סיכום שבוע

adii1201

New member
זה לא האתר היחיד...

וגם הם עשו מנויים לאנשים. אני מניחה שלאט לאט הם יתחילו ליפול על עוד אתרים גדולים כמוהו ובשלב מסוים יסגרו את כל האתרים הגדולים. אבל לפני הייאוש: תזכרו שמדובר בשוק עצום ויש דרישה מטורפת של אנשים מכל מקום בעולם ובכל נושא כמעט ולכן גם אם ייסגרו את כל האתרים הגדולים זה רק ידרבן אנשים אחרים לפתוח אתרים אחרים שיהפכו אח"כ לאתרים גדולים שייסגרו בסוף גם הם וחוזר חלילה. אני אישית לא באמת מבינה את הסגירה של האתר, בעיקר כיוון שהפרת זכויות היוצרים לא מגיעה מהבעלים והמפעילים של האתר אלא מאלה שמעלים אליו. אני גם לא מבינה מה הם נזכרו עכשיו, כאילו שהאתר הזה הוקם אתמול. בקיצור, מעצבן.

דווקא אם יתחילו לעלות על אתרים כאלה

אנשים יתחילו לפחד ולא נראה לי שיהיה מי שיעז להקים אתר אם הוא יודע מה צפוי לו. כך שאולי זו ההתחלה לסוף עידן ההורדות והפקרות של זכויות היוצרים באינטרנט. שזה מעצבן, אבל נודה על האמת הסובלים העיקריים הם היוצרים, והצד שלהם באמת יוצא נפסד.

adii1201

New member
עכשיו שרוצים להטיל עליו 50 שנות מאסר

יכול להיות שאת צודקת
אבל עזבי זו דרישה מטורפת של אנשים בכמויות שאת אפילו לא מתארת לעצמך. אנשים מורידים הכל מהכל ובכל מקום בעולם, זה אחד הענפים הרחבים ביותר שקיימים. אנשים לא ייכנעו לזה. לדעתי בשלב מסוים ה-FBI דווקא יהיה זה שיתייאש...

למעלה