סיכום שבוע

סיכום שבוע

שאלת השבוע -
אתם אוהבים טבע? אם לא, למה לא? והאם לדעתכם צריך לשמר אותו כמה שאפשר או לנצל את השטחים ולבנות מקומות חדשים כמו ערים וכו'...

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: בארץ הפלאות 3 המשאלות הבלתי אפשריות הן שאי אפשר לגרום למישהו להתאהב, אי אפשר להחזיר מישהו לתחייה ואי אפשר לשנות את העבר. איזו מהמשאלות הייתם עושים אותה אפשרית ולמה?

חג שמח

Macphista

New member
כל כך הרבה זמן ועדיין שרשור יתום?

הייתי אומרת שהפעילות ירדה כאן משהו, וזה די מוזר כי זו לא תקופת פגרה...

בכל מקרה
שאלת השבוע -
אתם אוהבים טבע? אם לא, למה לא? והאם לדעתכם צריך לשמר אותו כמה שאפשר או לנצל את השטחים ולבנות מקומות חדשים כמו ערים וכו'...
אוהבת ירוק בעיניים, אבל מאמינה שצריך לבנות חכם כדי לאכלס אנשים בנוחות ולא בצפיפות לכן כן צריך להקריב את הירוק מדי פעם.
אלא אם כן בונים בנגב. תכלס, שטח כל כך גדול בלי טיפת ירוק. הבן גוריון הזה ידע מה הוא אומר...

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קיבלתי אייפד אייר מתנה ליומולדת!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: כואב לי הגב ברמות על. אני ממש סובלת.
ציון לפרק השבוע של OUAT: 5
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס כמובן... קאסל היה לא משהו... מה עוד היה השבוע?
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): כבר בעמוד 700 בריקוד עם דרקונים!
מה קניתי השבוע: חחח, קומיקסים דיגיטליים לקריאה באייפד.
תוכנית לשבוע הבא: עוד חג, עוד עניינים.
תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: בארץ הפלאות 3 המשאלות הבלתי אפשריות הן שאי אפשר לגרום למישהו להתאהב, אי אפשר להחזיר מישהו לתחייה ואי אפשר לשנות את העבר. איזו מהמשאלות הייתם עושים אותה אפשרית ולמה?
אי אפשר לשנות את העבר- כי הייתי שמחה לשנות כמה דברים. כמו ללכת ללמוד משהו אמיתי.

Macphista

New member
כן. נתפס לי הגב ואני פשוט סובלת

לא משנה כמה אדוויל אני לוקחת הגב עדיין ממש כואב. בקושי זזה. בגושי הצלחתי לישון.
פשוט זוועה.
אייפד אייר זה האייפד החדש.
הייתי לומדת... הייתי מנסה ללמוד הנדסת... משהו.
משהו משמעותי אך לא קשה במיוחד.

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

Macphista

New member
מוות! אני מרגישה מוות!

כאילו מישהו תקע לי כידון בגב וכל תזוזה כואבת.

טוב, יש שיפור כלשהו, אבל כנראה רק כי התרגלתי לכידון. המצב רע רע רע.

Shiri from the block

Active member
בין 12 ל6 בערב זה לא כל כך הרבה זמן.. זה בדרך כלל שעות שאנשים לא נמצאים בבית או עסוקים בשבת..

Macphista

New member
הו שלום

שלום לך אישה שלא אמרה לי מזל טוב.

כן, אני הופכת את כל האנשים שלא אמרו לי מזל טוב ליום הולדתי ה- 30 ל... מממ...
עוד לא החלטתי למה....

Shiri from the block

Active member
מתי היה לך יומולדת??
לא ידעתיייייייייי

אז מאחלת לך המון המון מזל טוב ויומולדת שמח

שתגשימי את כל חלומותיך

שרמבל סוף סוף יהיו ביחד לנצח ונצחים

ובהצלחה בעבודות
דירה
וגם זוגיות
, שיהיה רק בריאות
ולעוד המון איחולים כאלה ואחרים

אוהבת

התגעגעתי לפורום

שאלת השבוע -
מאוד אוהבת את הטבע, אנחנו בדיוק בגל של סרטים כאלה (הלורקס, וההוא עם היער), אני לא טיפוס של שקי שינה ואוהלים, אבל מאוד אוהבת טבע וירוק, להתבונן ולהנות מזה, במיוחד כמה שזה חשוב לבעלי החיים.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
נסענו לחיפה (באוטובוס
האמת שההלוך הלך טוב ונעים עם נהג מקסים, בחיפה היה טוב וכיף, לראות את סבתא זה תמיד כיף וסבתא נהנתה מהילדה והן ניהלו שיחות מקסימות.

