סיכום שבוע ראשון לשנת 2014

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע ראשון לשנת 2014

שאלת השבוע -
אתם טיפוסים שאוהבים לצאת בערב שנה החדשה? אם כן מה אתם עושים בד"כ ואם לא אז מה אתם עושים בבית?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

סוף שבוע שקט לכולם, שבת שלום ושבוע טוב

Macphista

New member
פם פם פם

שאלת השבוע -
אתם טיפוסים שאוהבים לצאת בערב שנה החדשה? אם כן מה אתם עושים בד"כ ואם לא אז מה אתם עושים בבית?
באופן כללי אני לא הטיפוס של מסיבות אז בדר"כ אהיה עם חברים קרובים או אפילו רק חבר/ה קרוב/ה וזהו. השנה כבר הייתי במיטה בחצות אחרי ערב סטנדרטי לחלוטין...

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: ידיד שלי פשוט צץ. פתאום SMS אם בא לי להיפגש הוא יגיע אלי מהמרכז. שעתיים אחכ הוא כאן וכבר לא הרגשתי כל כך נטושה בעולם. ואז הלכנו למסעדה ממש טובה לצהריים ובסוף שאלו אם אנחנו רוצים להצטרף למועדון החברים שלהם ובהתחלה לא התעניינו כי הוא מהמרכז ומבחינתי לאמא שלי יש אז בשביל מה עוד? ואחרי שהמלצר אמר ש- 1. זה בחינם. 2. פותחים סניף גם במרכז. 3. מקבלים בקבוק ייין חינם ביום הנישואים...- שנינו הסתכלנו אחד על השנייה והמצאנו יום נישואים ותאריכי ימי הולדת של הילדים שלנו. אחכ כמובן שהתחילו לו רגשי חרטה כי מה יקרה אם הוא יצא לדייט ופתאום הדייט שלו ישמע שהוא נשוי כבר 4 שנים עם 3 ילדים ומי ירצה לצאת עם מה שנראה כמו ארוניסט נשוי עם ילדים. ואז הוא הבין שהוא עשה את זה כבר כמה פעמים וזה דווקא כן מושך ונרגע. אלה היו רגעים מעניינים משהו...

דבר פחות טוב שקרה השבוע: חלומות שבורים, הבטחות שבורות... הדברים הרגילים שגורמים לחוסר אמון בחברה, באנשים, בעצמי וכדומה.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): חזרתי לראות שובר שורות. ממשיכה עם אבודים. זהו בעקרון, אני בדרכ רואה רק פרק אחד של אבודים ביום ומדי פעם רואה עוד משהו אבל... אני די בשממה טלוויזיונית.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): מוזיקת המתנה במוקדים הטלפוניים של בזק, נטוויז'ן, הוט ויס. ולאף אחד מהם לא התקשרתי בשבילי בכלל.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): ממשיכה עם משתה לעורבים. שוקלת לעשות הפסקה ולקרוא שוב 2 קומיקסים שקראתי לפני כמה שבועות כי... הם מגניבים וזה כיף וכי... אני משאילה אותם שבוע הבא לחברה.
אגב אני נהנת ממשתה לעורבים, יש לו קצב שונה מסופת חרבות. הכל מעניין ממש ולא רק בום סלאש אההההה וכדומה.

מה קניתי השבוע: עוד טישו.

תוכנית לשבוע הבא: לנשום.

תמונת השבוע: כן, אני צ'יזית. הייתי בחוף בזמן השקיעה וזו תמונת השבוע שלי. לפחות לא העלתי אותה לפייסוש ולאינסטוש.

סוף שבוע שקט לכולם, שבת שלום ושבוע טוב

shirush3

New member
איפה את במשתה?

אני מאוד אהבתי אותו.
הוא שונה מסופה ולקבל אותו אחרי כל הטירוף שקורה בסופה היה ממש מרענן
קראתי אותו יחסית מהר
התחלתי את הפרולוג והייתה לי הפסקה של חודש ואז סיימתי את כל השאר בשבוע

Macphista

New member
אני בעמוד 280 כזה

את הפרולוג הייתי צריכה שיסבירו לי...

אבל מאז זה באמת זורם נחמד אבל לצערי/לשמחתי אין לי ממש את היכולת או את הרצון לשקוע בו מסביב לשעון.

shirush3

New member
לא נורא

זה לא שהשישי עומד לצאת בקרוב

מה חשבת על סירסיי?

