עונה לעצמי...
אז מי רוצה את הפינה הזאת? אין לי בעיה אם אפחד לא עושה, שחר, את מבלבלת אותי.. שיר השבוע של פארמור : crushX3 , brighter ועוד שיר השבוע לא של פארמור : mcfly- not alone, sorry's not good enough , the heart never lies, the way you make me feel ועוד כמה... להקת השבוע : פארמור.. קליפ \סרט השבוע : "רשיון לחתונה" - סרט טוב, מנדי מור כזאת כפרעליה, ורובין וויליאמס כזה נושי, והילד כזה מכוער, מי הרשה לו להיות בסרט?! XDD משהו טוב שקרה השבוע : שחגגנו יומולדת לדאגלס, הילד בן 20... וחגגנו את זה בריצת ספירנט של כביש הערבה ב11 בלילה עם בקבוקי קולה ביד, כשאבא שלי בטוח שאני במקדונלס יושבת בקצה ושותה להנאתי מיץ ענבים.. זה היה ערב ממש מצחיק.. משהו מעצבן שקרה השבוע : אחותי הקטנה ממש עיצבנה אותי... לא נורא, כפרעליה... משהו עצוב שקרה השבוע : אין... אני אופטימית... רק ה-75 במתמטיקה טיפה איכזב אותי, אבל לא נורא, עכשיו אני אהבלה מיקצועית! ציטוטי השבוע : ~אני וחברה שלי רואות מרחוק ומתווכחות אם זה מישהו שקוראים לו גאי צ'רנה או בן~ אני:"היי, זה צ'רנה.." ונילה:"לא, זה גאי" אני:"לא, זה צ'רנה" ונילה:"לא, זה גאי!" אני:"~חושבת~, רגע זה לא אותו אחד?" ~שיעור תזונה~ דניאל:"מיכל {המורה} אמרת שכל דבר לבן הא פחמימה.." המורה:" {קוטעת אותו} לא!, אני לא אמרתי דבר כזה, אם אתה תאכל הרואין, זה יהיה כמו סוכר?" אני:" {חושבת לעצמי בלב...} זה כמו סוכר.... you feel so high, you see the sky, you don't know why" ~מדברים על אנורקסיה~ המורה:"בנות ובנים תאכלו! תעשו פעילות גופנית!" אני:"כרוב זה ירק נכון?" XDD יאתי כזאת לא קשורה... ~שיחה עם ילד בן 10 על דורה ובוטס~ אני:"איך אני אוהבת את דורה ומר מפה.." הילד:"מה עם בוטס?" אני:"הקוף סתם נגרר, הוא נחסף אחרי השטויות של דורה, אתה לא מבין? הוא ידרדר כמוה לסמים של עצי שוקולד!" תוכניות לשבוע הבא : לאכול ולישון... מתנגן בראש : "הקיץ בא באבאבאבא...." תמונת השבוע:
תמונה אומנותית שלי, של קנקן לימונדה... מעניין הא?