סיכום שבועי....

מתנדב

New member
סיכום שבועי....

משבוע זה, החלטנו לעשות סיכום שבועי על מה שדנו בפורום...
עודכן הודעת המנהל...
הועלה דיון על ידי יויו האם הדרך בה בחרתם היא נכונה או לא?, והנושא נסגר שכל אחד בטוח בדרך בה הוא בחר, הן מהצד החילוני והן מהצד הדתי / חרדי...
פינת העצבים והצחוקים של משועממת11...
הועלה דיון על ידי מתנדב, על הקיצוץ בקצבאות הישיבות, ושהמדינה תממן לימודים לתלמידים אמריקנים ממוצא רוסי, והנושא נסגר, היו כאלו שתמכו בזה והיו כאלו שהתנגדו...
הועלה דיון על נושא הרפורמים על ידי מתן גלזר, שהרב קוק לא רצה להשתתף בשבועות כששמע על בואו של הרב קליינר, והנושא נסגר, היו כאלו שתמכו בהרב קוק, והיו כאלו שלא...
הועלה דיון על ידי יויו, האם לסגור חנויות בשבת כשהמרכזים ממוקמים מחוץ לערים כך שהם לא בקרבת שומרי שבת, והנושא נסגר, היו כאלו שתמכו בסגירת החנויות בשבת אפילו שלא בקרבת שומרי שבת בגלל פגיעה בצביונה של המדינה, והיו כאלו שתמכו בפתיחת חנויות בשבת שלא בקרבת שומרי שבת, היות ואין כאן שום פגיעה בצביונה של המדינה...
הועלה דיון על ידי Vdrums, כמה אתם מוכנים להתגמש בשביל אהבה? האם אתם חושבים שאתם מסוגלים להשתנות בשביל הבן/בת זוג? האם תפסלו קשר עם בן אדם בשל היותו חילוני/דתי? והנושא נסגר, היו כאלו שהסכימו להתגמש בשביל אהבה ולהשתנות, והיו כאלו שלא הסכימו למהלך הזה...
הועלה דיון על ידי מתנדב, האם תתארחו אצל קרוביכם שהוא חילוני או דתי בשבתות האם תלכו לבית הכנסת? והם הדתיים ילכו להתארח אצל חילונים בשבתות, והנושא נסגר....
בשבוע זה היה לנו 2 יומולדת, הן למשעוממת, והן ליויו, ואיחלנו להם הרבה מזל טוב, ואושר ובריאות...
הועלה דיון על ידי mayakol, איך מנחמים אדם אבל שהוא חילוני? והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי משועממת11, מאיזה גיל לדעתכם צריך להשתתף בפורום או במפגש מהסוג הזה?, והנושא נסגר, שזה מתאים לכל גיל...
הועלה דיון על ידי Knight of Darkness, להעניק אזרחות לאנשים לא יהודים ומשפחותיהם, אשר תרמו מחייהם לפיתוח הארץ במגוון נושאים?, והנושא נסגר, היו כאלו שתמכו בנושא, והיו כאלו שהתנגדו...
הועלה דיון על ידי אין ייאוש בעולם, על נושא החזרה בתשובה, האם המחבתי"ם משקרים או לא?, הנושא לא נסגר, היו כאלו שטוענים שהמחבתי"ם משקרים, והיו כאלו שטוענים שאינם משקרים...
הועלה דיון על ידי kobi80, מתי עולים לקבר של אדם שנפטר ביום הפטירה או ביום הקבורה שלו?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי מצגר בועז, כתבה מצמררת זו פורסמה באתר YNET ומעלה את השאלה הנוקבת: מקרה או השגחה פרטית?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי יויו, אם חבר שלך או קרוב משפחה תחתן בטקס רפורמי או קונסרבטיבי האם תגיעו לטקס?, והנושא נסגר...
הועלה דיון על ידי אין ייאוש בעולם, של מי החיים האלה, האם אדם מותר לו ליטול את חייו?, ומה קורה לגבי חולה סופני?, והנושא נסגר...
הועלה סקר חדש לפורום בשבוע זה, אלו שעדיין לא הצביעו מוזמנים להצביע.
השרשור הארוך ביותר לשבוע זה הועלה על ידי אין ייאוש בעולם
גולשים מצטיינים לשבוע זה
Knight of Darkness
אין ייאוש בעולם
שיריה
פלסטיק
mayakol
משועממת11
lala897

mayakol

New member
פששש... נחמד! ../images/Emo9.gif

והייתי מוסיפה גם את הנבצר האחרון לרשימת מצטייני השבוע, אבל טוב נו... תמיד יש את שבוע הבא!

mayakol

New member
שיריה...

