סיכום שבוע

סיכום שבוע../images/Emo196.gif

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
קניית השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו???

מסכמת../images/Emo107.gif

איך עבר עליי השבוע?
מעצבן.
סרט השבוע?
-
ספר השבוע?
ווהווו הספקתי לקרוא עמוד שלם באישה בורחת מבשורה! התקדמתי בדף!
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
בליץ'-כי היה פרק כל כך מפחיד!!!
והוו פעם ראשונה שלא רשמתי נארוטו,זה פשוט כי נהיה מ-ש-ע-מ-ם-! הישרדות אולסטארס-אני לא מאמינה שפספסתי את הגמר!!!
קניית השבוע?
אמא קנתה חגורה ביום הולדת שלה ושמתי אותה כמעט כל השבוע,יאי
שפתון
*ועוד תקווה שהיום או מחר אני אקנה כובע נורמאלי לטיול שלי לשיעור לא חשוב(של''ח) כדי שאני לא אתפדח לשים עוד פעם את הגובה של הארי פוטר
ציטוט \ פתגם השבוע?
*מנסהלחשובעלמשהומנסהלחשובעלמשהו.לאהולך*
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
והוווו קיבלתי 100 ו100 בבחנים באנגלית ובערבית! כל הכבוד לי!
אני לא חושבת שהיה משהו מיוחד השבוע,נראה לי שהדבר המיוחד זה שאני הולכת היום לדודים שלי
עצבון \ ביאוס השבוע?
שתי חברות שממש איכזבו אותי. אחת שיקרה לי וגיליתי כמה היא לא מה שחשבתי שהיא והשנייה,השנייה מתנהגת כמו חרא. ויש לי עבודה זוועתית לעשות למחשבת ישראל,ונורא רציתי לעשות את זה עם חברה שלי אבל נתקעתי עם עוד אחת שאני ממש אבל ממש לא סובלת,איך אני אשרוד את זה,איך??
והתאכזבתי מהציון בעבודה שהשקעתי בה כל כך בספרות,מורה מטומטמת
האאא וכמובן שיש את העובדה שאסור לי לשמוע אמפי כשאני הולכת לבית ספר או בחזרה הביתה,למה,כי זה מסוכן
זה כל כך לא נכון ואמא שלי כל כך טועה והיא לא מבינה. ואחותי גם כן,אז לא צריך
*סליחה על החפירה,עבר עלי שבוע קשה וכועס*
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
הכלב שלי
אייקון \ סמיילי השבוע?
-הכלב שלי כי הוא חמוד והצחיק אותי
. אבל העיר אותי מוקדם
-כי ככה הרגשתי רוב השבוע.
איש השבוע?
חה חה אף אחד! כולם איכזבו אותי
תמונת השבוע
אין לי כוח לשים,אני עצלנית.
השאלה המתחלפת-לאן וכלם נעלמו???
את זה אני שואלת

adii1201

New member
אני../images/Emo13.gif

איך עבר עליי השבוע? התחיל יחסית רע ונגמר יחסית טוב.. חוץ מיום רביעי שהיה מושלם
סרט השבוע?מי ראה טלוויזיה?
ספר השבוע?הביאו לי את "בתו של שומר הזיכרון" אבל עוד לא התחלתי...
שיר השבוע?"אצלך בעולם" של מאיר ואביתר בנאי ו-suddenly של ליאן ריימס
תוכנית\סדרת השבוע?מי ראה?
קניית השבוע?הגיע ה-DVD של עקרות|גבות| חוצמזה לא קניתי כלום
ציטוט \ פתגם השבוע?"בטבעת זו אני קושרת את אהבתי באהבתך, את ליבי בליבך, את חיי בחייך"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הלכתי לחתונה של אחי
עצבון \ ביאוס השבוע?כואבת לי הרגל בטירוף והיא ממש התנפחה לי ואפחד לא רוצה להביא לי גימלים
מנוולים כולם
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אח שלי התחתן
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?אח שלי ואישתו
תמונת השבוע?אני במהיר
השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו???
מנוולים אתם, תחזרו

