סיכום שבוע

Robin Sparkles

New member
מסכמת

משהו כיפי:החיים כיפיים משהו מעצבן:לא למצוא עבודה
משהו מצחיק:כ"כ הרבה..יש בציטוטים. ולרוץ בסביבות ה-40 בניינים בגשם עם חברות אתמול
משהו טעים:מקרונס,המבורגר,נונו צ'סארה משהו חדש:חולצה שרציתי לקנות כבר הרבה זמן
סרט טוב:הפוך. סרט חמוד,לא ראיתי משהו אחר. היום יש "חיים כמו שמכירים" שאני אוהבת גם...ג'וש
שיר טוב:Genesis - Invisible Touch The Rolling Stones - Angie Jens Lekman- Waiting for Kirsten זמר/להקה טובים: האחד והיחיד,פיל קולינס
ספר טוב: סדרה טובה:איך פגשתי את אמא! וגם חברים שאף פעם לא נמאס לי פרק שיצא לי לראות השבוע:9..מתחיל להיות קצת מעניין היום הכי הכי:אתמול בילוי השבוע:אתמול ביקרתי בבסיס והיה ממש כיף ומצחיק,והיינו במסעדה.ובורגוס! הצלחתי לסיים (מאוד מאוד מהר) 300 גרם עם פוטטו,שתייה ואח"כ קינוח-עוגת שוקולד חמה
! ועדיין היה לי מקום!!! תמיד ידעתי שיש לי תאבון בריא אבל לא עד כדי כך..אין לי מושג איפה כל זה נכנס!!!! ציטוט השבוע:כשקיבלנו את ההמבורגרים בבורגוס..אני:"מה זה,זה קטן ממש!" ~~~ בונים במרחק נסיעה מהבית שלי מחלף.. אני:"עד שיסיימו את המחלף כבר יהיה לנו מסוק" בן דוד שלי:"גם ככה עוד מעט סוף העולם" אני:"עד שהוא יהיה מוכן כבר נמצא עבודה"
הוא מחפש כבר איזה חודשיים חחח ועוד כלמיני אנשים מוזרים בת"א. ובטח עוד הרבה מצבים ששכחתי,או כאלה שיצאתי בהם סתומה מידי אז אני שומרת לעצמי
האדם שעשה לי את השבוע: פירגון ו- למישהו מהפורום: איך עבר עלי השבוע: סבבה לגמרייי תכניות לשבוע הבא:מחר סופר קלאסיקו! ולקנות עוד בגדים!! תמונת השבוע:

