סכמ"ש
הסדרה יצאה השבוע לפגרה עד מרץ, עכשיו התפנתה לכם שעה בשבוע אז מה תעשו במקום לראות את הפרק של השבוע? כאילו שחסר מה לראות בטלוויזיה.... אני חושבת שאולי אני אנסה את סקנדל או את ספרטקוס
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: כל הבתים המקושטים כאן לכבוד החג. כל ערב אנחנו נוסעים לשכונה אחרת להנות מהיופי
דבר פחות טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים קטנים שהצטברו לאיכסה גדול...
ציון לפרק השבוע של OUAT: הפרק מצויין, מתחרה עם הראשון לדעתי, ומקבל את הציון 9
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): נתתי עוד הזדמנות לצ'אק. תחילת עונה ארבע מזעזעת, אבל הסוף שלה מצויין. ואז התחילה עונה 5... אין פלא שביטלו אותה בסוף העונה.....
ראיתי גם את ברבור שחור, אלוהים איזה סרט.... אם הייתי יודעת על מה העלילה לא הייתי לוקחת מהספרייה, למרות שנטלי מצויינת, ומצאתי את התחפושת שלי לפורים
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): שירי קריסטמס בכל מקום.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): הארי פוטר ואבן החכמים. הורדתי את כל הספרים לקינדל. ממש מוזר וכיף לקרוא את הכל מהתחלה, הכל מקבל משמעות אחרת. נזכרתי בחיילת שהייתי שקראתי את הספר הראשון ולא אהבתי אותו וחשבתי שהוא סתם ספר ילדים מטופש בעל סוף מפגר...
מה קניתי השבוע: את הספר אן מהחוויה הירוקה עבור בת של חברים. עדיין שוברת את הראש מה לקנות לבן 5....
תוכנית לשבוע הבא: לחגוג את חג המולד עם חברים, ולאכול אוכל סיני
תמונת השבוע: בית מקושט באחד הרחובות ליד הבית שלנו.... האורות הכחולים הם קישוטים על עצי אשוח ענקיים שנמצאים מאחורי הבית עם כל הקישוטים (מצד ימין)