סיכום שבועי!

אלסנה ../images/Emo99.gif חרשתי עליהם השבוע...

משום מה Ttilting The Hourglass שלהם עושה לי צמרמורות.

עונה!../images/Emo152.gif

שיר השבוע של דה יוזד: וואי, הרבה. בעיקר: Let It Bleed, Earthquake, With Me Tonight
שיר השבוע לא של דה יוזד: גם הרבה.
נמ: Mindless Self Indulgence - Shut Me Up The 69 Eyes - Perfect Skin Sense Field - Save Youself Seether - Rise Above This Seether - Out Of My Way Skillet - Better Than Drugs Marilyn Manson - Rock Is Dead Escape The Fate - Reverse This Curse Escape The Fate - There's No Sympathy For The Dead Escape The Fate - Friends And Alibis Escape The Fate - Cellar Door Escape The Fate - Situations Coldplay - Yellow Bullet For My Valentine - Deliver Us From Evil Bullet For My Valentine - Say Goodnight יוני בלוך- הרגלים רעים מוניקה סקס- גשם חזק מופע הארנבות של ד"ר קספר- תראו אותי מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח אביב גפן- מלח הדמעות אביב גפן- למיואשים יש רק גורל אביב גפן- שיר התקווה אביב גפן- בוקר טוב איראן סינרגיה- תאמין סינרגיה- עוזב להקת השבוע: The Used, Escape The Fate ואביב גפן והתעויוט. אלבום השבוע: שוב- Dying Is Your Latest Fashion- Escape The Fate
;; משהו טוב/רע שקרה השבוע:
ידיד שלי הביא לי ת'DVD של דה יוזד (לא המקורי
) וזה אשכרה עובד לי! *_*
נסעתי לת"א עם חברות שלי והיה כייייייייייף <:
קניתי תיק חדש ויפה לבית ספר. ^^
קניתי סוף סוף משקפי שמש שאני ממש אוהבת. *-*
חזרו הכאבי בטן.
עשיתי רק 10 תרגילים מעבודה מפוצצת במת'.
עברתי אתמול ליד הכלא. האמ סליחה, הבית ספר שלי. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הכי גאים שיש- כמו תמיד.
ציטוט: Brian: What about you? Do you expect him to sacrifice his career for a piece of blond boy ass? Is that your idea of true love, Sunshine? - כלכך אוהבת ת'קטע הזה.
Brian: If I have spend eternity of eternities burning in hell, its better than spending one good day in heaven with you!
אח, הסדרה המושלמת. השבוע במילה אחת: נחמד.
תכנונים לשבוע הבא: לסיים ת'עבודה במת'. לראות ת'דיוידי של דה יוזד. ללכת להופעה של עברי לידר
ואולי שרית חדד בשביל הצחוקים.
אזכרה לסבא. מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: ש..ש..אממ..ממ..כלום.

Because Of May

New member
Hey, Ho- Let's Go!../images/Emo109.gif

שיר השבוע של דה יוזד: או, היו הרבה דווקא
. אני חושבת שכל In Love and Death, במיוחד ICF
. וגם BOX.
שיר השבוע לא של דה יוזד: אוקיי, נתחיל:
Avanged Sevenfold: Beast and the Harlot
Bat Country Seize the Day Burn It Down
Blinded in Chains Betrayed
Almost Easy Scream Afterlife A Little Piece of Heaven Gunslinger Dear God
Guns'N'Roses: Parduse City November Rain Welcome to the Jungle Don't Cry
Give Me What I Want- Kids In Glass Houses
Knights of Cydonia- Muse
Miss Murder- AFI
Rock and Roll All Nite- KISS
When You Were Young- The Killers
One- Metallica
להקת השבוע: בהחלט אוונג'ד, היוזד וגאנז
אלבום השבוע: City of Evil- Avenged Sevenfold
Avanged Sevenfold- Avenged Sevenfold In love and Death- The Used
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- סופסוף יצאנו אתמול כולנו! רע- ולא היה משהו ביציאה
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- 5 דקות מחטופה ו-5 דקות ממבוקש. אני לא טיפוס שמתרכז בלראות סרט בבית P: סדרה- רגיל, פרוייקט מסלול, חשופים (זה נהיה ממש טוב!
), שמש... ושנות ה-70, אהבתי הגדולה
ציטוט: "אתה מכיר את מררררשה?" XDD
השבוע במילה אחת: חביבי
תכנונים לשבוע הבא: לסיים לקרוא את "ג'ייין אייר". ממש לא אהבתי, אבל אני חייבת לסיים את זה לספרות. ואולי לסיים את העבודה בספרות (?).
מתנגן בראש/בפלייליסט: One- Metallica.
תמונת השבוע: לא משהו מיוחד
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: אני מקווה שהקולנוע פתוח היום! ;;

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif גמני

שיר השבוע של דה יוזד: earthqauike [איך כותבים את זה לעזאזל???] שיר השבוע לא של דה יוזד: הרבה של BFMV ושל MCR להקת השבוע: BFMV וMCR אלבום השבוע: the poison, tcfsr משהו טוב/רע שקרה השבוע:
חזרתי מארה"ב, קניתי טונה דברים
דחו לי את הגיוס קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: שוה"ק הראשון ובסרטון כל live at brixton ציטוט: "it's illigal to jump off a building in NY... you have to go to NJ" a guy, humping the left eye of a pumpkin "if that pumpkin didn't wanted it ahy was it smiling at me?" yeger השבוע במילה אחת: כיף תכנונים לשבוע הבא: לעבוד מתנגן בראש/בפלייליסט: BFMV תמונת השבוע: מפלי הניאגרה עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: הייתי בשיקאגו המחזמר הודגש באמצעות 79 בינלאומי

למעלה