darklighter

New member
שבת שלומות לכולם

משהו כיפי: סופרנטורל
משהו מעצבן: יש יותר מדי... מתלבטת בין הדלקת עיניים/צינון שלי לבין הלקוח שהיה לי מלפני כמה ימים, הבנאדם עילג לחלוטין, התקשר לשאול "רק כמה שאלות" ושעה ורבע הייתי איתו על הקו והסברתי לו על המכשיר למרות שבמקרים כאלה אנחנו נוהגים לשלוח מצגת/מדריך אבל הנציג שלפניי שלח לו והוא יותר מדי טמבל כדי להבין משהו גם כשמסבירים לו בע"פ, הסברתי לו איזה 100 דברים על המכשיר ונראה שהבין והכל והיה איזה משהו עם התראה שלא נמחקה לו שלא הצלחתי להסביר לו והוא חטף על זה קריז ואמר שילך לתחנת שירות שיסבירו לו ושזה ממש חוצפה שלא עזרתי לו בכלום [אחרי היותר משעה שביזבזתי והלך לי כל ההספק]!!! הגבתי בנחמדות אבל רציתי להרוג אותו דרך הטלפון!!!
משהו טעים: אני אוכלת יותר מדי כאלה לאחרונה
בוא נגיד המוקפץ של אמא שלי|ריר| משהו חדש: שבוע שעבר קניתי די הרבה בגדים
אני אוהבת בגדי חורף
סרט טוב: וואי לא ראיתי מזמן סרטXDDDD אז נלך על מיי בלאדי וולנטיין ב3D
שיר טוב: אני עדיין מכורה לDropped אבל עכשיו גם חורשת על She's a Genius וBlack Hearts של Jet
זמר/להקה טובים: לאחרונה התחלתי לשמוע Airbourne וJet לא להקות חדשות אבל לא הכרתי לפני, הכרתי כמה שירים של ג'ט שלא ידעתי ששלהם ואיירבורן זה קופי ACDC אז אהבתיXDDDDDDD ספר טוב: Supernatural סדרה טובה:Supernatural!!!!!
פרק שיצא לי לראות השבוע: של דספרט? לא ראיתי כבר איזה חודשיים, גם לא פרק ישןXD אלא אם כן הכמה קטעים שראיתי בשביל עריכת הקליפ של לינט/פטריק נחשביםXDD היום הכי הכי: שבת כי אין עבודה ויש סופרנטורל! [למרות שעכשיו אין
] בילוי השבוע: לא יצאתי ציטוט השבוע: "Idjits!" מי שרואה סופרנטורל יבין... אני עד עכשיו בוכה מזה
האדם שעשה לי את השבוע: ג'נסן וג'ארד עם זה: http://youtu.be/baQeFS29Wqg תראו עד הסוף
פירגון ו-
למישהו מהפורום:
עדייי
אבל בעיקרון כל מי שלא הצביע להעיף את לינטXDD איך עבר עלי השבוע: בסדר נראלי... תכניות לשבוע הבא: לעשות מכירות איכשהו כי כרגע אני במינוס 2
תמונת השבוע:

adii1201

New member
היא רק חיכתה שאני אתן לה אישור

להחרים את עונה 8
אם לא אני היא לא הייתה רואה גם את חמשת הפרקים שראינו. אבל דרשתי תמיכה והיא ברוב הגינותה הסכימה לצפות יחד איתי וכשאמרתי שאני פורשת, היא אמרה לי תודה ופרשה גם

X יו יו S

New member
אני לא רוצה להגיד את מובן מאליו מבחינתך

אבל סוזן כזאת פאקצה בפרקים אלו

adii1201

New member
סוזן פאקצה ומעצבנת וכל מה שאת רוצה להגיד

עליה מעונה 1.

X יו יו S

New member
לא נכון

בעונות אחרות היא הייתה סבבה שלא לומר קלולסית
וכמו שלא יודעת מה שמו כתב בפורום לא היה אכפת לה מדברים יותר גרועים אז למה עכשו היא כזאת מעצבנת היא וקרלוס גם

darklighter

New member
↑מה שהיא אמרה

וסורי אבל אני לא מתגעגעת, בעונה הזו זה כבר נהיה סבל לראות

adii1201

New member
לקוחות זה עם מעצבן|קיר|

תתחדשי על הבגדים
בחזרה!! ותרגישי טוב

Itay Simons

New member

משהו כיפי: שהיה סופ"ש, זה לא מספיק?
משהו מעצבן: שהוא נגמר כ"כ מהר
משהו טעים: מרק עדשים
סדרה טובה: איך פגשתי את אמא, ריבנג' היום הכי הכי: אתמול ^^ בילוי השבוע: אמממ הייתה חתונה בחמישי, היה נחמד פלוס
איך עבר עלי השבוע: ברגוע. שמתי לב שיש שבוע קל ואחריו שבוע קשה וחוזר חלילה. זה אומר שהשבוע הגיע תורו של...הקשה
תכניות לשבוע הבא: לשרוד

X יו יו S

New member
גם אני הייתי בחתונה בחמישי:)

קבל חיזוקים לשבוע הבא למרות שלפעמים באים בהרגשה שיהיה רע אז יותר טוב

למעלה