סיכום שבועי!

סיכום שבועי!

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר:

הסתפרתיייי וצבעתי, שוב :O

שיר השבוע של דה יוזד: Blue and yelow Box Say days ago (Live) Hospital Bulimic שיר השבוע לא של דה יוזד: Escape the fate - Situations Nirvana - Lithium Led zeppelin - Black dog בקיצור כל Mothership שלהם Aerosmith - Livin' on the edge Aerosmith - Girls of summer Aerosmith - Janie's got a gun Bring me the horizon - Pray for plagues Alesana - Ambrosia Alesana - Apology Bullet for my valentine - 10 years today Bullet for my valentine - The end להקת השבוע: אירוסמית', לד זפלין אלבום השבוע: Mothership משהו טוב/רע שקרה השבוע: ירדתי שני קילו ועליתי אותם בחזרה :O קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרטים - לשכוח הכל, 300
סדרות - פרדייז הוטל - שנגמר אגב :| העיקר שזאק ניצח
ציטוט: לא משהו שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו... השבוע במילה אחת: חרא תכנונים לשבוע הבא: תל-אביב לקנות תחפושות למוסד ב-16 לחודש!!@!@!# :O מתנגן בראש/בפלייליסט: Bullet for my valentine - 10 years today תמונת השבוע: שיער חדש! :O עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: חברה שלי שתתה שוט של פיפי ושוט של רוטב סויה עם חומץ :O

יאא תתחדשי!../images/Emo110.gif

צבעתי את השיער גם כמוך, אבל גם חלק מהפוני צבעתי, ובאדום. את ממש יפה *-*

[:

שיר השבוע של דה יוזד: TTOI, ICF שיר השבוע לא של דה יוזד: Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle - Nirvana Sickman - Alice In Chains Heaven Beside You - Alice In Chains אנערף. להקת השבוע: אליס אלבום השבוע: Dirt משהו טוב/רע שקרה השבוע: ימי הולדת עברו בהצלחהXDD וסיימתי ת'עונה הראשונה של הכי גאים #@%@ |רגשותמעורבבים| קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש. נו, מתי לא. סרט- ריקוד לאור ירח.. קיטשי בדיוק כמו השם
סרט מטומטם.. כאילו, הילד מקבץ נדבות ברחוב בזה שהוא מנגן,משלמים לו פה ושם איזה דולר, אחלה. אבל על גיבסון!?!!? חושבים אנשים לא ישימו לב?!?! ציטוט: "check out his abs." "they're like, perfect!" "they're like, implants"
בריאן השבוע במילה אחת: הכיגאהשיש תכנונים לשבוע הבא:לשרוד עוד שני ימי הולדתXDD נגמרו לי הרעיונות מה אפשר לקנות לאנשים X__X מתנגן בראש/בפלייליסט: אבוי. מקודם ראיתי טלויזיה והיה שיר של סאבלימינל, אז כן, השיר של סאבלימינל נתקע לי בשכל. בונא. בכיתה ז' או ח' ממש אהבתי תשיר הזה. |: תמונת השבוע: גאד. גאד.גאאד. אם היית סטרייט. עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: אה... אני הולכת ליס פלאנט היום.. |היפהיפהוריי|

חחחחחחחחחחחחחחח הציטוט.../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

שיואו, מה זאת התמונה הזאת?! *_* הוא כלכך יפה.
על השנייה שראיתי אותה- שמרתי.
למה הוא גיי?! למה?! ;; לא פייר.
טוב, אני ואת נפלנו חזק שיר.
אין דרך חזרה מההתמכרות המטורפת הזאת. ;;

תמונה מדהימה שלו. סאנשייןןןן3>

זה שהוא גיי זה הדבר הכי לא הוגן שקרה מאז הסרט של סקס והעיר הגדולה. ועל דרך חזרה מההתמכרות הזאת כבר מזמן ויתרתי XD. כשאין אז אין

Because Of May

New member
איך זה שאת הולכת ליס פלאנט? ../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

כי, היום ערב תשעה באב, הקולנוע לא סגור? O: אם הוא פתוח, רוב הסיכויים שגם אני הולכת לשם היום ^^ (ולי כרטיס יעלה רק 25 ש"ח, כי אני תושבת נוער ר"ג
)

חח בסוף הלכנו לסינמה סיטי,

ככה שאין לי מושג מה עם יס פלאנט היום. ד"א איים אבודים זה אחלה סרט[:

Because Of May

New member
בסוף גם יס פלאנט סגור כרע ../images/Emo69.gif../images/Emo109.gif

בכלמקרה, שמחה שנהנית!

עונה~ ../images/Emo223.gif

אין לי כוח להשקיע.
שיר השבוע של דה יוזד:
נגמר ההתקף XD שיר השבוע לא של דה יוזד: Alesana - Apology
Ambrosia The last three letters
This conversation is over Congratulations, I hate you Blessthefall - Could tell a love Black rose dying
Guys like you make us look bad להקת השבוע: אלסאנה, בלסדהפול. אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- נפגשתי עם חברה אחרי הרבה זמן שלא התראינו. רע- כל מיני מחשבות שמטרידות אותי וחלומות גם כן.>< קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- הצד שלו הצד שלה, איך להיפטר מבחור ב10 ימים
סדרה- מאצ'ו
ציטוט:
השבוע במילה אחת: לאדעת>< תכנונים לשבוע הבא: עבודה, אני מקווה. מתנגן בראש/בפלייליסט: Alesana - Ttilting The Hourglass תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר:

למעלה