סיכום שבועי=]

hallcat10

New member
סיכום שבועי=]

כמו כל שבוע... אני גי בטוחה שלא צריך להסביר מה לרשום אז אני ישר יתחייל בשלי: איך עבר השבוע:היה די טוב=] משהו טוב שהיה השבוע:לא משהו מיוחד..יש לי חיים משעממיםXDXD אבל מזה שפתחתי מסן הולך טוב..המסן הדי חדש שלי:HALLCAT10ֲWALLA.COM משהו רע שקרה:ניפרדנו אני וחבר שלי..זה לא כזה רע כי אני לא אהבתי אותו..XDXD שיר ט"ה של השבוע:ריצ מי!!!ו..פורגט צילדרן..וכל השאר.. שיר ככלי של השבוע:האמ...הרבה אבל במיוחד שירים של מיקימיקל רומנס..=]ולינקין פארק...\ ציטוט השבוע:אין ציטוט... בדיחת השבוע:יאו במשך השבוע נאי מוצאת מלאואני אומרת אני ירשום את זה בפורוםם....אבל אני שוכחתXDXD אז הבדיחה שלי זה הזיכרון שליXDXD התחדשות השבוע:איזה 4 גינסים וחולצהXDXD משהו שתכננתי לשבוע הבא :אין..מה שיקרה יקרה.. משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא:אולי ביום שבת הבאה..להיפגש סוף סוף עם רוזה ומיכל=]]] (פעם ראשונה שאני פותחת שירשור סיכום שבועי אז אם שכחת משהו תגידו=]) הא..ותמונת השבוע:-->לא בדקתי איזה תמונה פשוט שלחתי..אז

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif עווונה עווונה עווונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע:היה ממממש נחחמצ'
משהו טוב שהיה השבוע:קיבלתי תאמפי שלי !
משהו רע שקרה:הוא נהרס לי על היום השניי :\ כולו פסים !! חח זה קורה לי כל הזמן !
שיר ט"ה של השבוע:in die nacht in die nacht in die nacht in die nacht in die nacht
שיר ככלי של השבוע:02-fall_out_boy-the_take_over_the_breaks_over
ציטוט השבוע: וואי היה לי אחד אבל שכחתי
בדיחת השבוע:וואי אתם חייבים לקרוא את זה! מכירים את זה שבסופר הקרונפלקסים מסודרים אחד על השני?! יופי
אז אני באתי להוציא קורנפלקס אחד [לא תגידו מלמטה מלמעלה] פתאום כ=ל הקרונפלקסים נפלוו עליי
איזה פדיחווות ! התחדשות השבוע:סריג חמודי
משהו שתכננתי לשבוע הבא :מממ..ההורים נוסעים לאילת שבוע אז אני הולכת להתפרע עם הבית :] חגיגות
משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא:ממ .. כלוום
תמונת השבוע: --->

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifקראתי.

!! את מהממת, ומוכשרת. כאילו איך כל הקורנפלקסים נפלו עלייך
? נו טוב, תגידי תודה שזה לא שימורים או צנצנות. שבוע מושלם.

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif תודה אהובתי ../images/Emo99.gif

חחחח תמיד חלמתי שזה יקרה לי !

ElinorLahav

New member
כאילו שמישהו יקרא *~*

איך עבר השבוע:מאאאגגניב
משהו טוב שהיה השבוע:מממ.. לא משו מיוחד .. משהו רע שקרה: מבחן בהיסטוריה
שיר ט"ה של השבוע:ich bin da
שיר ככלי של השבוע: the kill -30 Second To Mars ציטוט השבוע:" אווקי דווקי " בדיחת השבוע:חחח אין לי
התחדשות השבוע:אוווקי- אמא הייתה באילת וקנתה לי צמיד של טוקיו הוטל וסוואצ'ר ועכשיו סבתא הביאה לי כסף אז אני הולכת לחגוג לי
משהו שתכננתי לשבוע הבא :ללמוד למתמטיקה
משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: נממ.. ליראות את הנסיכות שלי
(מיה , רוזה , ומיכל )
ותמונת השבוע --- >