"הרבה זמן"...
סה"כ יום לא הייתי בפורום! (אבל למכורה כמוני זה כנראה הרבה...
) בכל אופן, לשאלתך- קשה לה מאוד... היא מעדיפה שיבואו אליה כמה שפחות לניחום אבלים, וכשמתקשרים היא מבקשת שלא יבואו עכשיו אלא יותר מאוחר... היא לא אוכלת, בקושי ישנה... אבל כנראה שהכול עוד טרי מאוד. ואנחנו מאכילות אותה בכוח... וקונות לה הרבה דברים שהיא אוהבת בכדי לשמח אותה.

הייתי עסוק במקום אחר...

מצטער שנטשתי את הפורום בשבוע שעבר... מאיה יודעת כמה עבדתי בפורום של הקונסרבטיבים.. קיצר, עזבתי אותו.. עכשיו אני פה... אולי אני אפילו אזכה להכנס לרשימת מצטייני השבוע.. :) נמאס.

אני בספק

אם החבר'ה הקונסרבטיבים יכניסו אותי למצטייני השבוע, למרות שכתבתי שם הכי הרבה... אני לא מבין למה הם כל כך כועסים.. בסך הכל השוואתי אותם לגויים...
נמאס.

mayakol

New member
כן, מאיה יודעת...

אה, זו אני?
טוב, אז אני בהחלט יודעת... אני עדה לזמן שהשקעת שם... ועם קצת רצון טוב והרבה תגובות להודעות, גם אתה יכול להיות ברשימת המצטיינים!
אפרופו קונסרבטיבים- הזכירו אותך שוב באחת ההודעות שלהם... מבוקש אתה!

אולי אני אקפוץ לביקור...

לפי מה שהבנתי רמת הפורום שלהם הדרדרה קשות מאז שעזבנו... רחמנות עליהם... נמאס.

שבוע עמוס היה לנו!

בשבוע הבא אני אשתתף ה-ר-ב-ה פחות בפורום כי יש לי 3(!) בגרויות באותו שבוע
... אבל אחרי זה מסתיימת עונת הבגרויות ויהיה לי זמן עד הצוואר...אני מקווה.

חלק מהחב"תים משקרים.

נ-ק-ו-ד-ה. זאת לא דעה, זאת עובדה. ואם אחרי כל ההוכחות ומה שנכתב פה אתם עדיין מגנים על כל המחב"תים בצורה עיוורת(אתם קולטים כמה מגוחך זה?)-אז אין ממש על מה לדבר.

מתנדב

New member
הנבצר האחרון, אני שם לב שאתה מתעלם

מהתשובות שניתנים לך, ביקשנו ממך הוכחות שהם משקרים ולא הצחלה להוכיח לנו, הבאת לך קישור שזה שקר, ומעניין מאוד שלא היה לך מה להגיב על זה. ולגבי דב שטיין ראיתי שהוא מנהל איזה אתר שקשור לדעת אמת, וידוע שאתר דעת אמת היא אתר מסיונרית, כך שההוכחה של דב שטיין היא לא הוכחה בכלל... בהתחלה כתבת שהמחבתי"ם משקרים, וכרגע הנך טוען שרק חלק משקרים, כך שאתה לא יציב בטענותיך...

