סיכום שבועי!

גילושיט

New member

spaysi8

New member
יהיי, סקרים!

איך עבר עליכם השבוע?
לא משהו, אבל לפחות עבר מהר.
הדבר הטוב של השבוע?
התחלתי תהליך שאולי ישנה את החיים שלי לטובה.
הדבר המעצבן של השבוע?
הקצינה שלי.
משהו שהצחיק אתכם?
ראיתי עכשיו 5 פרקים ברצף של קוגר טאון ופשוט נקרעתי מצחוק!
http://www.youtube.com/watch?v=o-RNOIJ5JBg&feature=related
שיר השבוע
somebody that i used to know
http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY
תמונת השבוע
חחחחח זה הצחיק אותי ממש.
http://1.bp.blogspot.com/_RlMPSC0nnvw/SrRSTHvmYkI/AAAAAAAADB8/f9XEnHjWpYk/s400/A10.jpg
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע?
אני קוראת ספר מהמם של הרוקי מורקמי ("אחרי החשכה")
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא?
להיות שמחה ולקחת דברים בקלות.

סכמ"ש! כמה שהתגעגעתי למילה הזאת

איך עבר עליכם השבוע? דיי עמוס בעבודה, אבל לא רע במיוחד.
הדבר הטוב של השבוע? גיליתי שהלהקה האהובה עלי הולכת להוציא דיסק חדש. שנתיים וחצי חיכיתי לזה!
הדבר המעצבן של השבוע? שעות שינה.
משהו שהצחיק אתכם? מלא לקוחות שעוברים אצלינו בגלידריה, במיוחד בלילה כל אחד יותר הזוי מהשני.
שיר השבוע ללא ספק Welcome Home של Radical Face - לינק בתחתית (עם וידאו מדהים).
תמונת השבוע ו... הנה אני עוברת את הגבולות של עצמי, אבל התמונה הזאת כל כך מצחיקה אותי. זאת אני משתתפת בתחרות הפרצופיילר של הלהקה Prey For Nothing לקראת הופעת ההשקה של הדיסק החדש שלהם.
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע? אני נוסטלגית להחריד, אבל הספר החמישי של הארי פוטר. אני עדיין במרתון קריאה של הסדרה שנושא את הכותרת "אני מתכחשת לזה שהילדות שלי נגמרה עם הסרט האחרון".
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא? יותר שעות ביממה.

irreplacable

New member
השבוע שלי

איך עבר עליכם השבוע? השבוע עבר מהר.. היו ימים טובים והיו ימים פחות טובים..
הדבר הטוב של השבוע? ימי עבודה קצרים, טיפים מקצועיים טובים מהמדריכה שלי, המפגש פורום כמובן

הדבר המעצבן של השבוע? מישהו שאמר לי דבר מעליב עליי, חברה שמתקשרת רק פעם ב כשהיא רוצה "להשוויץ" במשהו..
משהו שהצחיק אתכם? א-תם במפגש פורום, הילדים בגן
שיר השבוע Halo של ביונסה
תמונת השבוע חסוי
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע? ראיתי בפעם השניה את הסרט "תא טלפון"
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא? שיהיה שבוע קל!
ולכולם!

Purple Mushroom

New member
סיכום השבוע:

איך עבר עליכם השבוע? עמוס.
הדבר הטוב של השבוע? קשה לי לבחור: ההרצאה המרתקת באנוש ברביעי, או אתמול: קפה
לונדון עם החברה .
הדבר המעצבן של השבוע? לא זוכר. ריבים בעיקר , עם חברים.
משהו שהצחיק אתכם? לא זוכר.
שיר השבוע : לא זוכר. בטח משהו מראשון בפלא.
תמונת השבוע: אין.
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע? ממשיך כבר כמעט שנתיים, עם ספר הסודות של צ'ופרה. (עדיין לא סיימתי, אבל עברתי את הפרק הקשה של המוות , סוד מספר עשר, למרות שגם עכשיו אני בעמוד קשה).
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא? לקום ביום ראשון מוקדם ,בעשר, לועדת סל שיקום חשובה.
ובכלל, להמשיך לעבוד, להתנדב, ולהנות מהקיים :)..

=] ...

