סיכום שבועי=]

hallcat10

New member
זה..

רגע...אמרתי קליפ של פול אוטבויז..?? אם אמרתי מי קימיקל רומנס..אז בטעות התכוונתי לפול אוט בויז..: http://www.youtube.com/watch?v=k3O5uy-MBBk כל כך מצחיק!!!!

hallcat10

New member
לעצלנים!!

איך עבר השבוע?? שיר הבוע של ט"ה: שיר השבוע כללי: דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר רע שקרה לי השבוע: דבר מצחיק שקרה לי השבוע: תמונה: למה אני מצפה בשבוע הבא: בילוי השבוע: ציטוט השבוע: מה אני עושה בשבוע הבא: תגידי תודהXDXD ;]

../images/Emo191.gif קבלו את התמונה XD

-מעתיקה מהקומונה- איך עבר השבוע: חביב משו טוב שקרה השבוע: נממ הייתי עם חברה בנווה מדבר[ברכות חמות כאלה] משו רע שקרה השבוע: העגיל דיי כאב D: שיר השבוע בכללי: נממ כ-ל השירים של רד הוט XD שיר השבוע של ט"ה: אינסטנט קארמה תמונת השבוע(לצרף): אני הכנתי D: משו שקנית/קיבלת השבוע: קיבלתי היום מחברה שלי מתנת יומולדת מאוחרת: קופסה ע-נ-ק-י-ת בצורת לב עם עטיפה של לבבות ובתוכה ברכה עם 13[תיחכום האמ] עמודים עם ברכות מדהימות ומלאאא ממתקים איזה חמוודה:] אדם השבוע: חאיינה !!! ציטוט/משפט השבוע: אני וחנה מדברות במסן: אני: חאיינה? מה עובר עלייך? חאיינה: רכבת! צ'וצ'ו!! XDDDDDDDDD תוכניות לשבוע הבא: לא 'דעת D:

חחחח רכבת ! צ'וצ'ו!

חחח אהבתי את התמונה של בילגאלם! D: אהההמ אומרים שזה שמו המלא, נכון או לא?

tsofa

New member
עוננה :) חח איזה הצתה מאוחחררת :| ../images/Emo85.gif

אייזה כייףף ישנתתי מללללא XD איך עבר השבוע?? נייס :) שיר הבוע של ט"ה: רידןן שוללט :) שיר השבוע כללי: לינקין פאאארק , שכחתי איך קוראים לו :O דבר טוב שקרה לי השבוע: אנסתי את לוטטה (ליטלל המהממתת שלי :) ) דבר רע שקרה לי השבוע: שברתי אצבבע וניחוותי בייד :( דבר מצחיק שקרה לי השבוע: לאא בטוחחה XD תמונה: של חברה שלי הסטלנייתת :) XD למה אני מצפה בשבוע הבא: ללכתת לקניותת XD בילוי השבוע: סיבוב עם הכלבבה , לא תאמינו לאן זה הידרדרר :| ציטוט השבוע: וכמו בכל שבועע , "נייס נייס נייס " אין תחלליףף ! מה אני עושה בשבוע הבא: יש עוד זמןן :) ויש לממה לחכוותת :) בקרוב אני עושה לכם מאמר שווה קריאהה על פאקצותת :) מי קראאאה ?! :(

Leb Die Sekunde

New member
מי פה?אני פה!!DDDDD:../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע?:אחלה.. נחמד יחסיתDDD: משהו טוב שקרה השבוע:אני בבלאק אווט היום.. אז לא נורא בכל זאת נענה.. אממ התצוגה שהיתה בשבת שעברה כשפגשתי מעריצה של ט"ה ובסוף התברר לי שהיא הבעלים של הסוסה שפעם היתה לנו בחווה משו רע שקרה השבוע:כלום פיי למזלי.. שיר של TH:ubers ende der welt שיר לא של TH:Fall Out Boy - Thriller +Don't you know who i think i am ציטוט השבוע: "הלוואי שתאילנדי יעשה מאבריל[לאבין]סושי ויגיש לשף רמזי[רק למי שיש יס ורואה מטבחי הגהנון יביןXD] והוא ישווה אותה לאיבר מין זכרי!" אני ברגעי הפאנגרליות שלי
בדיחה: למעלהXD התחדשות:כלום נראלי.. מצאתי את צימר.. הוא היה בתוך הקופסא של סקרים
ואני מוסיפה פדיחת השבוע: טמטמטמטמטמטמטממממ חחח סתם השיר Pencey Prep - The Secret Goldfish זה פדיחה!!!! אשכרה פדיחה של הסולן אההמאההמXDDD שילך לנגן.. ולא ישמע כמו הסולן של סימפל פלאן בקושי וצרוד![והוא טוב1! שלSP] תמונת השבוע יש 2.. אחת עם דיבוב והשניה הסוסה שלי.. עיצבתי לה תמונה חמודה..

Leb Die Sekunde

New member
מי פה?אני פה!!DDDDD:../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע?:אחלה.. נחמד יחסיתDDD: משהו טוב שקרה השבוע:אני בבלאק אווט היום.. אז לא נורא בכל זאת נענה.. אממ התצוגה שהיתה בשבת שעברה כשפגשתי מעריצה של ט"ה ובסוף התברר לי שהיא הבעלים של הסוסה שפעם היתה לנו בחווה משו רע שקרה השבוע:כלום פיי למזלי.. שיר של TH:ubers ende der welt שיר לא של TH:Fall Out Boy - Thriller +Don't you know who i think i am ציטוט השבוע: "הלוואי שתאילנדי יעשה מאבריל[לאבין]סושי ויגיש לשף רמזי[רק למי שיש יס ורואה מטבחי הגהנון יביןXD] והוא ישווה אותה לאיבר מין זכרי!" אני ברגעי הפאנגרליות שלי
בדיחה: למעלהXD התחדשות:כלום נראלי.. מצאתי את צימר.. הוא היה בתוך הקופסא של סקרים
ואני מוסיפה פדיחת השבוע: טמטמטמטמטמטמטממממ חחח סתם השיר Pencey Prep - The Secret Goldfish זה פדיחה!!!! אשכרה פדיחה של הסולן אההמאההמXDDD שילך לנגן.. ולא ישמע כמו הסולן של סימפל פלאן בקושי וצרוד![והוא טוב1! שלSP] תמונת השבוע יש 2.. אחת עם דיבוב והשניה הסוסה שלי.. עיצבתי לה תמונה חמודה..

עונה *-*

איך עבר השבוע: שבוע הורסס בריאווות ! משהו טוב שהיה השבוע: אמא שלי הביאה לי מורה פרטי בן 26 חתיייייך ! [ אבל הוא לא אימו :S ] משהו רע שקרה: אמא שלי סיפרה שלי שעוד כמה שבועות היא תפוטר כי סוגרים את החנות .. והיא כמו מפגרת הולכת לילמוד לבשל במקום לעבוד במשו אחר ! תגידו שהיא לא מפגרת ! :| שיר ט"ה של השבוע: ברייק אווי שיר ככלי של השבוע: של פול אאוט בוי.. אני לא יודעת איך קוראים לו *-* .. יש לשיר הזה תקליפ באמטיוי עם הקופים .. תנקס משו.. לא זוכרת איך קוראים לו.. ציטוט השבוע: " אני אוותר לך הפעם " - המורה שלי של הגיטרה אמר לחברה שלי.. חברה שלי : " נכון ביל חתיך ? " המורה: " אני לא מסתכל על בנים חתיכים " חברה שלי : כן, בטחח.. " XD יואוו זה היה מצחייייק ! " יש לי צירים " [ המורה שלי הפרטי הסביר לי על ציר איקס וציר ווי - אהבבבל שללי ] בדיחת השבוע: איש הלך הלך הלך.. חח סתםם .. אין לי XD התחדשות השבוע: קניתי גיטרהה ! :) ושבוע הבא המורה שלי לגיטרה הולך ללמד אותי לנגן מונסון.. [ כי זה השיר היחידי של טוקיו שהוא מכיר.. ] משהו שתכננתי לשבוע הבא : יום שלישי ורביעי יש לי גיחחחחחה ! משהו שאני מצפה שיקרה בשבוע הבא: למצוא ילד אימו חתייך ! :)

למעלה