מעולם, אבל מעולם

לא טענתי שכל המחב"תים משקרים-טענתי שרובם, ואכן, "חלק" היא לא המילה הכי מדוייקת-אני מתקן את עצמי-רוב המחב"תים משקרים. בקשר להוכחות, אני חושב ש"000000" הביא מספיק, ולא הבנתי מה הבעיה עם האתר של הרב דב שטיין(אי"ב אומרת שהוא בכלל לא התכוון למה שהוא התכוון, ואתה אומר שהאתר בכלל קשור לדעת אמת-תחליטו, איפה בדיוק הבעיה...), פרט להוכחות שהוא הביא-אני הבעתי דעה על סמך נסיון אישי. אתה לא יכול לטעון שמחב"תים לא אומרים שיש הוכחות "מדעיות" לקיום אלוהים(ופלסטיק הביא מספיק דוגמאות)-וזה פשוט שקר. בקשר לשאלה ששאלת, ניסוח השאלה פשוט דרש "לא", וגם אם רב מסויים מתנגד(ואני די בטוח שהרוב המכריע של הרבנים מתנגדים לשקר כדי להחזיר בתשובה) אין זה אומר שהמח"בתים ודרדקי המחב"תים לא משקרים כדי להחזיר בתשובה. לא חסרות דוגמאות לשקרים הנובעים מחוסר ידע-וגם לאחר תיקון המח"בתים הם ממשיכים להשתמש בהם-לראייה, אתר "שופר" ושות', המוחקים הודעות המפריכים את ה"הוכחות" שלהם(משמע-הם מודעים להפרכות, אבל לא רק שהם יודעים את האמת ומתעלמים ממנה-הם גם משקרים לציבור הרחב בכך שה"הוכחות" נשארות שם גם אחרי שנכתבו הפרכות, ואף מוחקים את ההפרכות כדי להסתיר את האמת!).

מתנדב

New member
לגבי דב שטיין....

אני ישלח לך למסר הודעה שהוא מנהל אתר ששיך לדעת אמת, אוקיי? כי פשוט פה בפורום אסור להביא קישורים לאתרים מיסיונרים, וזה כלול גם אותי כמנהל פורום... ושוב אני אומר שההוכחות ש0000 הביא זה הוכחות שנכתבו בפורומים שונים, ועניתי על זה כבר, ואני יענה שוב, אם אני יכתוב בפורום דבר מה נגד החילונים, האם זה יהווה הוכחה כלשהי? בגלל שאני כתבתי אותו? ממש לא, נכון? כך שכל ההוכחות ש00000 הביא הם קישורים לפורומים שונים, שבכל הפורומים שבהם הם נכתבו כתבו אותם גולשים מן השורה, כך שאתה החלטת להאמין ולבנות על סמך אותם גולשים... וזה מה שאני אומר שחבל מאוד שמסיקים מסקנות מהירות מידי, ומה גם שכתבתי באחת מההודעות שלי, שהוברר לי שיש הרבה מחזירים בתשובה שהם למעשה מיסיונרים ומנסים לשקר ולצוד את אותם נפשות ולהטבילם לנצרות אחרי זה, יתכן מאוד שאותם אנשים הורסים ומקלקלים את הטעם הטוב של אותם אלו שמחזירים בתשובה בדרך האמיתית... ולא לחינם ראיתי השבוע כתבה בעיתון שהכותרת היא " נכים בנתניה: הצילו! מלמדים אותנו על אותו האיש במקום על משה רבינו" ובכתבה מובא, על נכים שנמצאים במעון איל"ן בנתניה, ושם כל העובדים הם מסיונרים ומכפישים את הדת, ומלמדים אותם דברים שקריים, והנכים זועקים הצילו, שיצילו אותם, מה תגיד על זה?....

מצטער-טעות בידך.

הקישור שהבאת לי הוא קישור לאתר המנסה להפריף את הטענות של דעת אמת. באתר דעת אמת מפורסמים קונטרסים ובהם טענות לגבי טעויות בתורה ובדברי חז"ל-באתר הנ"ל משיבים להם. כך שההוכחה קיימת ועומדת, והרב דב שטיין הוא אכן רב מן השורה ולא איזה סוכן סמוי של דעת אמת... פלסטיק כתב הודעה מצויינת, ואתה לא הגבת לה בענייניות, הרי היא לפניך, והנה תגובתך. שים לב שטענת שטענות פלסטיק אינן נכונות ושתדון עליהן מאוחר יותר-עוד לא נערך דיון עליהן. בקשר ל"יהודים המשיחיים"-הם לא רלוונטיים לדיון הנ"ל מפני שפלסטיק התכוון בדבריו למחרידים ולא למסיונרים נוצרים.

למעלה