סיכום שבוע

לא נראה לי שתרגמו אותו בכלל

אני אנסה אותו שאני אסיים את הפקק שיש לי במחשב,
בגלל ספרטי הפסקתי לראות את כל הסדרות שלי.
שבוע שבועיים ואני מסיימת.

בהצלחה עם באוטו!

והחופים האלו באמת מושכים וצבע המים

עונה

שאלת השבוע -
יש אנשים שהספיקו לטייל בהרבה מדינות בעולם ויש כאלה שעדיין לא אבל תמיד יש מדינה שרוצים לבקר בה. באיזו מדינה הייתם רוצים לבקר ולמה?
איטליה כי נראת ארץ מדהימה

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: הוא נגמר :-O היה ארוך וקשה
והיה קטע היום שהיה באג באונ' באימייל... שלחו לנו אימייל לגבי HPV וכל פעם שמישהו ענה לזה זה היה נשלח לכולם... ואז אחרים מבקשים להסיר אותם מהרשימה תפוצה ויצא שהיו מעל 100 אימיילים...

דבר פחות טוב שקרה השבוע: יום שני גילתי שהשחקנית הכי אהובה עליי בימי חיינו החליטה לפרוש בסוף השנה אחרי שהיא שחקה את הדמות כ21 שנה

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ימי חיינו (שונאת את מה שהולך כרגע על המסך), היפים ואמיצים, הוחלפו בלידתן, מליסה וג'ואי
, בייבי דדי, נאשוויל, REIGN,ריוונסווד, בגידה, נקמה, הארט אוף דיקסי (גם כן שונאת את מה שהולך), FOSTERS, יומני ערפד (היה פרק נוראי
)
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): Only you can save me- Darin
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): נאופ.
מה קניתי השבוע: נאדה.
תוכנית לשבוע הבא: בוחן, פרזנציה שעליה עבדתי כל השבוע
תמונת השבוע: תמונה חדשה שיצא היום של ג'יימס סקוט
(מימי חיינו)

shirush3

New member
עוד לא ראיתי את האחרון של הארט אוף דיקסי

זואי מעצבנת אותי

אני לא מבינה לאיזה כיוון היוצרים מתכוונים לקחת את זה

וואי רק עכשיו גילית?

האמת שהיא פרסמה את זה עוד שבוע שעבר נדמה לי.. הטוויטר שלי היה כל כך רועש... לפחות תתנחמי בעובדה שהיא מודיעה על כך שנה לפני!!! ולא כמו שהיה לי עם כמה שחקנים שאני אוהבת בGH שעשו טובה שהודיעו אולי במקרה הטוב חודש לפני ועם המרווח צילומים שיש לימי חיינו רוב הסיכויים שיהנו ממנה לפחות עוד שנתיים....

לדעתי ימי חיינו ממש לא תיהיה מה שהייתה לוליא אליסון... כך שאם אי פעם שקלתי לחזור לראות עכשיו בכללללללל לא

לא גיליתי את זה כשזה פרץ...

ראיתי את זה בטוויטר בהתחלה ואז בדקתי וזה התברר כנכון...
ימי חיינו מצלמים 4-5 חודשים... הבנתי שהיא מפסיקה לצלם במאי...
אני גם יכולה להבין למה היא פורשת... העלילה של הדמות שלה היא נוראית כרגע על המסך... מתייחסים למעריצים בזלזול אחרי שהמעריצים של הדמות שלה ושל הדמות איג'יי חיכו להתאחדות שלהם 7 שנים כמעט 8 והם בקושי היו ביחד... אני יודעת שזה אופרת סבון אבל עדיין... נתנו להם סוף סוף צ'אנס ב2013 אבל לא באמת... הדמות שלה הייתה בכלא איזה 3 חודשים ואח"כ הכל לאט לאט התפרק...
ומה שמצחיק זה שהמעריצים היום הצליחו לעשות טרנד של cordaysfault בUS... שבתאכלס זה מה שחשוב... זה בעיקר בגללה ובגלל עוד אחד...

נראה לי יותר ממאי כי יש לה עוד שנה

לחוזה... רק היא פשוט הודיעה מעכשיו שהיא לא מתכוונת לחדש אותו כשיסתיים.

אוהו עכשיו הבנתי למה כתבו את זה חחח וכן אני מבינה בהחלט... אני חיכיתי שהזוג שלי סוף סוף יתחתנו בGH כמעט 8 שנים שלא לדבר שזכו לילד משלם אחרי 9 שנים טוב שלא 10..

לא..

החוזה שלה נגמר בדצמבר... משהו כזה... היא אמרה שהיא תשאר עד סוף השנה הנוכחית....

יש להם 2 ילדים ביחד... אחד שהוא תאום עם בת שלה שהיא מאחד אחר... ובת קטנה יותר..
אבל מחליפים כל הזמן את השחקניות (תאומות)...

נו עד סוף 2014...

זה המון זמן!

כן אני יודעת.. התאומים שכביכול מאבות שונים והבת הקטנה שמתה על ניקול (ואז יש את תסביך האם המטומטם..)

