סיכום שבוע

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע

סוף שבוע טוב לכולם

שאלת השבוע -
לאחרונה התבשרנו שגל גדות תגלם את וונדר וומן בסרט באטמן נגד סופרמן שיצא בקיץ 2015, מה דעתכם על הליהוק?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

שבת שלום לכולם

Macphista

New member
הי הו

לאחרונה התבשרנו שגל גדות תגלם את וונדר וומן בסרט באטמן נגד סופרמן שיצא בקיץ 2015, מה דעתכם על הליהוק?
שיהיה לה בכיף. אני מקווה שהיא קצת תתנפח עבור התפקיד כי וונדרוומן אמורה להיות אמזונה לוחמת שרירית. בגדול אני בספק אם אראה את הסרט, לא בדיוק my cup of tea.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הגעתי לקטע מאוד מעניין בסופת חרבות.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: המצב של סבתא שלי רק מדרדר והוחלט על ידי כולם שאחרי 4 מטפלות שהיא זרקה מהבית אנחנו מעבירים אותה לבית אבות.

ציון לפרק השבוע של OUAT: נראה לי 8. בגדול היה פרק מעניין, השטיקים והפספוסים פחות הפריעו לי כי היה לי מעניין. אבל לא יותר מ- 8 כי לג'ניפר מוריסון היו יותר מדי סצנות לטעמי.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): סיימתי את העונה הראשונה של שובר שורות. כתבתי על זה כבר במקום אחר. בעיקר חפירה מגדרית על הגבריות של הסדרה והסטריאוטיפים המגדריים. אם מעניין אתכם אז כתבתי על זה גם בשרשור אוף של משחקי הכס. אה ואני עוד ממשיכה את אבודים, קשה להגיד שאני מפתחת אובססיה או שהסדרה מעסיקה אותי מעבר לזמן מול המסך.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): עצוב להגיד אבל ממש כלום.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני עדיין עם סופת חרבות. כבר הגעתי לחלקים שלא היו בסדרה וזה ממש מרתק ומעניין.
גם הבוקר קראתי כתבה בידיעות על בחינת מקובלות חברתית של ילדים בגילאי בית ספר כמדד להצלחה בחיים בגיל מבוגר. לא ממש גיבשתי דעה על המחקר שהוצג שם.
וקראתי גם ראיון עם מיקי חיימוביץ' על התקשורת, העבודה שלה בתקשורת, שילוב העבודה עם המשפחה, קולגות ... ונקודת המבט שלה די מעניינת.

מה קניתי השבוע: האמת שהזמנתי עוד מוצרים לאמא שלי ולי מאייהרב וניצלתי קצת את מבצעי cyber monday כדי להרחיב את מאגר הספרים שלי בקינדל. אה, והלכתי עם אמא שלי להזמין כסאות חדשים לפינת האוכל.

תוכנית לשבוע הבא: אין ממש תוכניות...

תמונת השבוע: החתול היקר שלי מתחבא מהגשם על המיטה שלי ומשתמש ביד שלי ככרית.
(אה, כן, גם עשיתי מניקור+פדיקור השבוע)

Macphista

New member
ובכן
(אני כבר לקראת הסוף)

ייגרט מתה בקרב על קאסל בלאק.
ג'ופרי מת. מאוד נהנתי שהוא נחנק...

סאנסה הגיעה לידיים של ליטלפינגר. מעניין לאן זה יתפתח.
טיריון בכלא.
ג'יימי חוזר לקינגסלאנדינג, שוכב עם סרסיי ליד גופת ג'ופרי והולך לדבר עם אבא שלו.
דיאנריז מגלה שג'ורה בגד בה ויידע את רוברט לגביה וגם שארסטן הוא בעצם סר באריסטן.
אם אני זוכרת נכון נרדמתי בפרק של דאבוס. עוד מעט אחזור לזה.

העיקר שג'ופרי מת!

shirush3

New member

לא האמנתי שייגריט מתה
הוא הרגע רצח את רוב וקטלין, מה הוא הורג גם את ייגריט?

חשבתי שיכניסו את זה לעונה השלישית, אבל כנראה ששומרים את זה לעונה הבאה

ג'ופרי מת!!!!
יש צדק בעולם!
זה היה מושלם איך שזה קרה לו
גם צפוי שהאשמה ישר הופנתה אל טיריון.
סאנסה/ליטלפינגר - בהחלט מעניין.
ג'יימי+סריסיי

אני חושבת שדאני קצת הציקה לי בחלק הזה של הספר

היה מגניב לגלות את בראיסטן בחלק הזה. בסדרה לא יכלו להסתיר אותו

מה חשבת על החתונה בספר?

