סיכום שבוע

NoFaR815

New member
../images/Emo26.gif

איך עבר עליי השבוע? נחמד לא יותר... סרט השבוע? אמריקן קולג' ספר השבוע? חמשת האנשם שתפגוש בגן עדן שיר השבוע? צליל מכוון -מאיר אריאל תוכנית\סדרת השבוע? גיבורים פרק 4
קניית השבוע? קניתי קפוצ'ון סקסי וחולצה קצרה ציטוט \ פתגם השבוע? "כושלאמא של שלומית כל החיים שלה בונה סוכה!!!"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עשינו הפתעה לאחותי ולקחנו אותה לרחיפה במצנח
עצבון \ ביאוס השבוע? החג היה משעמם... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? קניתי ג'קט:) אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אחותיייי תמונת השבוע? דן&סרינה
השאלה המתחלפת:איך היה החג? מ-ש-ע-מ-ם

../images/Emo58.gif מישהו ראה פרק 5 עונה 3?

יותר מידי הזוי בשבילי
אני רואה וחושב - "מה אתם רוצים?!"

LeAnnDylan

Well-known member
בקשר למה?../images/Emo58.gif

זה שהירו הרג את אנדו? כי כל השאר נראה "שגרתי" לסדרה

../images/Emo58.gif למשל...

וחוץ מזה, לא נראה שאף דמות מפקפקת בדרך שלה... הכל קורה מהר מידי, ברור מידי לכל אחד... אדם משתחרר, בורח (בצורה די דבילית), נתפס שוב עוד לפני שהוא הספיק לספור עד 10... הרבה דברים צפויים (ניית'ן מציל את טרייסי) וכן, הקטע עם הירו ואנדו היה לא אמין עד כדי "מה שתגידו..." כאילו - מה הקטע? "תהרוג אותו ואז תהיה תחת-רע" "אוקיי" מת בחייכם |שפמ| אהבתי יותר את העלילה האלטרנטיבית אם לא היתה שביתת התסריטאים

Guncrazy

New member
אוי מה זה לא../images/Emo69.gif

העונה החדשה זה משהו מטורף
הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה ומהשניה ברמות שלא יאומנו! והעלילה של ניית'ן וטרייסי
למי איכפת מה הם עושים מצידי שיעשו סקס כל היום
והקטע עם הירו ואנדו היה צפוי

LeAnnDylan

Well-known member
עונה

איך עבר עליי השבוע? בסדר סרט השבוע? מילים ולחן
ספר השבוע? סלולרי - סטיבן קינג שיר השבוע? Katy Perry - UR So Gay תוכנית\סדרת השבוע? 90210 וגיבורים
קניית השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? I'm Not Your Blue Sky Anymore דבר מיוחד שעשיתי השבוע? לא זוכרת עצבון \ ביאוס השבוע? משעמם הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא יודעת אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אין תמונת השבוע? השאלה המתחלפת:איך היה החג? K הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Ocean Girl

New member
עונה ../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע?
נחמד
סרט השבוע?
שיגעון בנהר ואייס ונטורה
ספר השבוע?
כישוף אפל-מלחמת האלים.. אני לא מצליחה לגמור ><
שיר השבוע?
Ayreon-the charm of the seer
תוכנית\סדרת השבוע?
פשע מין העבר, על טבעי
קניית השבוע?
פלאפון מעפן
וקיבלתי חולצה עט ומחזיק מפתחות וצמיד מאוסטרליה! D: ואחותי קיבלה דגים
ציטוט \ פתגם השבוע?
--
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
הלכתי למסעדה
והייתה שם תינוקת ממש חמודה
כל פעם כשחייכתי אליה היא התחילה לצחוק
עצבון \ ביאוס השבוע?
הפלאפון הזה מעצבן >< והארוחה משפחתית שהיית לי אתמול >< היינו אצל סבתא וסבא שלי.. וכל הצד של אמא שלי היה (שזה דודה שלי ומשפחת.. וסבתא וסבא של בני דודים שלי) וכמובן שבזמן הארוחה הצלחת שלי היית ריקה עד האורז (שזה תמיד מגיע בסוף ><) וסבתא של בני דודים שלי התחילה לעצבן אותי עם זה שהיא עבדה שעות והכינה אוכל! מעצבנים
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
החופש! אין כמו חופש! ודודים שלי חזרו מאוסטרליה
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
דודים שלי שחזרו מאוסטרליה
תמונת השבוע?
זה הפלאפון
השאלה המתחלפת:איך היה החג?
תלוי באיזה יום.. בכללי היה בסדר גמור

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבאיחור קלD:

איך עבר עליי השבוע? מלא אירועים סרט השבוע? הממ.. לא נראלי שראיתי סרט
ספר השבוע? הסוד
שיר השבוע? I'm Not Okay של מכ"ר תוכנית\סדרת השבוע? גריק קניית השבוע? הו.. הפוסטר לחברה שלי והממ.. החולצה של "I wish my lawn was emo. So it would cut itself" ציטוט\פתגם השבוע? **קוראים את השלט של "נא לא לדרוך! דשא בשיקום** עמית: "אנחנו אוהבים אותך דשא!" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? מפגש קומונהD: עצבון\ביאוס השבוע? מלאמלא שיעורים הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? נראלי שהמפגש
אייקון\סמיילי השבוע? -- איש השבוע? אריאלD: תמונת השבוע? אין
השאלה המתחלפת:איך היה החג? לא רע בכללD:

למעלה