סיכום שבוע ראשון לשנת 2014

באילת! כל שנה יש ממלא בתי מלון

ואני גרה בדירה עם נוף לכל המפרץ וגם רואים את עקבה, וגם הם ממש מפציצים מבתי המלון שלהם בחצות, אז יש ממש חגיגה.

ו 5 מבחנים בשבוע וחצי???? זה לא אנושי, איך בכלל מחלקים את הזמן?
אתה לא יכול לדחות חלק למועד אחר?

Jimmy Kane

New member
חשבתי שבחודשים האלה באים מעטים לאילת

לא הייתי מתנגד לאיזו חופשת חורף טובה באילת

לא הייתי גם איזה 8 שנים באילת

ואיך אני מתמודד? שאלה טובה.. אני רושם את התאריכים וחושב איך ללמוד, להצליח ולהישאר בחיים

אני חושב ש3 מהם אשקיע ברצינות ו2 אני אבוא ואנסה ואז אלמד למועד ב'...

נשמע כמו תוכנית טובה

אני מאחלת לך הצלחה יקירי

ואילת בחודשים האלה הכי טובים, תיירים תיירים תיירים, רגוע, בלי בלאגן וצעירים וונדליסטים.

Jimmy Kane

New member
תודה

עכשיו זה נשמע קצת יותר מפתה לבוא לאילת
אגב זה באמת נכון שאין כבר רוכלים בטיילת?

כל מה שיישאר לי זה לחפש מישהו שירצה לבוא לאילת בסוף ינואר

כן, פינו את כל הרוכלים, קצת עצוב אבל

היה שם כבר באלגן גדול, הרבה מתחת לפני השטח.......

בכל אופן אם תגיע, אני והקטנה נשמח לראות אותך!

Macphista

New member
תדרשי העלאה!

את עובדת קשה! מגיע לך!
את כבר עובדת שם לא מעט זמן!
הגיע זמן העלאה!!!!

צודקת! האמת שהקורס האחרון שעשיתי

דורש הסמכה, ברגע שאהיה מוסמכת אני אקבל העלאה של 2 ש"ח לשעה

מסכמת

שאלת השבוע -
אתם טיפוסים שאוהבים לצאת בערב שנה החדשה? אם כן מה אתם עושים בד"כ ואם לא אז מה אתם עושים בבית?
נאופ. אני בדרך כלל בבית... השבוע התחלתי לראות את גוסיפ גירל מההתחלה אז המשכתי את זה גם בשנה החדשה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אוקי אז שבוע שעבר סיפרתי שקיבלתי $20 לאמזון.קום אז השבוע רציתי להשתמש בזה... עכשיו כיוון שזה .קום אז אי אפשר להעביר את זה .סיאיי (הקנדי) ולכן דמי המשלוח הם יקרים בטירוף... רציתי לקנות משהו שלא יעבור את ה$20 כדי שלא אצטרך להוסיף... אז יצא שמה שבסופו של דבר הזמנתי לא עובר את $3 כדי שלא אצטרך לשלם... חח

דבר פחות טוב שקרה השבוע: יום ראשון קמתי בבוקר כזה עם תחושה לא הכי נעימה כי נזכרתי שאבא שלי לא התקשר באותו שבוע לדוד שלו... ואז הוא התקשר באותו יום וגילינו שדוד של אבא שלי מאושפז בבי"ח אחרי שנפל... אבא שלי טס יום רביעי ל10 ימים לישראל בגלל זה... ואחותי שברה את הרגל שלה אחרי שהיא נפלה בלילה בין רביעי לחמישי... היא עם גבס...
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ימי חיינו, היפים והאמיצים, THE VOW, גוסיפ גירל...
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): how can i not love you- joy enriquez
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני עדיין עם ALLIGIANT
מה קניתי השבוע: ראו "דבר טוב"
תוכנית לשבוע הבא: הסמסטר מתחיל :-S
תמונת השבוע: מיום ראשון... הייתי עם חברה וראינו את האורות שקישטו פארק אחד כאן...

Jimmy Kane

New member
שדוד שלך ואחותך ירגישו טוב, החלמה מהירה..

די מקרי שאני מסיים את הסמסטר ואת בדיוק מתחילה את הסמסטר

שיהיה המון בהצלחה..!

shirush3

New member

אתם טיפוסים שאוהבים לצאת בערב שנה החדשה? אם כן מה אתם עושים בד"כ ואם לא אז מה אתם עושים בבית? בכללי אני אוהבת לצאת ובד"כ אני יוצאת עם חברים למסעדה/פאב (בתקופה האחרונה יותר מסעדות
) האמת שהשנה לא היה אכפת לי גם להשאר בבית ולהעביר את זה קצת יותר אינטימי

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: חברה שלי מהצבא חגגה יומולדת אתמול ומלא חברות שלי מהצבא היו והיה ממש כיף לראות את כולן ביחד

דבר פחות טוב שקרה השבוע: כל עניין הסוף שנה/תחילת שנה בעבודה... האמת שהיה יחסית רגוע למה שציפיתי, אבל מעייף

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):סיימתי את קומיוניטי
עכשיו צריך לעבור לפרק בשבוע

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא משהו מיוחד
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי את divergent שהצליח להפתיע אותי בתור פנטזיית נוער
ואני ממשיכה עם lone wolf שהוא ממש מעניין וגרם לי להתגעגע לפיקו

מה קניתי השבוע: כלום

תוכנית לשבוע הבא: מה יש שבוע בא?
לעבור אותו?

תמונת השבוע: מאכילים אותנו בעבודה

Jimmy Kane

New member
התחלת לראות קומיוניטי?

אני חשבתי להתחיל לצפות בזה בגלל שיש עכשיו מלא פגרות אבל נראה לי שעוד שבועיים או 3 אצפה אחרי שיעברו לי המבחנים

אני מקווה שהסדרה מצדיקה את הביקורות הטובות שאומרים עליה

Macphista

New member
אוי כן,

באמת כולם מדברים לאחרונה על קומיוניטי, הייתי אומרת שגם בא לי להתחיל לראות אבל כל כך מהר נמאס לי היום לבלות זמן בבהייה במסך שאני יודעת מראש שזה לא יעבוד...

shirush3

New member
היא מעולה

בהתחלה זה היה נחמד + ואז לא הצלחתי להפסיק לראות

כדאי לך לראות באמת אחרי הלחץ של המבחנים

למעלה