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
הנסיעה חזור, היה צפוף ומגעיל עם נהג לא משהו, עם צפיפות נוראית גם בהפסקות, בית קמה היה סיוט!!! לא מבינה למה מתעקשים לעצור שם, המקום חור!! עין יהב היה הרבה יותר טוב חוץ מהמליון ומשהו זבובים.

ציון לפרק השבוע של OUAT:
7 קצת משעמם אבל היו רגעים מצחיקים.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
פרנטהוד, סיימתי את העונה הראשונה - ממש אהבתי ואני מתגעגעת אליה אבל עונה 2 עושה דרכה למחשב בצורה הכי הכי איטית בעולם!!!

עידכנתי לפני הנסיעה את הפלייליסט שלי: ריפטייל, רדיואקטיב, קצת שנות ה 80, קיור ועוד

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
כתבה קורעת לב ב"לאישה" על לילך שם טוב (שהיא אישה מדהימה, היא חברה של אמא שלי והתארחה אצלנו בבית) גם אני וגם אמא שלי בכינו מהכתבה, אישה יוצאת מן הכלל.

מה קניתי השבוע:
החלקה ברזילאית וצבע!!! מרגישה נשית שוב

תוכנית לשבוע הבא:
להנות מעוד קצת חופש וחזרה לשגרה.

תמונת השבוע:

(יש לך שאלות מעולות!) לא הייתי רוצה לשנות את העבר, כי זה מלחיצה אותי המחשבה שמשהו בהווה יכול להשתנות.
הייתי בהחלט מחזירה מהמתים, את אחות הקטנה של אמא שלי שנפטרה בגיל 28, היא דמות שמאוד מאוד חסרה לי, והמוות שלה בגיל כזה השאיר טעם חזק של פיספוס ועצב על כל מה שלא הספיקה ואנחנו לא הספקנו להנות ממנה.

ובנימה אופטימית יותר, חג שמח לכולם, מקווה שהפורום יחזור להיות קצת יותר פעיל כי באמת היה שבוע
אולי זה בגלל החג....?

יש טיסות ממש מוזלות, אבל אמא שלי מפחדת

לטוס
אז לא רציתי שנתפצל.

בגדול אני אוהבת את כולם שם, לא שונאת אף אחד חוץ מהבוס של האח הגדול (עדיין השמות לא נתפסו לגמרי).
לא חולה על ג'סמין, ועל המשפחה שלה.
אהה והאבא לפעמים מעצבן אותי, אבל אז יש לו יציאות חמודות או מתחשבות ואני שוב מחבבת אותו.
סוף סוף התחלתי את עונה 2 אתמול ועכשיו אני בדרך לפרק 3.
אתה בקצב של ארה"ב?

יסמין@

New member
פרנטהוד, הפרק האחרון

(בעונה? בסדרה?)
זה נראה כמו פרק אחרון בעונה, כלומר יש הרבה קצוות לא סגורים, יש רמזים להתחלות ולאפשרויות שונות.
אבל זה יכול להיות גם פרק אחרון בסדרה. כנראה עוד לא יודעים.

מאוד אהבתי את הסדרה ומקווה שתהיה עונה נוספת!

אני עכשיו רק בעונה 2 ראיתי את פרק 4

והיום בלילה נמשיך את המרתון, אז בלי ספויילרים!

יסמין@

New member
תיהני!

ובכוונה לא כתבתי שום ספוילרים. איזה כיף לך! יש הרבה פרקים ממש יפים.

Macphista

New member
את אוהבת לעשות החלקות??

איזה סוג שיער יש לך?
אגב אם המשפחה שלך בחיפה, למה את גרה באילת?

למעלה