Shiri from the block

Active member
סיכום שבועי... שאלת השבוע - אני חולה על השאלות השבועיות שלך

יש אנשים שהספיקו לטייל בהרבה מדינות בעולם ויש כאלה שעדיין לא אבל תמיד יש מדינה שרוצים לבקר בה. באיזו מדינה הייתם רוצים לבקר ולמה?
אני הכי הייתי רוצה לבקר בניו זילנד!!!!!

למה? כי צילמו שם זינה ושר הטבעות ומאז אני מתה ללכת למקומות שבהם צילמו את הסדרה/סרט.
ראיתי מלא מעריצות שהיו בכל מיני מקומות מוכרים ואני רוצה גםםםם
ובלי קשר זאת מדינה עם נופים מעלפים!!

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: כלום מעניין.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: אז מת לנו אתמול אחד מהחתולי גינה שלנו בבית של ההורים

חזרתי ב-7 בערב עם האחים שלי ובדיוק ברחוב מתחת לבית ראיתי חתול דרוס וזה היה נראה כמו אחד מהחתולים שלנו.. אז עליתי מהר לבית ושאלתי את המשפחה איפה ליטל סימבה והם אמרו שהם לא ראו אותו מ-4 בצהריים ואז אחותי כבר הבינה... וירדה מהר לכביש.... וקברנו אותו

אוף הוא היה חתול כמה חמוד ומתוק. אני יודעת שאני אומרת את זה על כל החתולים.. אבל הוא באמת היה כזה פשוש ורק רצה חום אהבה וליטופים
רק רצה שיגעו בו וילטפו אותו כל הזמן... אוף נהגים מפגרים

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): נוטינג היל! אחד מהידידים שלי לא ראה את זה אז אין מצב שלא רואים סרט כזה חמוד!!
מעבר לזה אני תכף מסיימת את העונה השלישית של באפי

הולי ואו, הפרקים האחרונים ממש מעולים!!!!!
לא מאמינה שזה פרקים אחרונים עם אנג'ל וקורדי
רק בשבילה אני אתחיל לצפות באנג'ל.... היא אדירה!!
היה בדיוק את הפרק שבאפי יכלה לקרוא מחשבות של כולם... וכל אחד חשב משהו וניסה להסתיר את זה ואמר משהו אחר במקום... ורק קורדי כל מה שהיא חושבת זה גם מה שהיא אומרת
הרגה אותי מצחוק

מקווה שאחרי שהיא תעזוב יהיה מישהו שיחליף אותה, כי ההומור המפגר של זאנדר לא תמיד מצחיק מספיק

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): עדיין גאגא-בריטני
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): -
מה קניתי השבוע: -
תוכנית לשבוע הבא: -
תמונת השבוע: איןליכוח

shirush3

New member
החתול

זה נוראי

מעניין אותי מה תחשבי על העונה הרביעית

אני פחות אהבתי אותה אם אני זוכרת נכון

Shiri from the block

Active member
תודה
ולמה פחות אהבת??
אני מניחה שיהיה מוזר בלי אנג'ל וקורדיליה..
גם הבנתי שפיית' לא תשאר לכל העונה הרביעית... לא שזה מפריע לי. היא ממש מעצבנת אותי כרגע

אז רגע תגידי, את לא ראית אנג'ל? כי סהר לוחץ עלי ואומר שחייבים לראות כי יש פרקי קרוסאובר... אבל מצד שני.. להתחיל לראות עכשיו 4 עונות של אנג'ל זה וואחד התחייבות

אני בדילמה!! help?

אגב לגבי העונה הרביעית של באפי.. אני אעשה הפסקה קצת כי אני חייבת להתחיל לראות נקמה.. הורדתי את זה מלפני חצי שנה כבר ועדיין לא התחלתי לראות ופתאום כולם עכשיו רואים את זה!! אז אני אתחיל גם

אני אסיים את העונה הראשונה של נקמה ואז אני אמשיך עם עונה 4 של באפי..

shirush3

New member
לא ראיתי אנג'ל

ניסיתי ולא התחברתי

יש אתרים שכותבים לך מתי יש קרוסאובר ועם מי ואז אם את רוצה את יכולה לראות.
אבל אולי תאהבי? יש מלא קורדי

לא אהבתי את הקו עלילה של עונה 4

לא ראיתי נקמה

ראיתי אנג'ל והייתי מוותרת בכיף

העונה האחרונה שלו היא טובה, השאר לא משהו והולך ונעשה רע יותר ויותר.
נקודות האור היחידות הן פרק שלאנג'ל יש טבעת סטייל יומני הערפד והוא מבלה עם באפי יום שלם בשמש ובים והכל נהדר ואז בסוף הפרק אומרים לו שאו שימחק כל היום ואין טבעת או שכל העולם יעלם או שקר כלשהו

וכמובן ספייק שמגיע בעונה האחרונה שהיא גם הנורמלית ביותר.

עונה 4 של באפי קצת מוזרה בהתחלה בלי אנג'ל, אבל מתרגלים מהר מאוד. תנסי לשלב אותה עם נקמה שלא תאבדי את המומנטום.
ונקמה גם מצויינת (יש נפילה בעונה 2 עד פרק 16 שהם סטו מהנושא והתפזרו יותר מדי, אבל בפרק 16 חזרו לעצמם והיא חוזרת להיות נהדרת).

למעלה