=סיכום שבועי=

נוופריי

New member
=סיכום שבועי=

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום

נוופריי

New member
עווונה :]

שיר השבוע? דיסק עם 164 שירים .D= לא באמת כדי שאפרט :) , אמממ ,,הדיסק מוניקה סקס דיסק של בית הבובות :] אאאא אחד היפים ,,,של דודה שלי ^^ . אמממ ,, אני חושבת שזהו D= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אכן זאת אני :) סרט\סדרה\תוכנית TV? מיכאלה ^אצל דילב^ , והדוגמניות גם אצל דילב D= , ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 , אצל דילב ,, כן הייתי הרבה אצל דילב D= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עם דילב חחחחחח D = , וכל מיני בשכונה וכאלה היה מצחיק :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הרבהה : ]] ,,, שתמשיך השביתה :] עד חנוכה : )) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נננמ ,,, שלא תימשך השביתה : [[ . מה קניתם השבוע? נאממ ,,.. 2חזיות תחתון ....D=, אממ ,,פחית קולה היא הייתה של ערבים ,,, אז זרקתי :) . אמממ כובעעעעע !!!1 איך שכחתי .....הכיהכי יפה שיש , בליסטיקס :] , בטח קניתי עוד דברים ואני לא זוכרת :) אדם השבוע? ד-י-ל-ב !1 ,, ציטוט\סקופ\משפט השבוע? דילללב חיים שליאני אוהבת אותך תיקני לי טיייייייייייץDDDDD= סססססססססווווווולי D= חחחחחחחחחחחחחח היו הרבה :] הנה שיחה מצחיקה עם הילד הכי מפגר בעולם D = :: אבי‏ (‏PM‎ ‏02:11)‏ : אתמול ראיתי את הילה אמרתי לה הנה הילה אחות של נופר המלכה אבי‏ (‏PM‎ ‏02:11)‏ : אז היא אומרת בגלל שנופר אחותי הקטנה היא הנסיכה ואני המלכה.. אבי‏ (‏PM‎ ‏02:11)‏ : אמרתי לה ממש לא זה לא קשור
נוופופפוו [ :‏ (‏PM‎ ‏02:12)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוופופפוו [ :‏ (‏PM‎ ‏02:12)‏ : חשה בטוב הילדה צריך לחנך אותה קצת אבי‏ (‏PM‎ ‏02:12)‏ : נכון שאני מלך ואת אוהבת אותי ממש?
נוופופפוו [ :‏ (‏PM‎ ‏02:12)‏ : מחבבת כזה לא יורת
אבי‏ (‏PM‎ ‏02:12)‏ : חחחחחחחחחחחח נבלה נוופופפוו [ :‏ (‏PM‎ ‏02:12)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבי‏ (‏PM‎ ‏02:13)‏ : אני רוצה שתאוהבי אותי נוופופפוו [ :‏ (‏PM‎ ‏02:13)‏ : אךך אךך הלוואי שכל מה שהיית רוצה היה מתגשם
אבי‏ (‏PM‎ ‏02:13)‏ : נופר אני לא מאמין אבי‏ (‏PM‎ ‏02:13)‏ : את פשוט כלבה! נוופופפוו [ :‏ (‏PM‎ ‏02:13)‏ : חחחחחחחחחחחחחח אתה יודע שאני צוחקת אבי‏ (‏PM‎ ‏02:14)‏ : זה לא מצחיק זהמרגיז אטותי עכשו אני מרוגזזזז DDDD = , שבבתת שלום .D-

../images/Emo187.gif מסכמת :)

שיר השבוע? בא בכאב- אביחי לוי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? כשהייתי בת 12 ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חלום כלשהו , הורדתי תפוסטרים מהדלת וזרקתי את כל הכתבות והתמונות סופסוף של הגיים בויז , התחלתי עבודת שורשים
. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? למצוא משהו לתלות על הדלת
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור ללימודים
מה קניתם השבוע?
אדם השבוע? נופר , מיכל , אוראל , עמית וחברות שלי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? כל מיני שיחוות למינהן
שבת שלום

../images/Emo108.gifעונה:]

