סיכום שבוע קר

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע קר

שאלת השבוע -
מה עדיף באמת? חורף קצר, חזק וסוער או חורף ארוך אבל קריר עם גשמים קלים?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

shirush3

New member
winter has come

מה עדיף באמת? חורף קצר, חזק וסוער או חורף ארוך אבל קריר עם גשמים קלים? חורף ארוך, קריר, סוער ועם גשמים חזקים

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הסופה. זה כיף

דבר פחות טוב שקרה השבוע: כאבי ראש ועוד קצת לחץ בעבודה כי אין מספיק. 10 לחודש. איכ.
ציון לפרק השבוע של OUAT: היה פרק טוב 8-9
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): לא ראיתי, אבל אני בונה עוד מעט לראות את הדרדסים 2 ב3D
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):שירי חורף?

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): צריך להתחיל את הסיפור של מרטין בספר dangerous women
מה קניתי השבוע: כוס קפה בארומה

תוכנית לשבוע הבא: שיעבור בשלום!
תמונת השבוע: קצת ברד מהבוקר. הלוואי שיקרה נס וירד פה שלג!

Jimmy Kane

New member
את מאזור חיפה נכון?

אני חייב לדעת אם זה באמת נכון שיורד שלג בחיפה

shirush3

New member
הוא ממש חמוד

זה מזג אוויר כיף! (חוץ מהעובדה שהמדינה לא יודעת להתמודד עם מצבים כאלה
)

Macphista

New member
אפצ'י!!!!

שאלת השבוע -
מה עדיף באמת? חורף קצר, חזק וסוער או חורף ארוך אבל קריר עם גשמים קלים?
חורף ארוך, קריר, גשום וחביב.
ולא האושוויץ' שיש בשבועיים האחרונים! כאילו שלא הצליחו להרוג אותנו בשבוע שעבר כשבערנו מחום כמו בתוך המשרפות אז השבוע הוציאו אותנו מהמשרפות החוצה לקור המקפיא!

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הכנסנו את סבתא שלי לבית אבות.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: הכנסנו את סבתא שלי לבית אבות.

ציון לפרק השבוע של OUAT: נראה לי 8 בערך.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): התקדמתי עם שובר שורות ואבודים קצת. נהיה מעניין.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ג'וני מיטשל האחת והיחידה.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי את סופת חרבות!

מה קניתי השבוע: כירבולית חדשה! אה וכפכפים לחורף של פיטפלופס. אה והשלמתי ספרים למבצע של סטימצקי שאחותי רצתה אז קניתי את המקווה האחרון בסיביר של אשכול נבו ואישה זרה של אבירמה גולן. ובטח עוד דברים שאני לא זוכרת. אה, נעליים לסבתא שלי. טוב, השבוע היה מלא סידורים וקניות לסבתא שלי אז הייתי לא מעט בקניות. מעניין מה אעשה עכשיו בכל הזמן הפנוי שלי עכשיו כשהיא מסודרת בבית אבות. למרות שעד כה הייתי אצלה שם כל יום ובחלק מהימים גם בוקר וגם אחרי הצהריים. אני חושבת שהיא הסתגלה לשם יותר טוב ויותר מהר (אחרי סמי הרגעה... לא היה פשוט) ממה שאנחנו התרגלנו שכך שהיא שם.

תוכנית לשבוע הבא: באמת לא יודעת.

תמונת השבוע: שלג

אה, אני שונאת שלג. נראה שאני יחידה בזה.

Jimmy Kane

New member
יורד אצלך שלג?

אני רק ראיתי שנה שעברה פעם ראשונה והוא לא כמו שחשבתי אבל הבנתי שבחו"ל זה יותר יבש

Macphista

New member
לשמחתי הרבה השנה אני לא בשלג!

אני בחיפה הלא מושלגת אך עם ברד מדי פעם.
יושבת לי בחמימות של ביתי, עם המזגן והרדיאטור, מתחת לכירבולית החדשה שקניתי היום, בוהה בשלג בירושלים שמראים בחדשות, מצביעה על הטלוויזיה וצוחקת "חה חה!"*.
שונאת שלג.
שנה שעברה הלכתי בי-ם בשלג איזה 10 דקות והחלקתי 3 פעמים. ירדתי עוד פעם אחת לכמה דקות לעשות תמונות שלג מתלהבות כדי להראות לחבריי בפייסבוק כמה כיף בירושלים ומהר מאוד חזרתי לדירה והחלפתי סט שלם של בגדים כי כולו התרטב מהשלג (כן, נפלתי עוד כמה פעמים). אז אני יודעת בדיוק מה עומד מאחורי כל תמונות השלג המתלהבות שאנשים מפיצים כל הזמן- מאחוריהן עומדים אנשים קפואים ורטובים שמתים ללכת הביתה ומתפללים שלא תהיה הפסקת חשמל.
שמעתי אתמול ברדיו את ניר ברקת (ראש עריית ירושלים) אומר שכולם מתרגשים מהשלג ושירושלים נראית כמו כלה בחופתה.
פחחחח, בטוחה שהיום הוא כבר מקשקש שטויות אחרות. אולי היום ירושלים נראית כמו כלת ענן לבן שהתפוצצה על ירושלים והפיצה את הארס שלה כפתיתים בוגדניים.
שונאת שלג!

*טפו טפו טפו רק שלא תהיה הפסקת חשמל

אהבתי את הציניות שלך השבוע

אני זוכרת שהכנסנו את סבא שלי לבית אבות, באמת היו כמה שבועות של הסתגלות, ואז יחי השגרה המבורכת. מקווה שיהיה קל יותר לכולם עכשיו

תספרי קצת על אבודים, איפה את?

Macphista

New member
עונה 1 פרק 14

הייתי אמורה כבר לראות פרק 15 אבל כל ההקלטות שלי נמחקו מהממיר כנראה בגלל הסופה אז אראה מחר.
קשה לי לבחור דמות אהובה, עוד לא ממש התחברתי לדמויות. אבל סעיד בנתיים מוביל מבחינתי.

לא ג'ייק או סוייר?

אבל בלי קשר לחתיכי הסדרה, אני זוכרת שמההתחלה ג'ון לוק נכנס לי ללב, משהו בדמות ובשחקן שממש הקסים אותי.

Macphista

New member
ג'ק או סוייר?

את זוכרת למי כתבת את זה נכון?
למי שמעדיפה את רמפל על הוק וכל הנסיכים, כן?

Macphista

New member
כרגע סעיד

ותתביישי לך על ההשוואה בין רמפלון לבין לוק הפסיכוט חסר הסקס אפיל.

גם אני אהבתי את סעיד

דרך אגב, אני אהבתי את סוייר, למרות שהמסע והסיפור חיים של ג'ק מעניינים יותר, והדמות מורכבת ומעניינת (ואני גם שומרת חסד נעורים לשולחן לחמישה).
כבר כתבתי על זה שאני שונאת קדושים מעונים, ומעדיפה את האנשים שלוקחים את החיים שלהם יותר באיזי.....

את לא אוהבת אותו?

את סעיד בהתחלה לא חיבבתי, עם הזמן התחלתי לחבב אותו יותר ויותר.

Macphista

New member
לוק לא ממש עושה לי את זה

אי אפשר לזרוק לכיווני כל מזדקן טלוויזיוני עם תסביכים ולצפות שאתאהב... זה לא עובד ככה...

למעלה