עווונה :]
שיר השבוע? דיסק עם 164 שירים .D= לא באמת כדי שאפרט
, אמממ ,,הדיסק מוניקה סקס דיסק של בית הבובות :] אאאא אחד היפים ,,,של דודה שלי ^^ . אמממ ,, אני חושבת שזהו D= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אכן זאת אני
סרט\סדרה\תוכנית TV? מיכאלה ^אצל דילב^ , והדוגמניות גם אצל דילב D= , ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 , אצל דילב ,, כן הייתי הרבה אצל דילב D= חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עם דילב חחחחחח D = , וכל מיני בשכונה וכאלה היה מצחיק :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הרבהה : ]] ,,, שתמשיך השביתה :] עד חנוכה : )) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? נננמ ,,, שלא תימשך השביתה : [[ . מה קניתם השבוע? נאממ ,,.. 2חזיות תחתון ....D=, אממ ,,פחית קולה היא הייתה של ערבים ,,, אז זרקתי
. אמממ כובעעעעע !!!1 איך שכחתי .....הכיהכי יפה שיש , בליסטיקס :] , בטח קניתי עוד דברים ואני לא זוכרת
אדם השבוע? ד-י-ל-ב !1 ,, ציטוט\סקופ\משפט השבוע? דילללב חיים שליאני אוהבת אותך תיקני לי טיייייייייייץDDDDD= סססססססססווווווולי D= חחחחחחחחחחחחחח היו הרבה :] הנה שיחה מצחיקה עם הילד הכי מפגר בעולם D = :: אבי (PM 02:11) : אתמול ראיתי את הילה אמרתי לה הנה הילה אחות של נופר המלכה אבי (PM 02:11) : אז היא אומרת בגלל שנופר אחותי הקטנה היא הנסיכה ואני המלכה.. אבי (PM 02:11) : אמרתי לה ממש לא זה לא קשור
נוופופפוו [ : (PM 02:12) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נוופופפוו [ : (PM 02:12) : חשה בטוב הילדה צריך לחנך אותה קצת אבי (PM 02:12) : נכון שאני מלך ואת אוהבת אותי ממש?
נוופופפוו [ : (PM 02:12) : מחבבת כזה לא יורת
אבי (PM 02:12) : חחחחחחחחחחחח נבלה נוופופפוו [ : (PM 02:12) : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבי (PM 02:13) : אני רוצה שתאוהבי אותי נוופופפוו [ : (PM 02:13) : אךך אךך הלוואי שכל מה שהיית רוצה היה מתגשם
אבי (PM 02:13) : נופר אני לא מאמין אבי (PM 02:13) : את פשוט כלבה! נוופופפוו [ : (PM 02:13) : חחחחחחחחחחחחחח אתה יודע שאני צוחקת אבי (PM 02:14) : זה לא מצחיק זהמרגיז אטותי עכשו אני מרוגזזזז DDDD = , שבבתת שלום .D-