סיכום שבוע

adii1201

New member
הו הו

באיזו רמת אנגלית את?
כי יש את הספרים של ג'ודי פיקו באנגלית
(ואז יש לך תירוץ למה לקרוא אותם, לא שצריך
) ואני עשיתי בוק ריפורט על דה ג'וי לאק קלאב והיה נחמד כזה.. וגם על עוד איזה ספר ואני לא זוכרת את השם שלו.. זה היה על איזו רקדנית בלט

adii1201

New member
אמממ ג'ודי פיקו

יש את שומרת אחותי בטוח ואני לא סגורה על ההסכם.. כתבתי כבר על שניהם פה אבל אם תרצי אני אכתוב שוב
הג'וי לאק קלאב עד כמה שזכור לי מספר סיפור של כמה סיניות שחיות בארה"ב ועל החיים שלהן ואני לא זוכרת, קראתי את הספר הזה לפני כמה שנים טובות
אני רק זוכרת שהוא היה מעניין
והספר האחרון שאני עדיין לא זוכרת את שמו סיפר על מישי שרקדה ולא היה לה כסף או נעליים או משו
(גם אותו קראתי מזמן)

adii1201

New member
אין על מה../images/Emo13.gif

אמממ תראי בעיקרון אנחנו היינו צריכים לעשות 5 בוקריפורטים לאיזה קלסר שקיבלנו עליו ציון (מסובך אין לי כוח להסביר
) והמורה שלי החשיבה לי את הג'וי לאק קלאב בתור 3 ספרים (הוא היה יחסית ארוך) ואת הספר על הבלט כ-2 (הוא לא היה כזה ארוך, ונראה לי שתאהבי אותו אבל אני מפגרת ואני לא זוכרת את השם שלו
) לגבי ג'ודי פיקו, הם ארוכים.. 350-400 עמודים.. אבל הילה למשל סיימה את ההסכם ביומיים
אבל היא גם קראה בעברית.. האמת לא ניסיתי לקרוא את הספרים שלה באנגלית אז אני גם לא ממש יודעת מה הרמה שלה.. אבל תקפצי לסטימצקי או וואט אבר ותבדקי אם זה מתאים לך.. שווה לך גם לחפש ספרים בספרייה, תמיד מוצאים משו מעניין

תתחדשי../images/Emo13.gif ותחפשי ספר מהבית ספר שלך

אצלנו זה מסודר לפי רמות במין מדפים כזה בצד

darklighter

New member
שבוע שלומות../images/Emo190.gif

איך עבר עליי השבוע? חראגיל סרט השבוע? 10 אינץ' הירו בעיקר בזכות ג'נסן [וזה לא סרט אימה] ספר השבוע? - שיר השבוע? נדבק לי לראש איזה שיר אחד של WITHIN TEMPTATION עם המילים What have you done now תוכנית\סדרת השבוע? על טבעי
למרות שאני חייבת לציין שסמולוויל ואנטומיה השתפרו לאחרונה
דספרט זה תמיד טוב ובקומדיות HIMYM ו30 רוק שליטה! חח אני רואה עוד מלא... קניית השבוע? בגדים לאירוע ומעיל. ציטוט \ פתגם השבוע? בHIMYM מה שבארני אמר על "אפקט המעודדות" שיש אנשים שכקבוצה הם נראים מושכים אבל שרואים כל אחד ואחד הם מכוערים...לפעמים זה באמת קורה
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הלכתי לחתונה של בן דוד שלי, וגיליתי שמותר לשתות טיפה עם הכדורים שלי אז שתיתי מרגריטה מעולה משהו עם אננס וקיווי ועוד כמה פירות... עצבון \ ביאוס השבוע? הדברים הרגילים שאני מנסה לא לחשוב עליהם. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? האירוע, וזה שאשכרה מצאתי מכנסיים מהממים במידה שלי ועוד ב100 ש"ח [זה היה אחד מ2 זוגות אחרונים]. אייקון \ סמיילי השבוע?
וה|גבות| של המסן.. איש השבוע? ג'נסן אקלס. תמונת השבוע? אין לי כח לשים אני בתגובה מהירה. השאלה המתחלפת-כלבים או חתולים?(לכבוד ענת) כלבים.

adii1201

New member
דייי זה היה כזה פרק מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

HIMYM שולט

LeAnnDylan

Well-known member
עונה ../images/Emo13.gif

איך עבר עליי השבוע? סבבה. מתיש אבל נסבל סרט השבוע? רק ידידים ספר השבוע? אהבה בדלתיים סגורות- רם אורן שיר השבוע? More Like Her - Miranda Lambert
תוכנית\סדרת השבוע? אממ ראיתי רק גיבורים אז זה
ניית'ן
קניית השבוע? חולצת ניית'ן איז מיי הירו
ציטוט \ פתגם השבוע? לא יודעת דבר מיוחד שעשיתי השבוע? ראיתי CMA אהעהאהעהאה מירנדה
שוגרלנד
שאניה
בלייק |ריר| עצבון \ ביאוס השבוע? ראסקל פלאטס זכו בלהקת השנה במקום ליטל ביג טאון
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? שוגרלנד זכו בשיר השנה ובסט דואו אוף דה ייר
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? ניית'ן ההורס! וג'ניפר נטלס כפרעליה^^ למרות השמלות הגרוזיניות
תמונת השבוע? ניית'ן!!^%#*&^%&%$ תעשה לי ילדים
השאלה המתחלפת-כלבים או חתולים?(לכבוד ענת) איכס כלום הודגש באמצעות מדגישומטיק

LeAnnDylan

Well-known member
אוי לאלאלאלא

שיר השבוע שלי For Good של ליאן ריימס ודלתה גודרם
מאוהב|
אהעהאעהאהעהאהעהאהעהאהעאהעהאהאהאהעה שיא השלמות!

מסכמת../images/Emo20.gif

איך עבר עליי השבוע?
מעצבן,מבאס,ונחמד בחלקו
סרט השבוע?
התכוונתי לראות אבל לא היה כלום לראות><
ספר השבוע?
כלום
השאלה הזאת מתחילה להטריד אותי
שיר השבוע?
האמפי שלי מת,אז לא הכי שמעתי שירים השבוע,וגם השתמשתי בישן שלי שבקושי עובד וצריך להיזהר מאוד עם אני מזיזה את האוזניות לא שומעים כלום><
תוכנית\סדרת השבוע?
בליץ'
לרכוב אל החופש בנות מקלאוד קייל XY
קניית השבוע?
קפוצ'ון אפור
ומין סוודר עליונית לא יודעת להסביר בשחור
ציטוט \ פתגם השבוע?
My only hope, (All the times I've tried) My only peace, (To walk away from you) My only joy, My only strength, (I fall into your abounding grace) My only power, My only life, (And love is where I am) My only love.
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
הייתי במקס ברנר
קניתי קצת דברים וביקרתי את המשפחה.
עצבון \ ביאוס השבוע?
מורה מעצבנת באנגלית שאמרה שהיא לא נותנת לי את החומר למבחן כי כל המורות החליטו שהן לא נותנות מיקוד כי אז לומדים רק למבחנים ולכל השיעורים לא מקשיבים,הלכתי ושאלתי חברה מכיתה אחרת,אותה הקבצה והכול,לה נתנו את החומר
וניקיתי את הבית
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
הייתי במקס ברנר!
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
דנה,לא יצא לי להיפגש איתה המון זמן ואני מתגעגעת
תמונת השבוע?
אין לי כוח
השאלה המתחלפת-כלבים או חתולים?(לכבוד ענת
כלבים!

למעלה