סיכום שבועי

Nokia Fan

New member
אני יודע....

אני גם נמצא בעוד פורומים, אבל זה הכי מעניין... (זאת אומרת - בזה יש לפחות הודעה חדשה ביום...) חוצמזה, אני ממש לא מת על כתיבה.... סתם אני כותב לפעמים בשביל הכיף... בכל אופן, תודה לכולכם על המחמאות!!! ירון

eranavni

New member
ת´יודע מה?

זה ניראה לי הפורום הכי פעיל או לפחות אחד הפעילים ביותר שיש

geostant

New member
או-לי....

נעשה פה תחרות כתיבה ??? חחחחחחח... כן בפורום של סלולארים, תחרות כתיבה בנושא: 1) חברי הפורום 2) הנעשה בפורום 3) טלפונים סלולארים 4) רשתות סלולאריות 5) נושא אחר שקשור לפורום... נכון רעיון דפוק ? אחחח איך ידעתי, מזל שלא אני כתבתי את ההודעה הזאת, ובעצם זה ד"ר פלאשתין

Nokia Fan

New member
מהיום קוראים ליניב ד"ר פלאשתין!!!!!

זהו, עכשיו גם לך יש כינוי!!! *סופר* עד עכשיו יש 10 מילים - מספיק בדיוק בשביל להקפיץ לראש העמוד!
ירון

geostant

New member
לפחות תאיית את זה נכון...

זה פלא-שתין כמו PELE SHTIN אבל לא PALESTINE ! (חס וחלילה טפו טפו טפו)... לפחות זכיתי בתואר ד"ר בלי להתאמץ... וזה גם נותן לי לגיתימציה לקרא לדוד ערן יוכסושלוק (או כלום שלוקר אחר מסדרת יוכסושלק), ולך להמשיך לקרוא מאוורר נוקיה... כמו שדודינו כלב משוגע אמר... טוב, טוב וגם טוב...

מ ס ט י ק

New member
צריך 10 תווים ולא 10 מילים..

וצריך שיהיה תוכן להודעה! ושלא יעבור 3 ימים ואז תחילת ההודעה הראשונה ככה זה יקפוץ.. וכדי להוכיח לכם...

eranavni

New member
תאמת

ע-נ-ק אתה סופר מלידה זה הרבה יותר טוב ממה שאני הכנתי וזה עובדה תמשיך ככה

geostant

New member
גם אם לא היית מודה בזה...

זה היה ברור שהוא עולה עליך פי כמה וכמה... יוכסוסופר...

eranavni

New member
טוב תראה...

את התקציר היומי רשמתע בגללך ובגלל זה כולם ראו איזה רגוע אני ואני לא הודתי בכלום אני אמרתי משהו שכולם כבר ידעו

ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

משהו משהו! נהנתי מכל רגע! עלה והצלח!

wiz

New member
קביייל ח"ח ../images/Emo70.gif

אחלה סיכום, אהבתי
wiz

למעלה