סיכום שבוע

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gif

איך עבר עליי השבוע? זוועה סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? אני לבד עכשיו-סינרגיה תוכנית\סדרת השבוע?כמעט מלאכים|מסמיק| מה..זה יפה חחח קניית השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע?כלום עצבון \ ביאוס השבוע?ואואוא!! כאבי בטן,כאבי ברכיים,חברה שמאכזבת כל הזמן מחדש,אנשים מעצבנים,הוא(!!) הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?אין דבר כזה אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?חברה שלי
תמונת השבוע? השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו???בטח בגלל הבצפר

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifחח ברור פשוט עכשיו השיר הזה כ"כ

מתאים לי.. אני אוהבת את היהודים את ניקלבק,הובסטנק,אלטר ברידג',בית הבובות

darklighter

New member
שבת שלומות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? חראגיל. סרט השבוע?- ספר השבוע? - שיר השבוע? - תוכנית\סדרת השבוע?על טבעי!!! איזה פרק פתיחת עונה מעולה
קניית השבוע? מסקרה של מייבלין וג'ל ניקוי לפנים של גרנייר. ציטוט \ פתגם השבוע?"I know, I look fantastic!" דבר מיוחד שעשיתי השבוע?- עצבון \ ביאוס השבוע?הפנו אותי לעוד רופא על הרגל והתור הכי קרוב זה בפאקינג 11 לדצמבר!! הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הפרק של על טבעי!!! אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ג'נסן אקלס!!! הוא הרים חולצה ב401
תמונת השבוע?מה שכתוב למעלה
השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו???בית ספר וכאלה...

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? נחמד סרט השבוע? לא ראיתי ספר השבוע?ממלכות התוהו ושוליית הצל שיר השבוע? איתו לנצח-קרח 9 תוכנית\סדרת השבוע? סקרבס ועל טבעי
קניית השבוע? קניות בסופר..
ציטוט \ פתגם השבוע? דודה שלי:"היא צריכה ציפורניים מרובעות! דנה, את לא צריכה ציפורניים כמו של זקנות" אמא שלי:"זקנות?!??! את קוראת לי זקנה?!?!" XD בסוף דודה שלי עשתה לי ברובעות ואחרי שהיא הלכה אמא שלי עיגלה אותם
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ראיתי על טבעי באינטרנט
אני שוכבת על המיטה של אחר לי ורואה במסך בסתלבט
עצבון \ ביאוס השבוע? הייתי חולה.. אבל זה לא היה כל כך מבאס
ושיעורים.. נאגרו לי הרב שיעורים.. ומחר יש לי טיול של"ח ושכחתי ממנו לגמרי!
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אמא שלי ודודה של
תמונת השבוע? השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו? לדעתי בגלל שהתייבש פה.. אז אנשים בקושי נכנסים..

NoFaR815

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif

איך עבר עליי השבוע? כיף
סרט השבוע? אפקט הפרפר
ספר השבוע? השלישית בשורה השנייה שיר השבוע? עברי לידר - מתעורר תוכנית\סדרת השבוע? האח הגדו לייק דה
קניית השבוע? בושם פנטסי של בריטני ספירס
ציטוט \ פתגם השבוע? XOXO דבר מיוחד שעשיתי השבוע? טיול סליחות מהבצפר.. עדי הייתי קרובה אלייך
עצבון \ ביאוס השבוע? ידיד שלי
שאוהב לגעת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? ים יום רבעי ושישי
אה ושיחקתי בWII הדבר הכי שווה בעולם
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?חברה שלי|
תמונת השבוע?מהיר השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו??? לימודים וזה..

ר ו ח ל י

New member
\\\\/////\\\////

איך עבר עליי השבוע? FIERCE סרט השבוע? לא ראיתי ספר השבוע? שיר השבוע? Leona Lewis Ft. Cassidy - Nowhere Left To Go תוכנית\סדרת השבוע? סודות מתוקים. כי היה שם מתכון מעולה וכי באופן כללי אני אוהבת לאפות
קניית השבוע? הבושם של מאריה קארי, M. ציטוט \ פתגם השבוע?"רצית לקנות כלבה, בסוף התחתנת עם אחת" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? פירגנתי למישהו שעשה לי רע. כי אני כ'כ טובה בלהיות הנדפקת והפראיירית \: עצבון \ ביאוס השבוע? ^ שהרגשתי אחרי זה חרא הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? מצאתי 400 שקל ליד התחנת אוטובוס! אייקון \ סמיילי השבוע? כל הסמיילים שהולכים פה. -
איש השבוע? תמונת השבוע? השאלה המתחלפת:לאן כולם נעלמו??? דונט בליימ מי |:

LeAnnDylan

Well-known member
איך הבושם של מאריה קארי?

זה החדש? רציתי לנסות אותו אבל שהלכתי לסופר פארם ולאפריל אמרו לי שאין אותו

ר ו ח ל י

New member
אחי הביא לי מהדיוטי..

אבל חברה שלי אמרה שהיא ראתה אותו בסופר פארם בקניון גבעתיים.. וכן, הוא מעולה!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifבאיחור../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע? לא רע סרט השבוע? אממ.. אין ספר השבוע? אין
שיר השבוע? יור לאב איז א ליי של סימפל תוכנית\סדרת השבוע? דוקטור הו
ותודה להוט ויאודיD: קניית השבוע? כל הדברים שהביאו לי מלונדון
ציטוט\פתגם השבוע? הו, יש הרבה *בהשבעה של הנוער* (לא שלי) מדריך: "בואנה אתם הייתם מהגרועים! גרועה גרוע גרוע גרוע גרועה גרוע גרוע גרועה" סירקין: "הומו" The doctor: "Your wish is my command. But be careful what you wish for" היום בשיעור אזרחות עם הלנה שלא יודעת ללמד הוציאו את תום מהשיעור, ותום היא כזאת ילדה שאף-פעם לא מוציאים אותה מהשיעור. אז פרטוש כתבה שלט "בתאריך 21 ל-9 הוציאו את תום בוקר משיעור אזרחות" והיא תלתה את השלט הזה על הלוח והלנה שאלה למה היא כתבה את זה ופרטוש התחילה לחפור על תום ואז סירקין אומר לה "המורה, לכתוב שלט 'ב-21 ל-9 הוציאו את פרטוש משיעור אזרחות'?" דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הייתי בהשבעה של של חברים שלי עצבון\ביאוס השבוע? לא יודעת
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אה.. דברים קטנים כאלה אייקון\סמיילי השבוע?
איש השבוע? לא יודעת תמונת השבוע? אין לי כוח ^^ השאלה המתחלפת: לאן כולם נעלמו??? הם עוד יחזרו על ארבע
או שלא

למעלה