גם פה קר
מה עדיף באמת? חורף קצר, חזק וסוער או חורף ארוך אבל קריר עם גשמים קלים? טוב, מה שקורה אצלכם זה כבר סוג שגעון של הטבע (כבר מותר להגיד התחממות גלובלית?!)
גם אצלנו קר מאוד מאוד, הסופ"ש הקודם היה הכי קר ב30 שנה האחרונות, וכל בוקר מתחיל עם טמפ' מתחת לאפס, אבל מתחמם לסביבות 15, אז לא נורא כלכך....
אני מאוד אוהבת סתיו וחורף, אז לא ממש איכפת לי אך הוא מגיע, כל עוד יש חימום בבית / אוטו / בית ספר.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: סוף סוף שבוע טוב ורגוע בלי אירועים חריגים.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: טפו חמסה שום בצל
ציון לפרק השבוע של OUAT: שבע,
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): בגזרת הילדים - ראינו frozen. סרט מצויין, הבנות כבר מכירות את הפסקול בע"פ. אנחנו מאוד נהנו, למרות שאולף איש השלג היה מיותר לדעתי ובזכותו הסרט פחות טוב ממה שהוא היה יכול להיות. ממש לא סרט נסיכות מסורתי של דיסני. despicable me 2 הכניסו הרבה בדיחות למבוגרים, והסרט השני לא נופל מהראשון. וגם ראינו את סרטי ההמשך לבת הים הקטנה. יש פרולוג ומראים את אריאל התינוקת ואת אימא שלה.... וסרט המשך עם הבת של אריאל מלודי.
אני מתייאשת לי מצ'ק, אני בעונה 4, שהפכה להיות מטופשת והעלילה לא אמינה ומופרכת. אני ממשיכה לראות רק כי אני אוהבת את זאקרי לוי (צ'ק AKA פלין ריידר) ואדם בולדיין (ג'ון קייסי). אני גם רואה את העונה הרביעית של white collar עם מאט בומר אהובי (הוא גם שיחק את ברייס בצ'אק).
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): את האלבום פוזי של אריק איינשטיין, ואת הפסקול של פרוזן.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע: kindle paper white. קיבלתי מתנה, אבל עדיין נחשב.