סיכום שבועי...

shiraz cohen

New member
../images/Emo6.gif

ואיך את יודעת על זה אם אף אחד אחר לא?

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo2.gif את צוחקת?!?!

גארי אולדמן הוא אחד הסקסיים ביותר
וחוץ מזה הוא שחקן ממש מעולה

FireInsaid

New member
כמובן שבכיתי ]]]:

ואיך שהארי צועק אחרי זה...]; והשחקנית של טונקס, היה איזה קטע בסיור איתה שהיא לקחה גיטרה והתחילה לנגן ולשיר XD זה היה קטע טוב ^^

mayu101

New member
סיכומיישן

שיר השבוע של פארמור :emergency שיר השבוע לא של פארמור :vanilla sky-the point להקת השבוע :T.H+paramore קליפ \סרט השבוע :תוכנית לייתר דיוק
קרוב רחוק משהו טוב שקרה השבוע :סוףסוף מפרמטים לי את המחשב! משהו מעצבן שקרה השבוע :
הכל היה סבבה משהו עצוב שקרה השבוע :לסבא שלי היתה יומולדת אתמול..וחשבתי עליו הרבה וזה עשה לי עצוב שהוא לא פה איתי ועם המשפחה.
ציטוטי השבוע : אין. תוכניות לשבוע הבא :לקנות בגדים ועוד בגדים ואמ פי חדש. מתנגן בראש :ניקלבאק-רוק סטאר(לא היה לי כוח לרשום באנגלית
)

mcfly danna

New member
עונה לעצמי...

אז מי רוצה את הפינה הזאת? אין לי בעיה אם אפחד לא עושה, שחר, את מבלבלת אותי.. שיר השבוע של פארמור : crushX3 , brighter ועוד שיר השבוע לא של פארמור : mcfly- not alone, sorry's not good enough , the heart never lies, the way you make me feel ועוד כמה... להקת השבוע : פארמור.. קליפ \סרט השבוע : "רשיון לחתונה" - סרט טוב, מנדי מור כזאת כפרעליה, ורובין וויליאמס כזה נושי, והילד כזה מכוער, מי הרשה לו להיות בסרט?! XDD משהו טוב שקרה השבוע : שחגגנו יומולדת לדאגלס, הילד בן 20... וחגגנו את זה בריצת ספירנט של כביש הערבה ב11 בלילה עם בקבוקי קולה ביד, כשאבא שלי בטוח שאני במקדונלס יושבת בקצה ושותה להנאתי מיץ ענבים.. זה היה ערב ממש מצחיק.. משהו מעצבן שקרה השבוע : אחותי הקטנה ממש עיצבנה אותי... לא נורא, כפרעליה... משהו עצוב שקרה השבוע : אין... אני אופטימית... רק ה-75 במתמטיקה טיפה איכזב אותי, אבל לא נורא, עכשיו אני אהבלה מיקצועית! ציטוטי השבוע : ~אני וחברה שלי רואות מרחוק ומתווכחות אם זה מישהו שקוראים לו גאי צ'רנה או בן~ אני:"היי, זה צ'רנה.." ונילה:"לא, זה גאי" אני:"לא, זה צ'רנה" ונילה:"לא, זה גאי!" אני:"~חושבת~, רגע זה לא אותו אחד?" ~שיעור תזונה~ דניאל:"מיכל {המורה} אמרת שכל דבר לבן הא פחמימה.." המורה:" {קוטעת אותו} לא!, אני לא אמרתי דבר כזה, אם אתה תאכל הרואין, זה יהיה כמו סוכר?" אני:" {חושבת לעצמי בלב...} זה כמו סוכר.... you feel so high, you see the sky, you don't know why" ~מדברים על אנורקסיה~ המורה:"בנות ובנים תאכלו! תעשו פעילות גופנית!" אני:"כרוב זה ירק נכון?" XDD יאתי כזאת לא קשורה... ~שיחה עם ילד בן 10 על דורה ובוטס~ אני:"איך אני אוהבת את דורה ומר מפה.." הילד:"מה עם בוטס?" אני:"הקוף סתם נגרר, הוא נחסף אחרי השטויות של דורה, אתה לא מבין? הוא ידרדר כמוה לסמים של עצי שוקולד!" תוכניות לשבוע הבא : לאכול ולישון... מתנגן בראש : "הקיץ בא באבאבאבא...." תמונת השבוע:
תמונה אומנותית שלי, של קנקן לימונדה... מעניין הא?

