סיכום שבוע

Sigal H

New member
סיכום שבוע

כיוון שטרחו כל כך להעיר אותי הבוקר בשבע עם קדיחות, ברזלים ומכוניות עם בטון, אני לא יכולה לאכזב אותם ולהסתובב לצד השני. זה נימוס בסיסי.
אי לכך, הסכמ"ש יוצא היום בזמן. מטורף, הא?

תקציר השבוע בשלוש מילים

ובהרחבה:

הטוב של השבוע

הפחות טוב של השבוע

הבלתי מוגדר

איש/יצור השבוע

מה בשבוע הבא

קישור/ציטוט/קטע לשבת

שתהיה לנו שבת שמחה ונינוחה

בז נדיר

New member
כמו שאומרים : cut the bullshit

הדבר היחיד שהיה חיובי בשבוע הזה הוא ששידרגתי את רוחב הפס של האינטרנט ל 200 Mbps.
ביום ראשון יבואו להתקין.

Sigal H

New member
תכל'ס,

זה באמת חיובי.

2 סעיפים מתוך 7, בסוף אני אדרדר אותך לסכמ"ש מלא

Sigal H

New member
אם כך, זה בעצם שלושה סעיפים

התקציר, הטוב ומה בשבוע הבא. אחח, בז, אתה עושה לי נחת

Sigal H

New member

וואו, היה לי רגע סופר-מאושר ששכחתי לספר מרוב שהוא אני: באחד הימים התפרקדתי על הספה בסלון בזמן שמישהו עסק בחישוב של כל מיני דברים קטנים. כשהשתעמם מלספור בעצמו החל לזרוק אליי מספרים חד ודו ספרתיים, ואני עניתי את סכומם מיד, בלי שהיות, כמו שהמוח שלי צריך ויודע ומאושר לעבוד.

מוח שלי, בבקשה אל תלך שוב לעולם

הכי את

הו מוח מוח, ההיית או חלמתי חלום?

זה העניין החמקמק הזה שאם אני במצב של טוטאל לוס ולא זוכרת איך קוריאם לי, מתוך הערפילים החומצתיים של הביצה הזו פתאום המוח כן מצליח לשלוף אינפורמציות, שחבויות אי שם בארכיונים המאובקים ביותר של המוח.
או שפתאום משפט יוצא בלי שום טעויות כתיב או שיכולי אותיות, והמילים הן אכן המילים שרציתי לכתוב.

אז זה כל כך מוכר לי וקלאסי מה שכתבת. אם אני צריכה לנהל שיחה (בכל שפה שהיא), אני שוכחת כל הזמן מילים וזה, אבל נאמר ואני יושבת לי מחוץ לשיחה שנגיד מישהו מנהל באנגלית, ואז חסרה לו מילה והוא זורק אותה לחלל האוויר, מיד אני עונה לו, התשובה צצה מאיזה מקום, שכאילו "עוקף את המוח". אני תרגומון אנושי אם אני לא חלק מהשיחה ולא צריכה לנסח משפט או להבין אחד...

ניסיתי להסביר את זה למטפל סיביטי, לצערי לא נראה לי שהוא מכיר או מבין את זה (למרות שהוא מתמחה במחלה שלנו). הסברתי לו שככל שהנושא זניח וככל שהשיחה היא לא פורמלית או בעלת איזהשו ערך, אני אצליח לדבר יותר ברור.

אז הוא אמר שיש לי אמיגדלה מעניינת

לא נראה לי שהיא מעניינת יותר משל כל חולה פיברו / תת"כ אחר. וחבל שאין מישהו שמכיר אותה ממש מקרוב, ויכול לעזור לנו עם להפעיל את המנואלה שלה

ועם אמיגדלה מעניינת אי אפשר ללכת למכולת

כמו שאומרים

אם עוד לא עשו אז צריך לעשות אולי את אוסף ההערות המוזרות / מעליבות מרופאים והעוסקים בתחום.. זה יכול להיות מצחיק, גם

סיכום קצר שלי

תקציר השבוע בשלוש מילים

ובהרחבה:

תקציר השבוע בשלוש מילים: מוזר, הפוך, מפחיד

הטוב של השבוע: עוד שבוע של לימודים עבודות ומבחנים אחרי, מנסה להתייצב על מצבי החדש שממש לא קל לעשות את זה אך אני משוכנע שגם את זה אעבור.

הפחות טוב של השבוע: לא ממש מסתדר עם מה ששמו לי בפה ויש היפואים קשים מאד, עד שנוצר מצב אתמול בערב להזמין את הרופא והאמבולנס שוב הביתה.

הבלתי מוגדר: כל המצב לא מוגדר כרגע

איש/יצור השבוע: אהוד אולמרט .... לשלטון חחחח

מה בשבוע הבא: לימודים לימודים לימודים והפלגה בחמישי

קישור/ציטוט/קטע לשבת: אם אין אני לי מי לי

בריאות אושר לכולם

מותר לי לאמץ את הסכמש בשלוש מילים שלך?

זה בהחלט מגדיר את השבוע שלי.

מסיבות אחרות אמנם. אבל לפחות נתת לי מילים. שלוש

שיהיה שבוע יותר טוב, מאחלת לך ולכולנו

האמת היא שגם עם ציטוט השבוע אני נאלצת להסכים, זו גם הכותרת של השבוע הזה אצלי.

תודה

אם יהיו לי חסרות מילים אני אבקש ממך,

בתמורה אתה יכול להשתמש במפרק הלסת שלי, בין שלוש לשבע נגיד, רק שיש דפקט ב-TJM מצד ימין, פריקת יתר, אז אולי עדיף לך לקחת מליסיניג

סתם הומור של חולים, מקווה שלא דורכת לך על עצב רגיש (תרתי משמע)

ויויאן

בדקתי בליסינג מאמי ויש רק יד שניה מרופא ממחלקה גריאטרית.......... מה את אומרת לקחת?

כל מה שהוא מרופא, לקחת!

כמו שסיגל כתבה בטעות - פרוטקציות

ויטמין P הכי חשוב למי שחולה....

אחרי שחליתי הבנתי יותר את פקטור ה"התלוצץ עם רופאיו"...
אז כל עוד אנחנו מתלוצצים נראה לי שאנחנו במצב שפיר

כל מה

רק שכחתי
לכתוב לך למה הרכב שלו חזר לליסינג
....
...
...
...
...

הוא מת הרופא הנ"ל אז לא נראה לי מומלץ

נמצא בשר"פ של מעלה

זה מישהו שאתה מכיר?
יהי זכרו ברוך.

אבל אתה לא חושב שהוא היה רוצה שהאוטו שלו ימשיך לנסוע?

אם הוא היה במחלקה גריאטרית זה פחות קילומטראז'

Sigal H

New member
אוי, אוף

הצלחת להתייצב מאז? ועם הפה, דרושה התערבות רפואית לסדר את זה שוב?
יש לי רושם שפספסתי כמה התפתחויות במצבך בדרך, כי נשארתי קצת מבולבלת. אולי זו אני והזיכרון הרופף שלי.

חופן חיוכים לך

למעלה