סיכום שבועי
ת´אמת, אין ממש מה להגיד על השבוע הזה שלא נאמר כבר, אבל דור (ה
הזה!) מכריח אותי, so here comes... בעוד אנו נפרדים בצער מחופשת הפסח שבאה עלינו לטובה, אנו יכולים להיסתכל לאחור על השבוע שעבר עלינו. אם חושבים על זה, אפשר לעשות על השבוע הזה סרט: למשל, סרט דרמה: יום שני, ה-1 באפריל - המון רב מתקהל באולמי "תפוז", שם תתחיל בעוד שעה קלה מסיבת העיתונאים שכינס גלעד בכרך, בכיר בחברת סאני, ואיש ידוע לשמצה. בין המוזמנים נמצאים גם חברי הפורום הסלולרי, קבוצת עילית שתפקידה לדאוג לכל משתמשי הסלולרי באינטרנט. חברי הפורום יודעים שמשהו רקוב עמוק בתוך סאני, והם מתכוונים לגלות מה... באיחור של מספר דקות נכנס מר בכרך לאולם. מיד מתחיל מבול שאלות, אך נראה חברי הפורום, עקב מעמדם, זכו לרוב תגובותיו של מר בכרך. באחת השאלות ששאל ערן, לשונו התבלבלה ופלטה את המילה "יוכסושלוק" - שעוד רבות יסופר עליה. אולם, מידי כמה דקות ניתן היה לראות שגלעד היה מתחמק באלגנטיות מעושה מפני שאלות מסויימות. הוא ידע שחברי הפורום לא תמימים - הם ידעו שמשהו מסריח. לאחר שעה בדיוק המציא גלעד תירוץ ועזב את המקום בחופזה. חברי הפורום עזבו גם הם את המקום באכזבה. או, אפשר גם קומדיה: האחד באפריל. דור נכנס לדירתו ומצא שם את יניב ידידו שרוע על הספה, כנראה שיכור. - "מה אתה עושה כאן?" שאל אותו דור, "כל הבית מריח מאלכוהול!" - "אני?" השיב יניב, "אני מחכה כאן לכולם..." - "כולם? איזה כולם?" - "הזמנתי את כל החבר´ה לפה, לעשות מסיבה." - "בדירה שלי?! לא יכולת לפחות לשאול קודם?" - "מה אתה רוצה ממני? אם אני לא אעצבן אותך דרך קבע, מי כן? בכל אופן, היום האחד באפריל, אז בוא לפחות ננצל את זה ונעבוד על כולם." - "אוקיי, אם כבר - אז כבר... אבל איך? יש לך רעיון?" נראה שיניב עמד לומר "כן", אך לפתע הוא פתח בריצת אמוק מטורפת לעבר השירותים, באופן שלא משתמע לשתי פנים... במשך מספר דקות צלילים מחליאים בקעו מחדר השירותים, ואז יניב חזר לסלון. - "איפה היינו?" אמר יניב, "אה, כן, מתיחת 1 באפריל... אולי תגיד לכולם שראית את נוקיה 7650 היום במרכז השירות של אורנג´?" - "לאאא, זה נדוש מידי... אנחנו צריכים משהו חזק! אני יודע! בוא נעמיד פנים שאני עוזב את הארץ, וזו בעצם מסיבת פרידה ממני!" - "גדול!" וכך, חייכו להם שני הקושרים בעוד האורחים התחילו להגיע... הייתה מסיבה חבל"ז, ואז, באמצע המסיבה, דור עלה על השולחן וביקש שקט - כמובן שאף אחד לא הקשיב... למזלו יניב, שהספיק בינתיים לשתות עוד כמה וודקות, הילך ברחבי החדר עד שמעד על חוט החשמל של הסטריאו וניתק אותו. כל המבטים הופנו מיד אל דור (המערכת הייתה על השולחן), ואז הוא אמר: - "חבר´ס אני צריך להגיד לכם משהו: אני עוזב את הארץ... בעוד כמה ימים... אני אתגעגע אל כולכם! (ואל תשכחו להביא לי מתנות!)" דור ירד מהשולחן וברח לחדר השינה, כדי שלא יראו אותו מתפוצץ מצחוק. לאחר כמה ימים, כאשר הצטברה ערימה מכובדת של מתנות על שולחנו של דור, הוא הזמין שוב את כל החברה לביתו. - "עמיתי היקרים, יש לי עוד משהו לומר לכם - 13 באפריל!!!" בתגובה למבטי ההפתעה שצצו מכל עבר הוא המשיך: - "אני לא עוזב את הארץ, זו הייתה סתם מתיחה!!! ואתם האמנתם!!! אה, כן, תודה על המתנות!" - "אההה... דור?" אמר ירון, "זה לא אמור להיות ´אחד באפריל´?" - "מה? מה זה חשוב?" - "לא משנה... אתה מודע לעובדה שיש כאן המון זועם שישמח לרטש את עצמותיך??? ואני ביניהם!" מספרים שמאז דור לא נראה יותר, אבל כל מי שעזב את דירתו באותו יום נראה מרוצה ביותר... ואם זה לא מספיק, אז אפשר גם סרט פעולה! 2 באפריל - ציוד התקשורת המתוחכם שניצב במרתפו של יניב, ששימש כמפקדת "כח סלולרי", קבוצת לוחמי פשע עשויה בלי חת, זיהה מסר בקשר המשטרתי: - "023, יש לנו מקרה חרום! טלפונים סלולריים התחילו להיעלם ברחבי העיר בקצב מסחרי!" - "נו, אז?" ענה האדם המכונה "023", "אז מה?" - "מישהו כנראה מנסה לסחור בהם, טמבל!" - "אההה..." זה הספיק. מיד זימן יניב את כל חברי הכח אליו, ויחד הם יצאו למשימה. הם טסו על גלי הקרינה הסלולרית היישר אל המקום בו התבצע הפשע האחרון, בדיוק בזמן כדי לראות דמות מסתורית עטויית שחורים רצה במורד הרחוב. - "עצור!" קרא מאיר, "עצור או שאני אתבע אותך!!!" - "למי אכפת מתביעות," ענה לו אורי בעודו רץ, "אני אומר שנטביע אותו!" לאחר מרדף ארוך וקשה שכלל שימוש באקדחי קרינה ומגיני אנטי-סלולאר (מתוצרת טל-חץ, כמובן) נתפס הפושע. הוא זוהה מיד כ-2eb, פושע רציני המוכר למשטרה. - "ושוווב היום ניצל הודות לכח סלולרי!" אמר הקריין. (סליחה, זה מה שקורה למי שרואה פאוורפאף...) טוב, ואחרי שסגרנו את בסטת התסריטים המגוחכים שלנו, נותר לי רק להזכיר לכולם שמפגש הפורום מתקרב בצעדי... אה... שמפגש הפורום מתקרב, אז הצביעו בסקר החדש והציעו היכן אפשר להיפגש. עכשיו, ברשותכם, אני אלך לישון... מה אתם רוצים ממני? גם לי יש בצפר, לא? ירון
ת´אמת, אין ממש מה להגיד על השבוע הזה שלא נאמר כבר, אבל דור (ה