סיכום שבוע

מכושפת ו50 דייטים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

בואי'נה יש לך טעם טוב
מכושפת
- עם פטריק דמפסי
50 דייטים ראשונים
עם אדוארד נורטון
ודרי ברימור
אם זה הסגנון שלך, תני לי המלצות

אז לפי מה כן?

ובעקרון- אם היתה לי אפשרות לזכור את התסריטאים והמפיקים של הסרטים הטובים שראיתי, זה באמת היה הרבה יותר יעיל!!! זה א' ב' להצלחה של סרט/סידרה! תחשבי כמה צורת הצילום בקייל היא חלק משמעותי ביופי של הסידרה הזאת!!! ולמשל- פה בארץ יש איזה שיטת צילום זוועתית ודוחה שעושים כל הזמן קלוז-אפ!!! קלוז-אפ לרגליים, לנחיריים, לזיפים, לעינים,... שוכחים שזה לא תחרות צילומים אלא סרט שאנחנו אמורים לצפות בו ובעלילה שלו...

darklighter

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? חראגיל. סרט השבוע? זה לא תקופה של סרטים, אני בשוונג של איזה 50 סדרות. ספר השבוע? הספר שיסביר לי איך לצאת מהמילואים האלה
שיר השבוע? Survivor - Eye Of The Tiger תוכנית\סדרת השבוע? על טבעי, סופרנטורל, איך שלא תקראו לזה- התכנית
קניית השבוע? לא קניתי כלום, אני תפרנית. ציטוט \ פתגם השבוע? Hey, you banned me from your opening! [מעתיקה מעדי] דבר מיוחד שעשיתי השבוע? - עצבון \ ביאוס השבוע? יש הרבה דברים [מילואיכס,בנק,בחירות,כאבים, יו ניים איט], אבל נוסף להכל איזה ידיד שלי נעלם בצורה מוזרה ואני דואגת לו... הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? זכיתי מקום ראשון באיזה תחרות קליפים של מגרש ביתי שהיו בה איזה 100 קליפים! אני עדיין בשוק
אייקון \ סמיילי השבוע?
ו
איש השבוע? ג'נסן אקלס! תמונת השבוע? אני יודעת שזה
לעל טבעי 406 אבל אני חייבת
השאלה המתחלפת-החלפתם כבר לפוך? לא

darklighter

New member
הווו תודה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

נראה לי את היחידה שאשכרה קראה את זהLOL לקח לי זמן לקלוט על מה כתבת מזל טוב...

adii1201

New member
ידעתי שגם אני רציתי להגיב על זה../images/Emo6.gif

מזלטוב
באמת מלכה כמו שדילן אמרה
אני מתה כבר לראות את הקליפ שאת עושה לי|גבות|

למעלה