סיכום שבוע

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע? נחמש סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדול קניית השבוע?בגדים ציטוט \ פתגם השבוע?הכל לטובה:) דבר מיוחד שעשיתי השבוע?חג וכאלה עצבון \ ביאוס השבוע?מבחן באזרחות מעצבן הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?חג? אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?בת דודה שלי תמונת השבוע? השאלה המתחלפת:איך היה החג?(פרטו!)אמ נחמד לא יותר מזה..

NoFaR815

New member
אניייי

איך עבר עליי השבוע? חג וזה :) סרט השבוע? אמריקן קולג'.. ראיתי בקולנוע.. סרט נחמד... ספר השבוע? חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן.. שיר השבוע? תתעורר- עברי לידר תוכנית\סדרת השבוע? אחת שיודעת קניית השבוע? ----- ציטוט \ פתגם השבוע? "sppoded: hila yossef is growing up"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? חג.. לא מספיק מיוחד? עצבון \ ביאוס השבוע? ---- הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? 99 במתמטיקה ^^ (כן המורה שלי הורידה לי נקודה
) אייקון \ סמיילי השבוע? שונאת תשאלה הזאת.. איש השבוע? אחותי שיש לה היום יומולדת 18
תמונת השבוע? השאלה המתחלפת:איך היה החג?(פרטו!) גילית דברים על אנשים..

NoFaR815

New member
מה הקשר?...../images/Emo12.gif

סתם כדי להבהיר.. אני אשקלונית.. והתכוונתי ל- sppoted ....

פעם ראשונה ../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע? שבוע קשה שני ברציפות - אני מסיים מותש (זאת גם סיבה להיעדרותי מכאן...) סרט השבוע? טוב, אז מכיוון שהיה רק סרט אחד שראיתי השבוע, אין יותר מידי אופציות... "רצח מוצדק", שנכנס לכאן בדקה ה-90 (ראיתי היום
) ספר השבוע? אמממ, "סופשבוע" של מעריב נחשב? מה זה - אתם באמת קוראים ספרים כל שבוע?!?!
שיר השבוע? "רוחות מלחמה - רמי קליינשטיין", בעקבות הסדרה מילואים שהתחלתי לעקוב אחריה... תוכנית\סדרת השבוע? HEROES חזרה לעונה שלישית - ועל כן....
קניית השבוע? לא התחדשתי לי השבוע
(בחייכם - אתם קונים דברים חדשים כל שבוע?!?!?
#2) ציטוט \ פתגם השבוע? "אי אפשר לחלק את ירושלים ולהשאיר אותה שלמה" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? 5 קילו אסאדו + 8 כרעיים + צ'וריסוס על האש |מנגל| עצבון \ ביאוס השבוע? עבדתי ארבעה ימים ברציפות 12 שעות בעבודה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? בגלל שזה כלל את ראש השנה ולמי שעובד משלמים 300%, הרווחתי 1440 שקל ביומיים (!)
אייקון \ סמיילי השבוע? |מנגל|
איש השבוע? מאיר שטרית (נו, היתה כתבה עליו בעיתון...) תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת:איך היה החג?(פרטו!) היה ממש נחמד! (טוב, כל פעם אנחנו נפגשים כל המשפחה של אבא שלי אצל קרובים בהרצליה, והשנה היינו צריכים להביא קינוח - אז הבאנו אלפחורס, שאני מכין... אז כל יום ראשון הייתי עסוק בלאפות - כי זה לוקח מלאאאאא זמן... בערב חג, כאמור, עבדתי עד ארבע ובשש כבר יצאנו, זמן לנוח לא היה לי... סך הכל היה נחמד, כמו תמיד, חוץ מזה שהייתי הרוג ומלחרת הייתי צריך לעבוד שוב מ-6:00 בבוקר
) זהו, אני סיימתי...

LeAnnDylan

Well-known member
300% איפה אתה עובד../images/Emo12.gif מועדון חשפנות??

קח אותי איתך!! |מתחנן|

למעלה