אוהבת סיכומי שבוע

אבל לא את השבוע הזה... :(

איך עבר עליכם השבוע? לא משהו האמת, בכלל לא משהו. שפע של דאגות ולחצים, הראש כל הזמן בלופים של מחשבות על כ"כ הרבה דברים, זה גם בולט בשינה שלי.
הדבר הטוב של השבוע? אממ... לא יודעת... אולי איזה 90 באיזה בוחן או תרגיל שקר כלשהו עם ציון מהסמסטר הקודם. פשוט אצלה אני או נכשלת או בקושי עוברת (75 זה עובר בקורסים איתה) והיא אחראית על 16 נקודות מהציון שלי בתואר בשנה הזו. ונראה לי שקיבלתי את אחד הציונים הגבוהים בכיתה (לא שמעתי על משהו גבוה יותר אבל אני לא יודעת כמה קיבלו כולן), לפחות לפי הקיטורים ששמעתי. אז זה הפתיע אותי לטובה, ממנה כי יש הרגשה שלא משנה מה אעשה אני לא אצליח אצלה.
הדבר המעצבן של השבוע? אה זה קל... סיפורי העבודה שלי, על כמה שמקומות עבודה שונים דופקים אותי ועכשיו אני מובטלת.
משהו שהצחיק אתכם? לא משהו מיוחד אבל היום צחקתי לא מעט במשמרת והרגשתי קצת רע עם עצמי על המסיכה הזו.
שיר השבוע: שירי אירוויזיון למינהם.
תמונת השבוע: אין...
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע? באחד הקורסים נתבקשנו לקרוא כמה עמודים מספר שהמרצה שלח ולכתוב לו התייחסויות מסוימות שביקש. אז את הספר כולו כמובן לא קראתי, אבל עצם העובדה שאני חושבת על כמה מהדברים שכתובים בפרק הזה, זה אומר שמשהו חדר אלי כי לא באמת מעניינים אותי שיעורי הבית אחרי שהם כבר נעשו... הספר הוא "שלהם הוא הלילה" של רן שורר שמתאר את עבודתו כמדריך של נוער בסיכון, משהו שאני מקווה לעסוק בו בעתיד.
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא? שבוע רגוע יותר, עם הרבה פחות לחצים ודאגות, עם יותר הספקים.

Optimistic Girl

New member
היי

אל תתרגשי מעבודה,
מעסיקים עושים תחלופה גבוהה כדי לא לשלם פיצויי פיטורין, בימנו וותק זה חלום...

כך, שכשאת מבינה את זה, את הצד של המעסקים, זה פחות כואב ופחות אישי נגדך ... מבינה?

בקשר לעומסים ולחצים, האם ניסית פעם מדיטציה?
אצלך הלחץ לא טוב לבריאות, את צריכה לשמור על עצמך יותר!

באמת הלחץ לא טוב לי לבריאות

וסחבתי כל כך הרבה עייפות שעכשיו גם כשיש לי יותר זמן פנוי אני עדיין לא מצליחה להשלים מנוחה טובה.
אני אפילו לא יודעת לעשות מדיטציה...

אני עונה גםםםם

עבר עלי שבוע מדהים ביותר, מלא דברים מעניינים-מקווה שיהיו עוד המון שבועות כאלו בחיי אמן!

הדבר הטוב של השבוע-היו המון דברים טובים...הגשמתי כמה סעיפים ברשימת הדברים להספיק בחיים שלי...ביליתי , הייתי הרבה עם חברים, התקדמתי בעבודה הלימודית ובכללי היה ממש נחמד. גם הייתה קצת שמש

הדבר המעצבן של השבוע...? בטוח היה אבל לא זכור לי כרגע.

הצחיק אותי לראות ידיד מכין בצק לחלה עם שמרים והכל נדבק לו לידיים חחחח...

שיר השבוע ....אני אחשוב על זה, אבל כרגע תקוע לי שיר של אדל

תמונת השבוע?? אממ חחח...מה בדיוק אני אעשה עם הסעיף הזה?!

אין על הסדרה "האוס" וזה בכל שבוע ....

מאחלת לעצמי שבוע מעניין, מרגש, לסיים עבודה לימודית ושיהיה לי שבוע מלא בדברים נעימים וחוויות טובות...וגם לכולכם :)

שיהיה סופ"ש להיייט!

איך עבר עליכם השבוע? עבר מצוין..היה דווקא נחמד בצבא..
הדבר הטוב של השבוע? שהוא עבר בקלות! והיה נחמד באופן כללי בבסיס!
הדבר המעצבן של השבוע? אין משהו שזכור לי..וזה טוב מבחינתי!
משהו שהצחיק אתכם? -
שיר השבוע levels-avicii :)
תמונת השבוע --
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע? הסדרה "תא גורדין" התחלתי לראות ואני בפרק השני..ממש מומלץ! ספר אני רוצה לקרוא "מלך החומוס ומלכת האמבטיה" אני רק צריכה למצוא אותו בבית.. והסרט Trespass..סרט חמוד..
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא? שיהיה שבוע מעולה! הולך להיות לי שבוע קצר בבסיס כי אני יוצאת שלשוש מוקדם..

שיהיה שבוע מושלם

lee05

New member

איך עבר עליכם השבוע? עמוסססססססססססס,כל יום לצאת ב8 ועד 22 הלילה
הדבר הטוב של השבוע? אחרי שעתיים קניתי 3 מתנות יומולדת לבן זוגי
בארור שהוא פתח אותם איך שהגעתי הבייתה הוא לא ממש יודע להתפאק
הדבר המעצבן של השבוע?הביקור לרופא שיניים ביום רביעי הסתיים בעקירה!!!!!! עכשיו אני עם חצי פרצוף מנופח ומציק

משהו שהצחיק אתכם? המוכר בחנות המתנות....מסכן בטח סבל איתי
שיר השבוע- http://www.youtube.com/watch?v=vankaSlfSr0&feature=my_liked_videos&list=LLGpwUE6BvP9cdwsu102xjyw
תמונת השבוע- אין
סרט, סדרה או ספר (או כולם!) שעשו לכם את השבוע?
מה אתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא? שאחזור לעצמי עד יום שלישי יש לי אירוע..טפו טפו טפו

למעלה