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifWe we're born for this..../images/Emo47.gif

שיר השבוע של פארמור : ה כ ל !!! אבל בעיקר מה ששירז שלחה לי- born for this live for a pessimis........live.. when it rain demo pressure acoustic שיר השבוע לא של פארמור : יש כלכך הרבה ואם אני אתחיל לפרט אני מזה לא אסיים
להקת השבוע : יש כלכך הרבה אני אעשה את זה בקיצורים DD: ((מי שלא מבין שישאל XD)) silverstein AFS paramore HH SKSK RJA Blessthefall כלכך@!#! FS ML CIWWAF קליפ \סרט השבוע : נמנמ קליפ של המסע לפולין אחד המרגשים משהו טוב שקרה השבוע : אמממ. אתמול בלילה, ואני לא אפרט
משהו מעצבן שקרה השבוע : מממ. הסוף של אתמול בלילה!!!!!
משהו עצוב שקרה השבוע : קייסי
ציטוטי השבוע : טחחח לאדעתXD תוכניות לשבוע הבא : אממ, מלא אימונים, חנוכה, רוצה תל אביבבבבבבבבב.. מתנגן בראש : morning sadness- ML

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

שיר השבוע של פארמור : מיזביז
שיר השבוע לא של פארמור : הממ
Parla A Ma Main - Fatal Bazooka Feat. Yelle אחד המצחיקיםXD להקת השבוע : בולט פור מיי וולנטיין. [אל תירו בי!!!!!11 אני שונאת אותם בדם. הכריחו אותי לשמוע אותם לכמה זמן.XD] קליפ \סרט השבוע : Seize the day - A7X
אחד הקליפים המרגשים. להקה מדהימה. משהו טוב שקרה השבוע : לא זוכרת>< משהו מעצבן שקרה השבוע : ההורים שלי מתעלמים מהבקשות שלי כשאני רצינית משהו עצוב שקרה השבוע : סבתא שלי ממש חולה \: ציטוטי השבוע : "You know I make you wanna scream" תוכניות לשבוע הבא : חנוווווווכה
מתנגן בראש : Pink stars and magazines - Useless ID

../images/Emo28.gif

שיר השבוע של פארמור: Misery Business [כי ראיתי את הקליפ בטלוויזיה וצרחתי בהיסטריה
] שיר השבוע לא של פארמור: Some Say-Sum 41 You Belong To Me-Jason Wade Forever Or Never-Cinema Bizarre When I Get Home You're So Dead-Mayday Parade Miserable At Best-Mayday Parade שני האלבומים של HH: - If Only You Were Lonely - The Silence In Black And White להקת השבוע: Hawthorne Heights ו- Mayday Parade קליפ \סרט השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע: כמה שיחות ארוכות וכיפיות איתו. 3> משהו מעצבן שקרה השבוע: אמא ניג'סה קשות. משהו עצוב שקרה השבוע: המוות של קייסי
ציטוטי השבוע: היו הרבה דברים מצחיקים השבוע.. אבל אנלא זוכרת כלכך
תוכניות לשבוע הבא: חופש. מפגשים שונים. מתנגן בראש: תני לי חבל-יוני בלוך. [שיר ממכר
] תמונת השבוע : לזכרו של קייסי

May Music

New member
עונהP:

שיר השבוע של פארמור : הממ LTG שיר השבוע לא של פארמור : לאדע XD להקת השבוע : פארמור קליפ \סרט השבוע : נה משהו טוב שקרה השבוע : אין משהו מעצבן שקרה השבוע : הרבה משהו עצוב שקרה השבוע : הרבה ציטוטי השבוע : אין תוכניות לשבוע הבא : חנוכה וזה מתנגן בראש : LTG XD

A t a s h i

New member
באיחור, כרגיל. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פארמור : When It Rains. שיר השבוע לא של פארמור : Trisomy - All Alone, Madina Lake - Here I Stand, Three Days Grace - Tim of Dying. להקת השבוע : Paramore. קליפ \סרט השבוע : נה. :X משהו טוב שקרה השבוע : 9 דיסקים חדשים. 3> ת"א. 3> משהו מעצבן שקרה השבוע : 5 שעות פיסיקה רצופות, דייט מבאס, פספסתי מקס ברנר. >< משהו עצוב שקרה השבוע : :X ציטוטי השבוע : :X תוכניות לשבוע הבא : לא יודעת. :X מתנגן בראש : Ben Moody feat. Anastacia - Everything Burns.

למעלה