סיכום שבועי.

system רולז

New member
סיכום שבועי.

-פותחת במקום נועם מקווה שזה פסדר.
מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- בילוי השבוע שלכם- סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ציון כללי לשבוע [מ1-10]- שבתשלום.

x N O A M x

New member
גל.

לא מזמן הגעתי הביתה ותאמיני לי שלא שכחתי מזה=/ פעם הבאה אל תפתחו..תפסיקו לחשוב ששכחתי מזה

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gif

-אוקי בסדר מצטערת למרות שלא חשבתי ששחכת.

system רולז

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo210.gifMy week

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-בבוט. מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-
Akon feat Snoop dogg - I wanna love you בילוי השבוע שלכם-עם חברות.
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- האלופה2 ופרוייקט מסלול.
סקופ השבוע שלכם-הוו לא יודעת.
אין. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
חחח זאת גברת פלפלת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שרק 3 לא ראיתי עדיין אבל נדמה לי כבר יצא לארץ.
משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר.הכל היה אחלה.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יום ראשון חופש.:) ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 9 יום נעים.D:

x N O A M x

New member
חח עוד לא יצא שרק 3

אגב..תחכה לכם שם הפתעה^^ פרג תשיר שם:]

g a l 9 4

New member
*מסכם*

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- "בבוט" מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- fall out boy - this aint a scene its an arms race בילוי השבוע שלכם- שביתה, קניון, כסף..תבינו לבד. מלא מלא אלקטרוניקה. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סטרדיי נייט לייב.. היא כלכך טובה
סקופ השבוע שלכם- אין
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] *מחפש בשלל הכפתורים שלי* משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שביתה. משהו שהרס לכם את השבוע- האהבה של אמא שלי לנעליים.. זה די נורא לשבת שלוש שעות בחנות נעליים SS: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אממ.. יש לי שבוע הבא מבחן קבלה למסלול מציוניות DD: ציון כללי לשבוע [מ1-10] 5.7 שבת שלום כולם

HaDaRoSh

New member
אני ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- בילוי השבוע שלכם- סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- לא היה סקופ השבוע שלכם- לא היה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] חמודי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה דברים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחר ל"ג בעומרררררררררר
ציון כללי לשבוע [מ1-10] - 4

HaDaRoSh

New member
מחדש ../images/Emo7.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- לא היה מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- לא היה בילוי השבוע שלכם- לא ממש ביליתי
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- פרוייקט מסלול והאלופה סקופ השבוע שלכם- פרגי שרה בשרק 3 XDDDDDD תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] חמודי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה דברים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מחר ל"ג בעומרררררררררר
ציון כללי לשבוע [מ1-10] - 4

נמ

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-דאם דידלי
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-Foo Fighters-Next Year בילוי השבוע שלכם-לאסוף קרשים? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-האלופה-סדרה/סרט-משפחה בלתי אפשרית. סקופ השבוע שלכם-דה רולינג סטונס באים לארץ:||||||||||||||||||||||||||||||||||||| משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-100 בספרות. משהו שהרס לכם את השבוע-חיפה הפסידו נגד הפועל ר"ג 1:0|:::::::, בוחן באנגלית. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-חופש יום אחד=.=" ציון כללי לשבוע [מ1-10]-9

למעלה