=סיכום שבועי=

עונה :] שבוע טוב :]]

שיר השבוע? כל הדיסק של אלון , כל הדיסק של משה פרץ אל תדאג-בית הבובות פספסת -סאב החתיך תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? חהחהחחהה הכי יפים שיש
סרט\סדרה\תוכנית TV? כל הסרטים של יס D= ספר\עיתון\כתבה כלשהי? "הגל" כן כן אני קוראת ספרים :S חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עין איילה D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ אשמור לעצמי
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלוםלום מה קניתם השבוע? אממ הרבה,לא זוכרת D= אדם השבוע? א.פ.ח.ד. ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "פוקיייייייי הרפתןןן " D= **חברות?אין באמת דבר כזה זה רק בני אדםם שמנצלים אותך שתסתובבי איתם " :]]] תפנימווו

שירלי XD

New member
../images/Emo83.gif אנחנו בשבילכם תמיד משמר הגבול

שיר השבוע? משמר הגבול תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? חלומות אסורים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ------ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום הולדת לאבא שלייייייייי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חזרות לטקס משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפרררררר מה קניתם השבוע? טוסט D: אדם השבוע? שתי אנשים חמודים מאוד ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבוע טוב

../images/Emo105.gifעונה :]

שיר השבוע? the reason תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים , מונית הכסף , מה זה השטויות האלה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עיתונים של יום שישי וראש 1. חוויה שעברתם השבוע? התאהבתי D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שומרת לעצמי. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע? כל מיני . . אדם השבוע? נופר וחן D: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חחחח נופר
עדיף שאני לא יגיד למה אתם תיגעלו

נוופריי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תילך עכשיו ל__ ואני אבוא ו__ את ה__ אחרי שאתה__ :DDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה