סיכום שבועי...

mcfly danna

New member
סיכום שבועי...

אפחד לא עשה... אז עשיתי לבד...
שיר השבוע של פארמור
:
שיר השבוע לא של פארמור
:
להקת השבוע
:
קליפ \סרט השבוע
:
משהו טוב שקרה השבוע
:
משהו מעצבן שקרה השבוע
:
משהו עצוב שקרה השבוע
:
ציטוטי השבוע
:
תוכניות לשבוע הבא
:
מתנגן בראש
: שבוע טוב לכולם, שחר, זה פסדר שפתחתי?

אלוש 4

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של פארמור : ווי אר ברווקן שיר השבוע לא של פארמור : איי דונט האו טו טרי של אבריל להקת השבוע : פארמור קליפ \סרט השבוע : הוט של אבריל משהו טוב שקרה השבוע: אממ שום דבר מיוחד משהו מעצבן שקרה השבוע : גם שום דבר מיוחד משהו עצוב שקרה השבוע : כלום ציטוטי השבוע : --- תוכניות לשבוע הבא :אממ לא יודעת מתנגן בראש : סקייטר בוי של אבריל תמונת השבוע:

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני

שיר השבוע של פארמור: Paramore - Let This Go Paramore - All We Know Paramore - Crushcrushcrush שיר השבוע לא של פארמור: The Veronicas- (Revenge Is Sweeter (Than You Ever Were The Veronicas- Someone Wake Me Up The Veronicas- In Another Life The Veronicas- I Can't Stay Away Within Temptation - The Howling Within Temptation - Frozen Breaking Benjamin - Had Enough Breaking Benjamin - The Diary of Jane Hinder - Lips Of An Angel Lostprophets - 4AM Forever Papa Roach - Scars Rise Against - Roadside Sum 41 - The Hell Song sum 41 - We're All To Blame להקת השבוע: Within Temptation קליפ \סרט השבוע: אין. משהו טוב שקרה השבוע: מנוי לחדר כושר
. משהו מעצבן שקרה השבוע: לא יודעת
. משהו עצוב שקרה השבוע: כנ"ל. ציטוטי השבוע: אין
. תוכניות לשבוע הבא: חוג, להפגש עם חברה שלי, הצגה מחר ומתחיל חופש
. מתנגן בראש: I Can't Stay Away- The Veronicas מה שאני שומעת עכשיוXD תמונת השבוע:
http://img405.imageshack.us/img405/5968/4923639mx6.jpg

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifלמור משעמם. אז מור עונה.

שיר השבוע של פארמור : קראשקראשקראש. שיר השבוע לא של פארמור : הרבה של קולדפליי והמוןןן של ארוואי!@!
להקת השבוע : ארוואי! קליפ \סרט השבוע : כלה להשגה ואהבה טרופה |עמוק| משהו טוב שקרה השבוע : קנינו קוטג
'[לא מהמכולת] בית ריק עם חברות D: משהו מעצבן שקרה השבוע : ביטלנו את הקוטג' XD משהו עצוב שקרה השבוע : קייסי ז"ל ציטוטי השבוע : "איי סד גוד דיי!" תוכניות לשבוע הבא : מסיבת גיוס לבן דוד שמור מתעבת
[לפחות הוא הולך
], אזכרה לסבתא
;; וחרישה על עונה 5 של שנות ה-70. מתנגן בראש : הוו מיי פריטי פריטי בוי
שבוע טוב לכולם, שחר, זה פסדר שפתחתי? גם לך. ולא קוראים לי שחר.

mcfly danna

New member
אה... XDD אופס

הייתי בטוחה ששחר פותחת את זה... אבל את מרשה לי... נכון ?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח כן XD

אולי נעשה תורות כל שבוע מישהו אחר?
אבל אז זה בלאגן ~,~ המ.. שבוע הבא הגר כי שבוע שעבר היא כבר ביקשה ממני לקחת את הפינה הזאת.. ואם אין לך פינה אז אולי תקחי את זה שבוע אחרי זה לתמיד?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעכשיו אני מבולבלת לגמרי ובעצם לא הבנתי

כלום מההודעות האלה

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifחחחחחחח

אני לא באמת פותחת ת'פינה הזה
כתבתי את זה סתם בצחוק :)

shiraz cohen

New member
אומג,ארוואי! XDDDDDD

ס'נוסטלגיה.
את חייבת לשלוח לי ת'שירים,בבקשהבבקשהבבקשה.
שנות ה-70
. קלסו אחד האידיוטים.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifסוף סוף מישהי לעניין D::