Macphista

New member

איזה חתונה?
החתונה האדומה- חשבתי שבסדרה עשו אותה טוב יותר. הסצנה חקוקה לי בראש בצורה משמעותית יותר מאשר הטקסט שקראתי.
מעניין שבספר אשתו של רוב נשארה בחיים.
החתונה של ג'ופרי- לא האמנתי שטיריון ישתף עם ג'ופרי פעולה וימזוג לו יין פה, וישפיל את עצמו עוד שם.
מסכן טיריון, תמיד דופקים אותו, עכשיו גם אשתו ברחה.

מערכת היחסים של טיריון וסאנסה שונה מהסדרה. בסדרה הם עוד תקשרו וצחקו קצת אחד עם השנייה, בספר- כלום.
סאנסה נשארת בטמפרטורה של החומה.

shirush3

New member
התכוונתי לאדומה

בשבילי זה הפוך...
יכול להיות שזה קשור לעובדה שראית קודם את הסצנה בסדרה? מעניין באמת מה עוד אנשים שראו קודם בסדרה ואח"כ קראו את הסצנה חשבו על זה
חלק מהעוצמתיות של הסצנה מגיע כשלא יודעים שזה עומד לקרות, לא?

מבחינתי הם לא הצילחו להגיע לאפקט שקיבלתי מהספר(קראתי כ"כ הרבה פעמים את הפרק מהרגע שהתמוזרת מוציאה כלים עד הסוף). היה חסר לי הצרחות של קטלין בראש שלה. יכלו להוציא את זה החוצה ולא רק לתת לה לצרוח ולעמוד שם בהלם, כי בספר היא ממש עברה התמוטטות.
לא אהבתי את הבימוי ברגע שהרגו את רוב

מה שכן, הקטע שטליסה נרצחה היה נוראי. מצד אחד היא המקבילה לג'יין והיא הייתה בהריון אז זה מזעזע ועצוב, מצד השני בספר זה בחיים לא היה קורה כי ג'יין לא הגיעה לשם בכוונה.

טיריון/סאנסה - הלוואי שסאנסה הייתה סומכת עליו ונצמדת אליו. הוא היה יכול להיות טוב בשבילה(לא בהכרח בתור בעלם, עדיין קשה לי חשוב על זה ככה
).
זה גם משהו שהיה לי קשה לראות בסדרה, במיוחד בתחונה שלהם. השוק הזה שהם אשכרה מתחתנים בפרק בלי הכנה מוקדמת לקורא או לסאנסה היה משהו שיכלו לשמור עליו בסדרה

את בחלק הכי עמוס של הספר

Jimmy Kane

New member
איזה חתול חמוד

מאחל רק בריאות לסבתך..

ומה היה בדיוק במחקר על הכתבה עם הבחינת מקובלות חברתית של ילדים כמדד להצלחה בחיים בגיל מבוגר? זה די מעניין אותי מה כתבו שמה..

Macphista

New member
בגדול עקבו במשך 50 שנה

אחרי כמות אדירה של בני נוער בוויסקונסין (אם אני זוכרת נכון...)
ומצאו שהילדים שהיו פופולאריים וחברותיים בבית הספר הם מצליחים יותר מבחינה תעסוקתית וכלכלית ומאושרים יותר כבוגרים מהאנשים שכשהיו ילדים היו בשוליים מבחינה חברתית.
הילדים המופנמים, המוזרים, ה"דכאונים" בבית הספר גדלו להיות אנשים בוגרים כאלה והמשיכו להיות לא מאושרים ולחיות בשולי החברה גם מבינת תעסוקה.

Jimmy Kane

New member
וואלה..

תמיד ניסו להגיד את ההפך כאילו הגלגל "מתהפך" ואלה שהיו "המופנמים" יהיו פתאום מוצלחים מבחינה תעסוקתית וחברתית

האמת שרק לפני חודשיים פתחתי פייסבוק והוסיפו אותי אנשים שהיו איתי בתיכון ואולי המספר חברים והדברים שהם אוהבים זה מעיד על היכולות החברתיות שיש להם מתיכון

Macphista

New member
רק עכשיו פתחת פייסבוק?

מזל טוב.