LeAnnDylan

Well-known member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? נוראי סרט השבוע? לא ראיתי ספר השבוע? סלולר - סטיבן קינג שיר השבוע? Blue Sky - Emily West תוכנית\סדרת השבוע? מדיום וקייל XY (החלטתי שהשותפה החדשה שלי לדירה צריכה להתמכר גם אז ראיתי איתה יחד
) קניית השבוע? מיקרוגל (וגאד הוא כזה חתיך$%!) ציטוט \ פתגם השבוע? "קיצר כל החפירה הזאת בשביל לאפה?", "נו טמבלית את לא רואה שזאת לא סתם לאפה, זאת לאפה יוקרתית", "זאת לא לאפה #@%^!$#^ זה טורטיה! אנחנו לא פלאפליה" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? סגרתי שבת במיון? עצבון \ ביאוס השבוע? ביליתי את כל השבת במיון אורתופדיה (שגם ככה היו לי סיוטי קאלי עוד מלפני שנכנסתי) ויצאתי עם כל מיני סיכות מהדק שהרופא הדביל חש צורך עז לתקוע לי בשתי הרגליים- בקיצור, כאבי תופת. ולחשוב שעוד נכנסתי לשם נטולת כאב
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? עצוב שהדבר היחידי ששימח אותי השבוע זאת העובדה ששוגרלנד מועמדים למלא קטגוריות ב-CMA ולא רק זה אלא גם שיש להם סיכויים מטורפים לזכות בהכל (טוב מינוס אנטרטיינר) עצוב שזה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע אבל באמת שהיה לי שבוע נוראי אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ג'ניפר נטלס? תמונת השבוע? שיהיה השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו??? שאלה טובה. אולי מגה ג' יפית חטפה אותם והקרינה אותם לחלל עם המשגר טילים הזה שלה שהיא יורה בו במוצרים. מענין אם לשגר את ענת לחלל זה 5 ש"ח או 10 ש"ח |חושב| הודגש באמצעות מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז ככה ../images/Emo18.gifחפירה../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif

בדירה החדשה היה שולחן זכוכית נמוך כזה שבעיקרון חוץ מיופי הוא לא מועיל בהרבה, וגם עליו נראה שעברו ימים יפים יותר. הזכוכית עצמה בעובי של כס"מ והחלטנו שבזמן השטיפה הראשונית (קירצוף יסודי יותר מבפסח דפקנו שם) נניח את הארגזים שלנו על השולחן כדי שלא ירטבו. עכשיו במשך שבוע השולחן הזה תיפקד כמו שצריך, אפילו בתור כסא למנוחה ואז יום אחד (כשהארגזים והכל עדין עליו) נשענתי כזה על אחד מהארגזים ודיברתי עם חברה שלי במשך איזה 3 שעות כשפתאום מאמצע שום מקום השולחן החליט להישבר >< בגלל שנשענתי על הארגזים הם עפו אחורה והחלקתי על הזכוכית. האמת שהנפילה על הזכוכיות לא עשתה לי כלום (רק חתך קטן בכף יד) אבל בגלל שנשארו זכוכיות חדות מאוד בשולחן עצמו (ואני מזכירה שהזכוכית בעובי של ס"מ) נחתכתי בשתי הרגלים בזמן הנפילה. (קצת מעל הברך בחלק האחורי של הירך) טוב נחתכתי זו לשון המעטה. נהיו לי ממש שני בורות ברגל ואני חושבת שכמות הדם ששפכתי שם יכלה בכיף להיתרם ל10 אנשים שזקוקים למנות דם
בגלל שאני ממש שונאת רופאים ובתי חולים (וגם היה יום שבת) החלטתי להיכנס למקלחת לשטוף את הרגל ולשים פולידין ותחבושת והכל יהיה בסדר. ולמעשה למשך שעתיים זה היה די בסדר והדימום נחלש(המכנס הלבן שלי נהיה אדום אבל שום דבר שאקונומיקה לא יכולה לתקן
) אחרי שעתיים נכנסתי למקלחת אבל הפעם כשיצאתי הדם לא הפסיק לרדת, כאילו ניגבתי את הרגל עם מגבון לח ותוך שניה הקרסול שלי היה מלא בדם. ניסיתי ללחוץ על החתכים לכמה שניות לראות אם זה מפסיק אבל ברגע שעזבתי שוב נהייתה שלולית דם על הרצפה. אז לקחתי תחבושת אלסטית וחבשתי לעצמי את הרגליים וביקשתי מחברה שלי שתבוא איתי למד"א (שהיא טענה לפני זה שנמצא ממש מתחת לבית
) בסוף הסתבר שהיא לקחה אותי למיון בסורוקה (אם הייתי יודעת מראש לא הייתי הולכת><) ובגלל שהיה יום שבת וחברה שלי דתיה הלכנו ברגל. החלטתי להוריד את התחבושת ולתת לדם להיקרש ולפצע להתייבש קצת מהשמש (מסתבר שזה לא היה רעיון חכם במיוחד
) אבל עד שהגענו למיון הדימום נחלש שוב. האחות המפחידה שהייתה שם התחילה לצרוח עליי שאם 4 שעות הייתי עם תחבושת מזה עוד חצי שעה ושלא מסתובבים עם פצע פתוח ובלה בלה בלה ואז היא הפנתה אותי לאורתופדיה. היה שם איזה רופא רוסי טיפש מוות. שהחליט שסיכות זה הפתרון המתבקש. עכשיו אני חייבת לציין שלמרות שאיבדתי מלא מלא דם לא כאב לי בכלל. כאילו אם נגעתי בפצע אז מן הסתם חשתי כאב מסוים אבל לא משהו נוראי. בקיצור שכבתי לי שם חסרת אונים על המיטה והוא החליט שבא לו לחטא לי את הרליים עם סקוץ' ברייט לא מספיק שהוא שפך לי כמויות אלכוהול שיכלו לשכר 20 אנשים הוא גם קרצף לי בתוך החתכים בכזאת מסיביות שחשבתי שהרגליים עוד שניה נושרות לי. אחרי שזה נגמר (וזה הרגיש כאילו זה נמשך פוראבר) הוא בא לי עם האקדח סיכות המפחיד הזה שהיה לנו בבצפר והחליט ששתי סיכות יספיק לחתך אחד. אז הוא שם סיכה אחת בהתחלה ואחת בסוף של החתך אבל הדם המשיך לרדת אז הוא החליט לשים עוד סיכה באמצע אבל כנראה שהוא נולד עם שתי ידיים שמאליות ובמקום לשים את הסיכה בין שתי הסיכות האחרות הוא הידק אותה על אחת מהן. מה שאומר שצריך להוציא את שתיהן ולשים שתים חדשות. (אני לא יודעת אם אי פעם שידכו אותך עם מהדק אבל זה כאבי תופת!) וכמובן שהשתיים החדשות גם לא יצאו כמו שצריך אז הוא החליט להוריד את כל השלושה ולשים חדשות וכל פעם שהוא מוציא סיכה ומכניס חדשה אני עומדת למות מכאב בסוף, אחרי 15 (
) סיכות ברגל אחת הוא הצליח להכניס 3 כמו שצריך. עכשיו הגיע תורה של הרגל השניה... מיותר לציין שגם הפעם הוא לא עשה עבודה מוצלחת כל כך בעשרת הניסיונות הראשונים שלו... בקיצור אחרי שהוא סיים לשחוט לי את הרגל הוא אמר לי שאלך לשטוף את הדם במקלחת. בחיי שלא הצלחתי לקום מהמיטה או להזיז את הרגליים. הרגשתי כמו איזה נכה. מזל שחברה שלי וחבר שלה היו שם איתי בשביל לעזור לי להגיע למקלחת ולשטוף לי את הרגליים. אחרי שסיימנו חזרנו לרופא והוא החליט שבא לו לשלוח אותי לרנטגן כדי לוודא שלא נשארו לי זכוכיות בפנים (החור שהיה לי ברגל מהזכוכית היה בקוטר של ס"מ וחצי בערך והרבה דברים יכלו להיכנס לבפנים ברגל השניה החור היה פחות נוראי- בקוטר של ס"מ או במילים מגעילות יותר- יכולתי להכניס את האצבע שלי לבפנים |פוי|) רציתי לרצוח אותו!! למזלי לא היו זכוכיות בפנים אבל אם היו הוא היה צריך להוריד שוב את הסיכות להוציא את הזכוכית ולרצוח לי את הרגליים שוב X___X |מת| טוב חפרתי
אני לא משוכנעת שבכלל תקראי עד פה אז אני אחדול><"

