סיכום שבוע

Jimmy Kane

New member
עונה

שאלת השבוע -
לאחרונה התבשרנו שגל גדות תגלם את וונדר וומן בסרט באטמן נגד סופרמן שיצא בקיץ 2015, מה דעתכם על הליהוק?
- ליהוק די מעניין, אני מקווה שגל תצליח לעמוד בזה ואולי נקבל אפילו יותר מאוחר סרט משלה.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: תוספת יפה לנוף אצלי בדירה, שלג בחרמון אבל באופן כללי עבר שבוע טוב ויחסית רגוע.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: הבנתי שיש מבחן שבוע הבא..
ציון לפרק השבוע של OUAT: אוטוטו אראה.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): לא האמנתי שאגיד את זה אבל רבולושן בעונה 2 ממש מעניינת עכשיו.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): The 88 - All cause of you שיר די חמוד, מסתבר ששמעתי אותו פעם מלא ורק אתמול גליתי את השם שלו
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): פרשתי מINTO THE WILD
מה קניתי השבוע: כלום
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

אני גם נהנת מרוולושן, קצת מפריע לי

שהמטרה הסופית השתנתה ונכון לפרק שאנ נמצאת בו, אין להם ממש מטרה סופית/יעד אלא פשוט לשרוד.
אבל בסופו של דבר אני נהנת ממנה העונה הזו.

Jimmy Kane

New member
הופתעתי מהכיוון שהם לקחו

שזה נגד "ממשלת ארה"ב"

אני חושב שאולי אין עוד סדרה/סרט שבו הם מצטיירים כרעים
אבל יהיה מעניין אם יצליחו למצוא כפיל מושלם לברק אובמה....

Jimmy Kane

New member
הופתעתי מהכיוון שהם לקחו את הסדרה

שבו הם יוצאים נגד ממשלת ארה"ב
ואיך שהם מצטיירים כרוצחים ופשיסטיים מדי

ובכלל אני חושב שאין עוד הרבה סדרות/סרטים שבהן הממשלה מצטיירת כ"רעה"

אני חושב שאולי זה סוג של פידבק בגלל ההתנהלות המאכזבת של אובמה...

עונה נה נה

שאלת השבוע -
לאחרונה התבשרנו שגל גדות תגלם את וונדר וומן בסרט באטמן נגד סופרמן שיצא בקיץ 2015, מה דעתכם על הליהוק? קודם כל איזה כיף לה שהיא תראה את שני השחקנים האהובים עלי כל יום.אני לא חושבת שהליהוק שלה מוצלח, מצד שני, גם הנרי קאוויל היה בחור רזה לפני משטר הדיאטה הקפדני שהפך אותו לשריר אחד גדול (ומהמם), אז מי יודע אך היא תראה בתחילת הצילומים...

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: מסע קניות מטורף שהתחיל בבלאק פריידי והסתיים בסייבר מנדיי....

דבר פחות טוב שקרה השבוע: גל קור מטורף שפוקד את האיזור. הטמפ' מתחת ל-0, וכל הפרחים שלי בגינה נבלו. מצד שני הרקפות והנרקיסים מאושרים...

ציון לפרק השבוע של OUAT: פרק מאוד לא מוצלח לדעתי, 4, ואני חושבת שאני נדיבה מידי....

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): עדיין רואה צ'אק. עם הבנות ראיתי lilo and stitch אחד הסרטים הכי מוצלחים של דיסני

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): מאתמול אני קוראת על החיים המופלאים של נלסון מנדלה, כל מה שאומרים עליו נכון כלכך, הוא היה אגדה עוד בחייו.

מה קניתי השבוע: XBOX, מחשב משפחתי, 2 זוגות מגפיים. 2 שמלות. 2 סטים של מצעים (ראלף לורן), כובעים וצעיפים.

תוכנית לשבוע הבא: לא לבזבז כסף

תמונת השבוע:

תתחדשו!! איזה קנייה שווה

LeAnnDylan

Well-known member
שיט עוד לא ראיתי את הפרק!

שאלת השבוע -
לאחרונה התבשרנו שגל גדות תגלם את וונדר וומן בסרט באטמן נגד סופרמן שיצא בקיץ 2015, מה דעתכם על הליהוק?
לא נעים לי להודות שאין לי מושג מי זו.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: מפגש פורום איידול. היה ממש נחמד.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: מחסור אדיר בשעות שינה ומיגרנות.
ציון לפרק השבוע של OUAT: לא ראיתי עדין!!! (תכף אלך לראות ביסמקס)
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): רק מחשבות פליליות. לא היה לי זמן לשום דבר אחר.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): הרבה מירנדה למברט, קייסי מאסגרייבס, אשלי מונרו, ברנדי קלארק, קאסדי פופ, קרי אנדרווד, ליאן ריימס ועוד נקבות קאנטרי.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סילביה - רם אורן.
מה קניתי השבוע: שתי חולצות וסריג.
תוכנית לשבוע הבא: אמממ
תמונת השבוע:

שבת שלום לכולם גם לך

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה