אוהבת סיכומי שבוע
אבל לא את השבוע הזה...
איך עבר עליכם השבוע? לא משהו האמת, בכלל לא משהו. שפע של דאגות ולחצים, הראש כל הזמן בלופים של מחשבות על כ"כ הרבה דברים, זה גם בולט בשינה שלי.
הדבר הטוב של השבוע? אממ... לא יודעת... אולי איזה 90 באיזה בוחן או תרגיל שקר כלשהו עם ציון מהסמסטר הקודם. פשוט אצלה אני או נכשלת או בקושי עוברת (75 זה עובר בקורסים איתה) והיא אחראית על 16 נקודות מהציון שלי בתואר בשנה הזו. ונראה לי שקיבלתי את אחד הציונים הגבוהים בכיתה (לא שמעתי על משהו גבוה יותר אבל אני לא יודעת כמה קיבלו כולן), לפחות לפי הקיטורים ששמעתי. אז זה הפתיע אותי לטובה, ממנה כי יש הרגשה שלא משנה מה אעשה אני לא אצליח אצלה.
הדבר המעצבן של השבוע? אה זה קל... סיפורי העבודה שלי, על כמה שמקומות עבודה שונים דופקים אותי ועכשיו אני מובטלת.
משהו שהצחיק אתכם? לא משהו מיוחד אבל היום צחקתי לא מעט במשמרת והרגשתי קצת רע עם עצמי על המסיכה הזו.
שיר השבוע: שירי אירוויזיון למינהם.
תמונת השבוע: אין...
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע? באחד הקורסים נתבקשנו לקרוא כמה עמודים מספר שהמרצה שלח ולכתוב לו התייחסויות מסוימות שביקש. אז את הספר כולו כמובן לא קראתי, אבל עצם העובדה שאני חושבת על כמה מהדברים שכתובים בפרק הזה, זה אומר שמשהו חדר אלי כי לא באמת מעניינים אותי שיעורי הבית אחרי שהם כבר נעשו... הספר הוא "שלהם הוא הלילה" של רן שורר שמתאר את עבודתו כמדריך של נוער בסיכון, משהו שאני מקווה לעסוק בו בעתיד.
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא? שבוע רגוע יותר, עם הרבה פחות לחצים ודאגות, עם יותר הספקים.