סיכום שבוע

adii1201

New member
ואני חייבת להוסיף ציטוט שנזכרתי בו

עכשיו
*אני נוהגת באחת ממיליוני השכונות של הדוסים בירושלים ואיזו אחת (דוסית דה
) חוצה את הכביש בלי להסתכל לשום מקום* אני (לאח שלי): "איזה יופי שהיא לא מסתכלת" אח שלי: "כן זה מה שנקרא לחצות בעזרת השם"

darklighter

New member
ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

מסכמת../images/Emo88.gif

מטריה|איך עבר עליי השבוע?
די מעצבן. אין לי כוח.
סרט השבוע?
וול אי-איזה סרט חמוד!!!
ספר השבוע?
יומני הנסיכה
שיר השבוע?
HIM Lose you tonight him-our diabolikal rapture Him - Killing Loneliness שיר פתיחה רביעי של בליץ'
תוכנית/סדרת השבוע?
בליץ' אחים ואחיות
קניית השבוע?
כלום
|ציטוט \ פתגם השבוע?
Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know" If I can't see the sun, maybe I should go Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon Where everyone you know, never leaves too soon"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
הא! שום דבר!
כל השבוע למדתי ועכשיו הדבר הכי מיוחד עבורי זה לנוח.
עצבון \ ביאוס השבוע?
מורה מעצבנת שעשתה פרוטקציות לתלמידים שלה והסכימה להם להחליף אומניות ולי לא,אין לי כוח להיכנס אבל זה ממש לא הוגן. לימודים.לימודים.לימודים.
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
-------------------------------------------------------------
אייקון \ סמיילי השבוע?
-כי התמכרתי
איש השבוע?
אמא ואחותי.
תמונת השבוע
ניסיתי להעלות,תפוזבל לא מעלה לי
השאלה המתחלפת-מאכל השבוע?
פיצה שאחותי ואמא שלי הכינו,יאמי

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? מעצבן.. מזל שנגמר D: סרט השבוע? לא זוכרת מה ראיתי XD ספר השבוע? כישוף אפל-מלחמת האלים שיר השבוע? My Chemical Romance - Teenagers תוכנית\סדרת השבוע? דריה והלוחשת לרוחות קניית השבוע? לא קניתי ;( ציטוט \ פתגם השבוע? "ושב הערס הקטן לביתו" XDD נאמר על פלאפוני
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? בקרתי בבית ספר הקודם שלי עצבון \ ביאוס השבוע? דברים שקרו בבית ספר הקודם שלי.. וכל השבוע עצמו היה מעצבן ומחר יום ראשון ;( הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שנגמר השבוע D: אייקון \ סמיילי השבוע? D: / ;( איש השבוע? אח שלי, הוא קיבל רישיון נהיגה ולא רצח אותי בדרך הביתה בתאונה שלא הייתה D: תמונת השבוע? אין לי כוח P: השאלה המתחלפת-מאכל השבוע? ניגובי חומוס D: סופ"ש חמים ונעים

למעלה