Macphista

New member
אני סרסיי

זהו, עד הספר הזה חשבתי שאני שילוב של קייטלין וואריז. הספר הזה הבנתי שאני סרסיי.

Jimmy Kane

New member
סיכום

שאלת השבוע -
אתם טיפוסים שאוהבים לצאת בערב שנה החדשה? אם כן מה אתם עושים בד"כ ואם לא אז מה אתם עושים בבית? אניישון הפסקתי לצאת בשנתיים האחרונות וכל מה שאני עושה זה לישון בחצות

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: היום הראשון של השנה, הייתה מאוד חיובית וקיבלתי הצעה לעבודה אבל נראה לי שאוותר עליה..
דבר פחות טוב שקרה השבוע: בתחילת השבוע דיברתי עם מישהו והוא חשף בפניי משהו גדול, מקרה שקרה לו.. וזה די הכניס אותי לדיכאון בימים שלאחר מכן..
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי היום סרט חלום אמריקאי, סרט טוב
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא שמעתי
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): לא קראתי
מה קניתי השבוע: הזמנתי משחק לPS3.
תוכנית לשבוע הבא: שבוע אחרון לסמסטר..

תמונת השבוע:

Jimmy Kane

New member
כי עוד שבועיים יש לי 5 מבחנים בשבוע וחצי בלבד

ואני לא יודע איך אוכל להתמודד עם זה...

Macphista

New member
מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?

אי אפשר לעשות טיזינג סתם ככה.

וחוץ מזה אם תוציא את זה זה יהיה טוב יותר לך... לחלוק... לקבל תמיכה... להוריד את העול מגבך....

אני רק רוצה את טובתך....

יאללה!
מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד? מה הסוד?

Jimmy Kane

New member

אני יכול לספר בפרטי למי שרוצה כי זה לא נראה לי משהו שכדאי לרשום פה בציבור

shirush3

New member
לישון זה הכי טוב

עשה לי רע ללכת לישון ב2 ולקום ב6

קיבלת הצעת עבודה בתחום לימודים?

Jimmy Kane

New member
כן, זה בתחום הלימודים

וישנתי באמת כל כך טוב עד כדי כך שהרגשתי שאני מתחיל את השנה ברגל ימין

Jimmy Kane

New member
זו עבודת מחקר על בע"ח בחקלאות

ואני דווקא הייתי מעדיף פחות את הפן של החקלאות וגם לא חושב שהייתי מעוניין לראות אותם עושים ניסויים על תרנגולים וכאלה..

מסכמת

שאלת השבוע -
שהייתי צעירה (עד גיל 24 בערך) הייתי מהיוצאות בערב הזה.
אחרי שחזרתי מחו"ל התחלנו מסורת אני ואמא שלי - ארוחה ממש טובה ולראות את הזיקוקים, בשנים האחרונות אנחנו נרדמות הרבה לפני הזיקוקים.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
היה שבוע רגיל אבל טוב, לא מבאס כזה, הלוואי עלי כל הזמן שבועות כאלה.
ערב השנה החדשה עם ארוחת סטייקים+פירה והמון סלטים

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
הקטנה הייתה עם דלקת אוזניים, היא בכתה באמצע היום בבית הספר והוצאנו אותה, תודה לאל היא עם אנטיביוטיקה ועכשיו היא מרגישה טוב.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
באפי עונה 7
העונה עומדת להגמר ולא בא לי שיגמר.
וספרטקוס - המון (!!!!!!) דם, אבל השאר ממש מעניין.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
המחזמר של באפי - אני אוהבת אותו, אני רוצה להכניס אותו לפלייליסט של האייפון.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
עוד לא
מה קניתי השבוע:
יותר מדי
היום רציתי למות מבושה שהכרטיס סורב בסופר כי חרגתי, והכי מעצבן שכל הקניות זה לא ביזבוזים, זה חשבונות ואוכל
קשה קשה.

תוכנית לשבוע הבא:
לא משהו מיוחד

תמונת השבוע:
נראה לי העלתי מספיק תמונות לשנה

Jimmy Kane

New member
שהבת שלך תרגיש טוב

ואיפה היה זיקוקים בכלל בארץ בחצות של שנה החדשה? לא זכור לי שהיה דבר כזה

למעלה