שיר השבוע? "ביחד" של היי סקול מיוזיקל. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->>
סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,החיים היפים של זאק וקודי,בילי, התחלה חדשה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?אין. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?סבא שלי חזרר:)לא ראיתי אותו שנתיים ואתמול הוא חזר . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מחר. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון:[ מה קניתם השבוע?כלום. אדם השבוע?שרון,באטיסטה,וכולכן. :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?-------

MaStuLa76

New member
Everyplace I go I'll think of you../images/Emo222.gif

שיר השבוע?Patito-fiesta|דניאל סלומון - איתך ,חיפה 87. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?בידור ישראלי-פיקאפ,הדוגמניות2,ערוץ 24,ערוץ MTV.פטיטו. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?סגנון|המגזין-של כל השבוע|פרומו. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אני באתי לחן,והיא אליי. כל מיני נסיעות . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?בעיקרון כל שבוע אני מחכה לאותו משהו. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?ללכת לביצפר שעתיים כל בוקר^^ מה קניתם השבוע?שוק,המבורגר. אדם השבוע?שגיא,יוני,עינבי3>. ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"תני תני בראש","נכון שהתגעגעת אליי ואל השטיוות שלי ושל שגיא??","חן תרקדי ריקוד הודיD;"

ואולי אתה פה חסר לי.

שיר השבוע? חלולים-אביב גפן Mika - Relax -חן חפרה לי איתוXD Beatles - Here Comes The Sun תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? אדמה משוגעת[
], סטאפ אפ, הכלה של החבר שלי. בנות גילמור, נמלטים, מיכאלה וקרב סכיניםD: ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על אסתי גינזבורג ב-7 לילות חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ת"א עם ירדן היה ממש כיף, ראיתי את בועז מעודהD= וגדי סוקניק ומירי בוהדנה! ומרגולD: , אזכרה של מוראל:( אמ, וואי אני לא זוכרת מה היה השבועO: אה אתמול בעיר עם לי היה מצחיק!:D ובפעולות בצופים ואו כמה צחוקים יש עוד מלא שאינלי כוח להזיכר בהם עכשיו. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום מסיבה אצל חן העצרת זיכרון ליצחק רבין עם השבט:( משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא נראה לי שיש כזה:) מה קניתם השבוע? מת"א- חולצה של ג'ק, חולצה של מיס פיגי, סיכות מתומר, גרביונים ממונסטון, טבעת מושית
XD והדובדבן שבקצפת! תיק טוקי דוקי מושלם!
אה גם שרשרת כזאת של הקבלה. מהעיר טיץ שחור וחולצה צהוב בננה[: נעלי רוקטדוג:) אדם השבוע? נעמה, לי, ירדן. :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "רוצה שורה? לא אני לא בעניין."
קרסתי. "יו תיראי איך ההיא מתלבשת מזה. ילדה את פריקית? לא , אתה הומו ? לא. אבל את ממש דומה לפריקית. ואתה ממש דומה לערס."
"יא רותם מעשנת. מפיתאום אני לא. את כן. לא! כן! סתום יא קוקסינל. סתמתי. יופי חייל שלי:D "

שריתיXD

New member
( =

שיר השבוע? שופ שופ -שורטי D; תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? פאננקי פייש XD סרט\סדרה\תוכנית TV? אמ אביבה אהובתי ספר\עיתון\כתבה כלשהי? - חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? גרנד עם חן (חברה שלי) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? - משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור לבצפר שתמשיך השבייייייתה D: מה קניתם השבוע? גלידה במקדולנס |= אדם השבוע? חן (חברה שלי) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? -

../images/Emo15.gif עווונה :)

שיר השבוע? למה - מאיה אברהם, אהבה ראשונה - דודו אהרון תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין לי כח לעלות . |: סרט\סדרה\תוכנית TV? -- ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמנמנמנ , שביתה XD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? לא זוכרת .. אדם השבוע? דורין - חברה שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? --

lililulu

New member
אני :)

