כן
וכבר מדברים פה על הפעלות לחנוכה... (אה, לא סיפרתי לכם איפה אני לומדת עכשיו. O_O. נו, זה מקום שעושים בו הפעלות לחנוכה... ^"^ (וזה סמיילי עם נר על המצח!)) אתמול ישנתי הרבה אחרי שהברזתי לשיעור פרטי שהייתי אמורה לתת, למרות שלא הרגשתי עייפה מספיק בשביל שההברזה תצדיק את עצמה. אבל במשך היום באמת בקושי החזרתי את עצמי, ואחרי שהלכתי לישון... טוב, התעוררתי מרעב ב12 בלילה (הלכתי לישון ב17:30 בערך) ולא ממש הצלחית לקום מרוב שהסתובב לי הראש. כשהצלחתי לקום בסוף כבר היה 1 לפנות בוקר, ואחרי שאכלתי חזרתי לישון עד שש וחצי בבוקר, אז כנראה שהייתי עייפה. O_O חוץ מזה, השבוע לא עשיתי שום דבר מעבר לדברים שהייתי צריכה להגיש השבוע. ולא נכנסתי לדירה עדיין, נראה לי שאני אפרוש ממנה או משהו כי אני כבר חודש "בדירה" ובינתיים ישנתי בה רק לילה אחד >>" עכשיו עשיתי שני תרגילים, ואני אמורה גם לעשות תרגיל תכנות (מבוא למדעי המחשב. אל תשאלו. תודה. סתם נו, כבר גיליתי לכם שזאת הפעם השלישית שניא עושה את הקורס הזה, לא?) שקצת התחלתי אבל... עכשיו אני בהפסקה. הפסקה די גדולה. גדולה מידי. אוף. טוב, יש למעלה פרסומת לרשת בגדי ילדים במידות גדולות ו... ילדים שמנים זה עצוב. אני מתכוונת לילדים שהדבר היחיד שגורם להם להיות שמנים זאת העובדה שעכשיו המאה ה21, והם אוכלים ג'אנק ולא יוצאים הרבה מהבית (אם לא מחשיבים את בית הספר בבוקר), אולי רק לבתים של החברים השמנים שלהם, שם הם משחקים במחשב או רואים טלויזיה.