רוב האנשים מכחישים את אהבתם ללהקה האגדית הזאת #@! את רוצה להגיד לי שאין לך את הדיסקים מקוריים?
[בושי לך!] אבל כמובן, אשלח לך~ במסן זה בסדר?^^ אם כן הוסיפי נא: [email protected] קלסו
~ |sexy legs|

shiraz cohen

New member
הממ... לא,אין לי. ../images/Emo9.gif

אבלאבל הייתי בהופעה! [השנייה.
] והיה לי את כל המרצ'נדייז שאת רוצה. XDDDDD הכובע,והצעיף והיו לי את כללל העיתונים... היו. XD היו לי צרובים.
במסן זה בסדר גמור.
~מוסיפה אותך~

FireInsaid

New member
אמא, רעמים! ]:

שיר השבוע של פארמור : חרשתי על כל ריוט!, לא יכולה לבחור אחד :X שיר השבוע לא של פארמור : uh huh her - say so
להקת השבוע : פארמור דעא, לא חרשתי ככה מאז שאוונסנס הוציאו ת'אלבום השני O_O קליפ \סרט השבוע : מיליון דולר בייבי, סרט מדהים. משהו טוב שקרה השבוע : קנו לי את הDVD של הארי פוטר ומסדר עוד החול! ^^ משהו מעצבן שקרה השבוע : המממ...לא זכור לי משהו עצוב שקרה השבוע : גם לא כלכך זכור לי XD ציטוטי השבוע : "יקירתי, דם מדמי." ממיליון דולר בייבי.
תוכניות לשבוע הבא : להתחיל לשנות דברים בחיים המסריחים שלי
מתנגן בראש : הללויה של פארמור ><

shiraz cohen

New member
אומגגג,יש לך את ה-DVD של ה"פ?! ../images/Emo99.gif

כיף לך.
איזה תוספות יש שם? גאד,אני גם רוצה. @#$#%@$$%^

FireInsaid

New member
אממ D:,

אין שם כ"כ הרבה תוספות, יש שם סיור באתר צילומים עם השחקנית שמגלת את טונקס, כפרעליה XD ובעוד תוספת אפשר לערוך שם סצנה אחת מהסרט, לבחור את המוסיקה ואת הזוית צילום, יש סצנות שלא שודרו [לא משו :X], והכי טוב, יש שם איזה קטע של 40 דקות על "הסודות של הארי פוטר" אומשו כזה, מעניין ^^ וזהו אני חושבת ם: הייתי צריכה להחליט אם לקנות את הDVD או את ריוט..]: התלבטתי שעות

shiraz cohen

New member
מאגניב! ../images/Emo12.gif

אוווווו,טונקס חמודה! איזה סצנות יש שלא שודרו? [פרטים,קדימה.
]
הסודות של ה"פ? קדימהקדימה,פרטים. XDDDDD

FireInsaid

New member
חעח אני לא בדיוק זוכרת ת'סצנות,

אבל בסודות של הארי פוטר.. הם דיברו הרבה, אני גם לא זוכרת XDDD אבל גיליתי שיש ספר שקוראים לו ככה, שמישהי כתבה. O: זה מגניב, ספר על ספר ^^

טונקס../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

וואו, עשו אותה מהזה מגניבה בסרט
[כל הכבוד להם. כי את סיריוס הם עשו מכוער תחת.
] [וסיריוס מת!#@!%#$^%#^
גם את בכית?]

shiraz cohen

New member
לא נכון,סיריוס לא היה מכוער!

דווקא מצאו שחקן טוב לסיריוס. גארי משו. >< סיריוס...
אני בכיתי כשקראתי את זה... לקח לי איזה יומיים להתאושש. XDDDD אבלאבל הם לא עשו את זה מרגש מספיק בסרט. כאילו,שנייה אחרי זה הארי שכח מזה כבר?!
סיריוס-כי הוא לא מת. הוא רק מאותגר קיומית.

../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif סיריוס ../images/Emo16.gif

אף אחד לא יודע את זה, אבל הוא מארגן מחתרת קסומה שתכסח לוולדמורט את הצורה.
עזבו אותי, רק עכשיו קמתי. [הלכתי לישון בארבע לפנות בוקר, מה
]

למעלה