עונה שאלת השבוע -
אתם אוהבים טבע? אם לא, למה לא? והאם לדעתכם צריך לשמר אותו כמה שאפשר או לנצל את השטחים ולבנות מקומות חדשים כמו ערים וכו'...
אוהבת טבע וצריך לשמר אותו. צריך פשוט לדעת איך לבנות בחוכמה להזיק כמה שפחות.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
כרגע לא משהו מעניין
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
אני עדיין לא מרגישה משהו. אני באמת צריכה כבר ללכת לרופא.. יש לי כאבי בטן נוראיים לא מוסברים
אני כבר לא יודעת ממה זה. אני בקושי אוכלת כבר כי אני מפחדת לאכול כי אז אני כל שנייה בשירותים..
קיצר בעיה. צריכה לבדוק את זה
ציון לפרק השבוע של OUAT:
6. אבל הקטעי סוואן קווין מקבלים 10
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
יומני הערפד, פאמילי גאי, היפים והאמיצים, משחקי הכס.
סיימתי עונה רביעית של באפי ועונה ראשונה של אנג'ל!!!!! סוף סוף!!
התחלתי לראות פרק 1 בעונה 5 של באפי והנה הגיעה דון.. אני רק יודעת שכל העולם ואישתו שונא אותה.. מעניין באיזה שלב של הסדרה אני אגלה למה
בכל אופן העונה הרביעית הייתה סבבה לגמרי.. לא יודעת למה הזהירו אותי ממנה.. הסיבה היחידה למה התעכבתי איתה כל כך כי עכשיו אני צריכה לצפות גם באנג'ל אז מקשה לעשות מרתון של באפי כמו שצריך.. הא וריילי חמוד! גם אותו הבנתי שלא אוהבים.. עדיין לא הצלחתי להבין למה. או שאני אגלה על זה בהמשך..
ספייק חמוד
בכל אופן גם אנג'ל אחלה סדרה. אני די נהנית. בגדול אף פעם אין לי כוח לשבת ולצפות בזה, אבל ברגע שאני כבר צופה זה ממש אחלה. קורדיליה פשוט כל כך כיפית לצפייה ואנג'ל כזה מתוק!!
אפילו ווסלי גודל עלי... ורק השבוע גיליתי מסהר שהוא נשוי לווילו במציאות
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
את הפסקול של פרוזן פחות או יותר חח
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
כלום
תוכנית לשבוע הבא:
שיקרה משהו שאני מקווה שיקרה..
תמונת השבוע: היה לי בשולחן עבודה..
שאלת השבוע על הסדרה: בארץ הפלאות 3 המשאלות הבלתי אפשריות הן שאי אפשר לגרום למישהו להתאהב, אי אפשר להחזיר מישהו לתחייה ואי אפשר לשנות את העבר. איזו מהמשאלות הייתם עושים אותה אפשרית ולמה?
הייתי גורמת למישהו להתאהב.
למה? כי אני תמיד מתאהבת באנשים שאני לא יכולה להשיג וזה כבר מעייף ומתסכל
אז לגרום לאחד מהקראשים שלי לרצות אותי ולאהוב אותי יהיה ממש נחמד.