סיכום שבועי.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיפוד

המילה הזו מאז ומתמיד הצחיקה אותי ולא אנלא יכולה לספר, יותר מדי אנשים ייעלבו פה

system רולז

New member
סתיו נוו.../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

עם כבר אמרת שיש לך משהו להגיד אז תגידי כבר זה מעצבן.

2MayaN

New member
ME:] |קרמבו|../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-אין:p מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-עברי לידר-חורף (ועוד כמה:p) FOB-thnks for the Mmrs בילוי השבוע שלכם-אממ..הייתי אצל חברה וזהו בערך
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-האלופה(שניהיה ממש גרוע) וחברים סקופ השבוע שלכם-הכנות לל"ג בעומר זה חראXS תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]שקסיים
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ..שעברתי את המיצבים במעצבנים האלה (וזה לא הסוף) ושנגמרו ההכנות לל"ג בעומר:p משהו שהרס לכם את השבוע-ל"ג בעומר,לימודים ועוד כלמיני משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחר ל"ג בעומר (כמה אני יכולה לכתוב על זהXD) ושיעבור השבוע ציון כללי לשבוע [מ1-10]-5 וחצי נראלי שבתשלום.

Cuttie Cat

New member
עונהה.....

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- sexy מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- fergie - here i come בילוי השבוע שלכם-סתם מרכז חברים וזה.. סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- אבודים התחילה העונה השלישית! וחברים ראיתי מלא השבוע חחח סקופ השבוע שלכם- בריטני והרולינג סטונס באים לארץ יוהווווווווו תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הוא הציע שניפגש =/ משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה דברים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מחר לג בעומר יהיה כיף בעזרת השם. ..חח ציון כללי לשבוע [מ1-10]-7

gali56

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-Hey MaMa מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-גירלפרינד בילוי השבוע שלכם-אין סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-אלופה סקופ השבוע שלכם-אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-נמ,היה מיצב במדעים קל משהו שהרס לכם את השבוע-יש ילדים ששורפים חיות בל"ג בעעומר.$@כוסאמא שלהם!#~$#~$~$@~@$ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום ציון כללי לשבוע [מ1-10]-0

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif להלהלהלה

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- לא AFI ! The Kill- 30 Seconds T בילוי השבוע שלכם- סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- ציון כללי לשבוע [מ1-10]-

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif ומחדש כוסאמאמק

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- חח לא של אפי- The Kill- 30 Seconds To Mars בילוי השבוע שלכם- נמפ לא זוכרת מה עשיתי השבוע בכלל לול סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- חחחחח אממ "להתגרות במוות" או משו בערוץ ריאליטי חח אנשים שהיו קרובים ללמות והם לא מתו בסוף דברים כאלה עם הרבה דם סקופ השבוע שלכם- בכל השלושה חודשים הבאים אני רק בטיולים חחחח החודש לצימרים עם חברים של ההורים ואילת עם חברה ל5 ימים וחודש הבא ארהב עד לחודש הבא הבא חחחחח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ננננננכככככככוןןןןןןןןןןןןןן ההההההההווווווווואאאאאא ננננננננוווווווווווששששששששיייייייייי ?!?!?!?!?!?!?! יכוליות שאני מאמצת אותו (:) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חחח דיברתי עם דימה הרחבות מישרא >< לול משהו שהרס לכם את השבוע- אנלא זוכרת חחחחחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- צימריםםם ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8 ושלושתרבע

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אין לי מושג

אבל דיברתי עם איזה דימה אחד [לא הרחבות] והוא אמר לי שהוא מרגיש לא מיוחד חחחח

g a l 9 4

New member
חחחח צודק><

כל איזה בלוג שלישי יש איזה דימה אחד... הם השתלטו על דימהבלוג (הומור ירוד, אני יודע.)

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif חחחחחחחח כןן

רק תחפש DIMA או DIMO בחיפוש בלוגים .. שיאללה .. לפני חודש חיפשתי אני עוד בטראומה

הי

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-אין אני יותר שומעת פרגי מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-girlfreind בילוי השבוע שלכם-לא היה כי גם לא ממש הלכנו לאסוף קרשים כי רק עכשיו אני יודעת עם מי אני עושה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-לחיות עם דרק סקופ השבוע שלכם-אני יודעת מזה סאדו! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]זה לא ממש ברשת אבל אני תמיד אוהבת אותו משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע-המבחן בהיסטוריה צריכה לעשות שוב,ראיתי את לינוי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לא מחכה ציון כללי לשבוע [מ1-10]-8

למעלה