סיכום שבוע

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחולצה גאוניתXD../images/Emo6.gif

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifמגניב XDDDDD

אבל לא הבנתי מזה ה-BGU
**אני בטח יוצאת ממש מטומטמת כי אני מפספסת משהו**

LeAnnDylan

Well-known member
לא חח את לא מפגרת

זה ראשי תיבות של בן גוריון יונברסיטי *אין כח לאנגלית*

Raph Rulz

New member
אני

איך עבר עליי השבוע? טוב תודה... ועליכם? סרט השבוע? לא לצחוק עליי אבל.... סיפורי נרניה הנסיך כספיאן או נ.ב. אני אוהב אותך ספר השבוע? מבוא להנדסת חומרים.... כי הלימודים הורסים לי את החיים שיר השבוע? קראש של דייוויד ארצ'ולטה תוכנית\סדרת השבוע? האנטומיה של גריי קניית השבוע? סרגל עקומות
ציטוט \ פתגם השבוע? אוקיי, אז אני וחבר שלי ישבנו בתחנת רכבת והיה שם כושי אחד אמריקאי כזה "יו ווטס אפ ניגרררר?" אז אמרתי "איזה כושי מגניב" וחבר שלי אמר לי "רפאל... שששש כושי זה מילה אוניברסלית הוא יבין אותך!" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? בדיקת CT עצבון \ ביאוס השבוע? בדיקת CT הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא קורים לי דברים טובים.... באמת! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? חיילי צה"ל תמונת השבוע? תחפשו בגוגל אלשיה קאתברט, כל תמונה שלה השאלה המתחלפת-הדבר הכי הזוי שקרה לכם השבוע? בדיקת CT

זהבונת1

New member
עונה

איך עבר עליי השבוע? - מהר סרט השבוע? - המתאגרף ספר השבוע? - מלכים ג שיר השבוע? - דה סקריפט - דה מן הו כנט בי מובד תוכנית\סדרת השבוע? - קרוב רחוק דבר מיוחד שעשיתי השבוע? - חגגתי 20 עצבון \ ביאוס השבוע? - המלחמה נגמרה ולא החזירו את גלעד שליט. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? - חגגתי 20 (!) אייקון \ סמיילי השבוע?| - פטריה| איש השבוע? - הלוחמים היקרים שנלחמים בדרום השאלה המתחלפת-הדבר הכי הזוי שקרה לכם השבוע? - שמעתי שצ'ייס קרופורד והבחור שמשחק את צ'אק בגוסיפ גירל הומואים והם ביחד. יכול להיות????

adii1201

New member
א' מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

ב' זהר, להשאיר לך את הכבוד או שאני אעשה את זה?

darklighter

New member
מזל טוב ליום הולדת../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo190.gif

וגם אני שמעתי את זה על צ'ייס ואד... די הגיוני... ואומרים גם שבתור כיסוי צ'ייס יוצא עם טיילור מומסן [ג'ני] ואד [צ'אק] יוצא עם השחקנית של ונסה... בקיצור אני ויתרתי על הסדרה הזו
בערך מתחילת העונה הזו....

LeAnnDylan

Well-known member
קראש../images/Emo99.gif

כל העונה שנאתי אותו שנאת מוות ואז איך שנגמרה העונה התחלתי לחבב אותו

darklighter

New member
../images/Emo31.gifחרא שיר../images/Emo69.gif../images/Emo190.gif

לא שדייוויד קוק הוציא שירים הרבה יותר טובים אבל עדיין... אמנדה לשלטון

LeAnnDylan

Well-known member
עזבתי אותך שטויות ביקיני גירל לשלטון../images/Emo47.gif

darklighter

New member
../images/Emo45.gifהיא מכוערת בפנים../images/Emo190.gif

אבל נהניתי מאיך שהיא גרמה לשופטים להתנהג כמו מפגרים ולראיין להתקשות להסתיר את הנטיות שלו
אחלה פרסום היא קיבלה, עוד מלפני שהראו אותה שם....

למעלה