סיכום שבוע+שרשור חיובי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif גם כל הקטע עם היציאות המטורפות שלו.

הוא יודע שזה משחק מול מצלמה ושהוא צריך לשחק עם הצופים ולא עם דיירי הבית. חכם

בדיליי רציני... ../images/Emo141.gif

בקיאות זה כאילו תנ"ך בלי מפרשים. ברמה הבסיסית. יש לי בגרות בזה השנה.

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה DD:

שיר השבוע של פראמור:אמרג'נסי D: שיר השבוע לא של פראמור: Avril Lavigne - Nobody's fool Avril Lavigne- Get Over It flyleaf- i am so sick Fall Out Boy - Beat it Good Charlotte-I Just Wanna Live Bullet For My Valentine - All These Things i hate Three Days Grace - Never Too Late
קליפ השבוע:פלייליף -איימ סו סיק D: כי זה הקליפ היחידי שראיתי השבוע XD להקה/אומן השבוע:אבריל
אלבום השבוע:באריל - לט גו משהו חיובי שקרה השבוע:אממ...יומולדת לסבתא XD משהו שלילי שקרה השבוע: אין... סדרה\סרט\ספר השבוע: כמעט מלאכים , הפיג'מות
ציטוט השבוע:אין ... תמונת השבוע:אין לי כוח P: דמיינו תמונה של אבריל XD המאכל שעשה לכן את השבוע:אמממ..גלידה XD שיהיה לכם סופ"ש מגניב ^^" שרשור שבועי ראשון-בצפר .. שני-בצפר+חוג שלישי-בצפר+חוג רביעי-חופששש D: חמישי-חופש DDDD: שישי-נוסעים לקרובים "^^ שבת-לאדעת עדיין P:

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifאבריל****../images/Emo69.gif

אין שבוע שאני לא טועה במשהו XD

xXx Lilo xXx

New member
שרשור חיובי (עלאק)|ריח|

ראשון- מבחן/בוחן/מה שזה באזרחות || מתחילה ברבע לתשע ^^" שני- בצפר עד מאוחר. שלישי- יום מעצבן רביעי- גמר חתימה טובה לכולם אנשים
חמישי- כיפור שישי- בצפר
שבת- שבת... מרתק אה?

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif למה תפוז לא נותן לי לשלוח הודעות../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אז ננסה במהירה |לא מוותרת|

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: מיזורי D: שיר השבוע לא של פראמור: כל מיני של עברי לידר
- הכוס הכחולה, יותר טוב כלום מכמעט, לאונרדו ועודועודD: וכל מיני של כוורת
קליפ השבוע: http://il.youtube.com/watch?v=jkYccuG2mXg&feature=related מישהו זוכר?
להקה/אומן השבוע: עברי ^^ אלבום השבוע: מלטף ומשקר. משהו חיובי שקרה השבוע: ראש השנה :), אני יורדת לארבע יחידות במתמטיקה. משהו שלילי שקרה השבוע: אני קצת חולה
, ומתגעגעת ;;; ואבד לי הארנק
הכי מעצבן שמישהו יהנה מהכרטיסיות שלי. והייתה אחת חדשה! אפילו לא ניקוב אחד#@ וקצת כסף שחסכתי
וגיפט קארד של זארה
סדרה\סרט\ספר השבוע: אחת שיודעת. ציטוט השבוע: "ואני מדריך עליו, ומדריך..." XD תמונת השבוע: כמה סקס אפיל
http://www.siz.co.il/up.php?i=anmtty51mmdz.bmp המאכל שעשה לכן את השבוע: אני אשכרה שעה ישבתי וחשבתי על השאלה הזו
אבל אין לי, אז נלך על שניצל תירס כי זו שליטה עולמית
שרשור שבועי ראשון- מבחן גדול בביולוגיה
שני- ~ שלישי- מבחן גדול בסוציולוגיה
רביעי- צמה ומשתעממת בחור הזה
חמישי- כיפור. שישי- ~ שבת- יום הולדת להילההה
צריך איכשהו ללכת לחולון XD שבוע טוב פיפל! גם לך :)

לאונרדו../images/Emo99.gif. ../images/Emo141.gif

חחחחחח אסי וגורי
. כמה היה בגיפט קארד של זארה?

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אם בא לכם להיות חברים שלוו בזמן הקרובבב

הוא יעשה לכם טוב
אני רואה את המערכונים שלהם מיליוני פעמים ולא נמאס לי ~
בסוף אמא הזכירה לי ש'הלוותי' לה פעם את הגיפט קארד ונשאר רק 20 שקלים
לפחות לפי מה שהיא אומרת...

למעלה