תראה, אני חושבת שצריך לקחת את המחקר הזה (כמו כל מחקר אחר) בערבון מוגבל.
הרי עד המחקר הזה היו מספיק מחקרים אחרים שהראו שהמקובלים בתיכון הפכו לשום דבר בבגרות והחנונים הפכו מוצלחים.
אבל ברמה כזו או אחרת- אנשים לא משתנים מקצה אחד לקצה השני, ואני חושבת גם על עצמי ועל האנשים שאני מכירה מילדות- וואלה, די נשארנו אותו הדבר, לחיוב ולשלילה.

איזה חתול מקסים

התוכנית של מיקי חיימוביץ אתמול הייתה ממש מלחיצה ומכעיסה.

וכואב לשמוע על סבתא - מאחלת לה בריאות שלמה

אני עוד מעט אלך לחפש מה שכתבת על ש"ש, אני כ"כ רציתי לאהוב אותה ומשום מה נשברתי בעונה 2, ניסיתי ומשכתי את כל העונה הראשונה וקצת מ 2 והיא לא הצליחה לתפוס אותי, וכל הזמן הייתי חרדתית שהם יתפסו.

שבת שלום

שאלת השבוע -
האמת שממש שמחתי, היא כזו מקסימה, ומגיע לה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
עוד קורס מהעבודה, הפעם אחד ממש ממש קשה, שבוע הבא יש מבחן, מי שיקבל מתחת ל 90 - לא יוצא, מלחיץ!
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ההכנות ל 10 ולחשבון הויזה
עוד יותר מלחיץ!!!
אבל בעיקר מה שעשה לי עצוב זה המוות של ספי ריבלין, זה אדם שממש ממש אהבתי, מספיק רק להסתכל עליו ולחייך, גם שלא יכל עוד לדבר היה מצחיק יותר מכל הבדרנים יחדיו. יהי זכרו ברוך

ציון לפרק השבוע של OUAT:
אם נוציא את כל הקטעים הלא אמינים......9
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
בעיקר עקרות בית נואשות, אני בעונה האחרונה אז סוג של מרתון, אני כ"כ אוהבת אותה וכואב לי לראות את העונה הזו, כאילו לא אותם אנשים כתבו אותה, היא נוראית, היא נמרחת, כל הסיפור של הרצח וההסתרה נמרח יותר מדי, ובעיקר אני ממש כועסת על המוות של מייק, לא פייר, לא במקום, לא קשור וחבל, סתם מוות לדמות שאני מאוד אוהבת וייסורים על סוזן שגם אני מאוד אוהבת (אני במיעוט, אני יודעת). יש מוות בסדרות שמובן לי, גם אם זו דמות אהובה, אבל זה לא מובן לי, במיוחד שזו עונה אחרונה, משאיר טעם מאוד מר.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
אמממ לא משהו ספציפי, גלגל"צ בעיקר
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
כמעט הזמנתי באייפד את "האיש שלנו בדמשק" על אלי כהן, אני ממש רוצה לקרוא אותו, אבל אפילו הסכום שלו גבוה לי בהתחשב בחשבון המתקרב
מה קניתי השבוע:
עוד חוג? חחח הקטנה פרשה מהג'ודו, מסתבר שזה אלים לה מדי והיא לא הרגישה נוח, אז עברנו לפלאשדאנס (ריקודים).
תוכנית לשבוע הבא:
לעבור את המבחן בשלום, 2 ימי הולדת וחידוש להחלקה

תמונת השבוע:

shirush3

New member
בהצלחה בקורס

יופי. הזכרת לי עכשיו שמייק מת בעקרות
|הדחקה|

ספי

Macphista

New member
בהצלחה בקורס!

שתי קרובות משפחה שלי (אחת בת 4.5 השנייה בת 5.5) נהנות מאוד מג'ודו. וזה די מפתיע כי אחת מהן מאוד עדינה כזו (השנייה די טומבויי).
אני חושבת על פלאשדאנס אני חושבת על הריאליטי של הילדות שלומדות ריקוד, רקדניות קטנות קוראים לזה?
מעניין אם האמהות של הילדות האחרות שלומדות עם הבת שלך מאוד מעורבות בחיי הריקוד של בנותיהן כמו האמהות בסדרה...

השנה נכנסנו לראשונה לעולם החוגים

ואת ממש רואה את ההורים האלה שלוחצים ודוחפים הרבה יותר ממה שצריך, זה עצוב לראות את זה.

למעלה