darklighter

New member
אמאלה../images/Emo2.gif../images/Emo5.gifמסכנה../images/Emo201.gifהחלמה מהירה!../images/Emo190.gif

adii1201

New member
קראתי הכל../images/Emo70.gif

ואמג מסכנה
|תרופה| איך תמיד לך קורים כל הדברים ההזויים האלו?!?! כמו אז שנחתכת מהמיטה של אחיך כשניקית שם
תרגישי טוב

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo2.gif אללה יסתור |: ../images/Emo10.gif ../images/Emo201.gif

וואי, קיבלתי צמרמורת |: 15 ניקובים ברגל??? אלוהים
ורציני לא היו לך כאבים מהחתכים? אני לפני כמה זמן כמעט הורדתי לעצמי רבע אצבע כשרציתי לחתוך משהו ואחרי שברז הדם שנשפך לי מהאצבע הפסיק היו לי כאבים מוות.. תרגישי טוב!!!! ]:

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאוי ואבוי../images/Emo2.gif

אני לא מבינה איך זה לא כאב לך
החלמה מהירה

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מאמינה שאנשים קראו את זה ../images/Emo12.gif

אני במקומכן לא הייתי קוראת
אבל תודה על איחולי ההחלמה
ביום חמישי אני אמורה ללכת להוריד את הסיכות אז אני מקווה שעד אז כבר לא יכאב לי
ואגב דנה, סתם לידע כללי, זה די נפוץ לשדך במקום לתפור. בעיקרון רופאים עצלנים עושים את זה אבל זה קיים. הם חיים בסרט ששידוך כואב פחות מתפירה ושהם בעצם עושים לנו טובה. אני מניחה שאם שמים 2 סיכות כמו שצריך בלי להוציא ולהחזיר כל שניה זה אולי עדיף למרות שכל סיכה כואבת הרבה יותר מכל תפר. וגם להוריד תפרים זה לא כואב אבל להוציא סיכה זה כואב מאוד
כי הסיכה לא נכנסת ישרה כזאת, זה ממש כמו שמשדכים דף וסיכה בסוף מקופלת וצריך חולץ סיכות בשביל להוציא, אז ככה זה גם בגוף. ובקשר לכאבים, לא יודעת לא כאב לי. זה היה יותר חוסר נוחות מאשר כאב. כנראה שבגלל שאיבדתי יותר מידי דם איבדתי גם תחושה באיזור או משהו (ככה לפחות הרופא חשב><) אה ועדי.. לאייקון קוראים סיוע לא תרופה
סתם הייתי חייבת
ובפעם הקודמת זאת הייתה אשמתה של חן אז זה לא אותו דבר |הא|

adii1201

New member
לאלא סיוע זה התיק עזרה ראשונה

אני דיברתי על אייקון שראני לא מוצאת עכשיו
זה שנראה כמו כדור (שבולעים יעני תרופה) חצי בכחול והחצי השני בסוג של ורוד
אממ בקשר לסיכות נראה לי שזה לא רק בגלל העצלנות ושזה אמור כביכול לכאוב פחות... לכל סוד תפרים יש את היתרונות שלו
אני יודעת למשל שבניתוח הראשון שעשו לי תפרו את זה ואח"כ חשדו (זה לא זה בסוף) שהתפרים פשוט תפסו את העצבים או משהו בסגנון, וכנראה שזה קורה
בכל מקרה, אני מקווה שלא ייכאב לך כ"כ כשתוציאי את זה

LeAnnDylan

Well-known member
קוראים לזה |גלולותהבוקרשאחרי|

סתם אממ זה באייקוני חורף כמו המטריה עוד קצת.. יום ראשון של הסתיו!!! |ווהווו| ואגב את סתם חופרת. סיכות זה לרופאים עצלנים סוף פסוק

The Ocean Girl

New member
אני יודעת..

אבל אסור לשדך במקומות שקרובים לעצם, וברגל יש כמעט בכל מקום עצם.. (סבתא אמרה לי, רופאה
)

למעלה