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אני קראאתתי ../images/Emo9.gif

ואני בדיוק מתכתבת איתך חח
תתחדשי על כל מה שקניית
ואני רואה שאת נפגשת עם כולן , מתי יגיע היום ותיפגשי איתי ? חח אני מלא בפ"ת

ElinorLahav

New member
אחח טל ../images/Emo9.gif

כבר עניתי לך על הכל באיסי ! את יודעת כמה אני אוהבת אותך ?!
מממממממממממממממלא

hallcat10

New member
חח..יאו

אני מתה על השיר הזהXDXD... גם של ט"ה...שבחרת אבל במיוחד של 30 Second הא...וו...איזה תמונה מצחיקהXDXD אני מתה על השיר הזה...חורשים עליו באמ טי וי ו.....הוא במקומות הראשונים במיצעדי הרוק.. אין להקה שליטה!!!

hallcat10

New member
ו..

שאמרתי מצחיקה.זה יפה..ופוזה מצחיקה... ו...קראיתי...חחח ושימי תמונות של הצמיד והגאקט שקנו לך.. באיזה חנות קנו לך??

ElinorLahav

New member
אממ.. קראי

קנו לי את הצמיד הזה שהוא מעור חום כזה וכתבו לי עליו טוקיו הוטל עם לבבות משו מזה יפה והסוואצ'ר זה של היינס שחכתי ליכתוב הוא לא של טוקיו ! הלוואי
ותודה חחח

אגנסקעXD

New member
איזה קמצנית אני...../images/Emo194.gif

איך עבר השבוע:משעמם משהו טוב שהיה השבוע: בת דודה שלי שולחת לי פוסטרים של טוקיו הוטל משהו רע שקרה: בידיוק עכשיו אח שלי נפל מהמיטה שיר ט"ה של השבוע:ריצ מי שיר ככלי של השבוע:של טאטו אול אבאות אס ציטוט השבוע: "אגנסה אל תתקמצני על הח'" אמרו לי את זה השבוע בפעם המיליון... בדיחת השבוע: אין... התחדשות השבוע: כלום... משהו שתכננתי לשבוע הבא :אולי תגמר השביתה ונחזור ללמוד משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: לפגוש את חברה שלי שבאה מאשקלון הא..ותמונת השבוע: >>>>>>>> רואים תלק.. אם הסימן של טוקיו הוטל!

אגנסקעXD

New member
ואי שכחתי להוסיף..!

תרגמתי היום שיר רצ' מי ברוסית לעיברית לא יצא ממש טוב אבל זה בערך התרגום כי המילים לא ברורות.. אני מאוד בודד מפחיד פה מסביב האדמה קרה וחלקה ואני ימצא אותך פה הצל שלך אני מחפש אותך יום אחרי יום יום אחרי יום בוא תצילי אותי את לא רואה אני נישרף בואי תצילי אותי אין לי חיים בלעדיך תצילי אותי את שלי את שלי כול הזמן מאמין ואי אפשר להאמין אני לא צריך יותר את האמת אני ימשיך את הטיול הארוך שלי אולי אני ואת אני קורא לך ברדיו תעני אלוהים איפה את בוא תצילי אותי את לא רואה אני נישרף בואי תצילי אותי אין לי חיים בלעדיך תצילי אותי את שלי את שלי את שלי אני יותר מידי לבד פה נימצא הצל שלך כול המשאלות לא היתגשמו ככה כול יום כול יום ככה כול יום בוא תצילי אותי תצילי אותי בואי תצילי אותי את לא רואה אני נישרף בואי תצילי אותי אין לי חיים בלעדיך תצילי אותי את שלי את שלי אהובתי תצילי אותי

למעלה