, שבוע הבא ברית!
מקרה שביאס לכם ת'שבוע:
כלום
חבר השבוע:
רינת
תמונה
אין.

uoston

New member
עונה

שיר השבוע (מהאנה מונטנה): ####### איי גאט נרב שיר השבוע (חופשי): ##### כונטייג'אס אבריל דיסק השבוע:##### אבריל טה בסט דאם טינג!!!!! סרט השבוע:######## מת לחיות 4!!!! סידרת השבוע:##### האלופה!!! פרק מהאנה מונטנה:######### פרק אחרון לעונה הראישונה הקנייה המוצלחת של השבוע:#####אייס קופי!!! מקרה שעשה לכם ת'שבוע:######## חברה שלי באה והלכנו לבריכה ולסרט רוברטריקים היה כיף!!!! מקרה שביאס לכם ת'שבוע:######### במוצ"ש פיספסתי אותה. חבר השבוע: חברה שלי!!! תמונה
הכלבה שלי מיילי!!!!!

למעלה