שיר השבוע? אממ...חרשנו על Justin Timberlake & 50cent - Ayo Technology ואני לבד חרשתי על Maroon 5 - Wake Up Call תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? דייי
סרט\סדרה\תוכנית TV? אמריקן פאי 2, לדפוק חתונה, הר ברוקבק...באתי באמצע אבל זה סרט יפה
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מגזין ויוהD= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון היה אדיר ביומולדת של ידיד שלי, שלישי היה מדהים במשחק, חמישי היה די דפוק בעכו ואתמול היה ככה.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר משחק מול גליל עליון הם הולכים לזיין אותנו אבל בטח יהיה כיף ואני אפגוש אנשים שלא ראיתי שניםD: ו...לא יודעת מה עוד... משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום חמישי עוד ריכוז בקולנוע..הפעם אין תירוצים צריך ללכת מה קניתם השבוע? כרטיס למשחק ובטוח היה עוד אבל לא זוכרת אדם השבוע? הווווא [: חמוד כמה זמן לא שמעתי ממנו פתאום הוא קפץ לי משומקום
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אני עייפה מדי כדי להיזכרD;

../images/Emo97.gifעונהנה נה

שיר השבוע? בית הבובות-שיר בעיפרון,הציורים של יובל,BEATIFUL GRIL תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-- סרט\סדרה\תוכנית TV? מיכאלה,פאפיטו,מונית הכסף! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 והכתב ב-7 ימים על אסתי חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?כלום=[ יש לי בית ספר
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון=]]אני מתחילה ללמוד היפ-הופ=]
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בוחן באנגלית=[
מה קניתם השבוע? 2 חולצות אחת לחורף ואחת לקיץ=] ויומן לחברה שלי חחח אדם השבוע? עדי ... ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אתה הורג אותי אני משתגעת ממך...

../images/Emo135.gifמסכמת . לאן דילב נעלמה ? . O;

שיר השבוע? כל השירים היפים שיש . D; אה וכמובן סרט הודי כי ... ,
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? היה שבוע של סרטיייים P = - * 1408 . * דלתא . * מלאכים נופלים . * מבול של צרות . * שעת שיא 3 . * חצי רצח 2 . עם מללללא פופקורן ולימונדות - אחת הטעימות . D; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על זאת מפוקס , שכחתי איך קוראים לה , O; אה אסתי . [; ועוד כתבה על אחת שרוצה לדגמן . וזאת שנכנסה להריון מבדוואי . S; ועוד ועוד . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כל לילה סררררט , יום חמישי הלכתי לשוק , ובערב הייתה אחת החוויות המדהיייימות !! אין אין .
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סרטים , סרטים ומאור . DDD = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ממממ כלום . [[: מה קניתם השבוע? עגילים , וכמו תמיד - ברד . D; אה ופופקורן וממ לא זוכרת . O; אדם השבוע? הכלבה שלי .
חיים הכט . D = וכמובן - מאור .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? * הכלבה שלי עולה על הנעל של מאור * אני: צוחקת .
הוא: אוהבת אותי .. D = אני: כן אה ?! D; וכל משפט שייצא לו מהפה כי יש לו יציאות . XD

../images/Emo210.gif מסכמת :) .

שיר השבוע? איציק שמלי - אני זוכר Che'nelle Ft. Baby Cham - I Fell In Love With The DJ Vanessa Anne Hudgens - Say Ok 05 High School Musical The Concert - Getcha Head In The Game ועוד שירים של - High School Musical
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? D; >> סרט\סדרה\תוכנית TV? אם חורגת רק אתה קוראים לזה אהבה תשוקת הנצים - סרטים - יומני האומנת סטאפ אפ אביבה אהובתי היי סקול מיוזיקל :] - תוכניות - אחד נגד מאה האם אתה חכם יותר מתלמיד כיתה ו' מונית הכסף עדי אשכנזי בהיריון D = ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 לאישה פנאי פלוס . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הלכתי לנמל , הייתי אצל חברה . ולא זוכרת מה עוד DD = משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אין . משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר :SS מה קניתם השבוע? גלידה מהמקדונלדס תחתון ועוד 3 . . אדם השבוע? אחותי נופר - תודה על הכל , על התמיכה שלך אני אוהבת אותך הכי בעולם
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מכל טעות - לומדים - שבוע רגוע :) .

למעלה