סיכום שבוע

Shiri from the block

Active member
היא לא אמרה שהיא אוהבת רק שזה גורם לה להרגיש נשית שוב.
גם אני עם החלקה יפנית בשיער ואני מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמי כשיש לי שיער חלק ויפה. מאשר עכשיו שיש לי כבר שורשים וצריכה ללכת לספר גם..

לגבי ההחלקה - מה ששירי אמרה

אני יודעת שזה לא בריא וכו וכו כו
אבל אחרי שנים של נסיונות להסתדר עם התלתלים וקרמים ובסוף כניעה ושנים ארוכות של אבועגלה נמאס לי והתחלתי עם ההחלקות, זה גורם לי להרגיש ממש טוב עם עצמי.

אמא שלי גרה באילת וגם רוב המשפחה של אבא שלי (אבא שלי גר במרכז) וכל המשפחה של אמא שלי גרים בחיפה.
אז אנחנו מבקרים אותם בחגים, הייתי מאוד רוצה לעזוב את אילת אבל לא הייתי עושה זאת בלי אמא שלי (בזכותה אני יכולה לצאת לעבוד ולהחזיק משרה עם שעות טובות) והיא כרגע לא מוכנה לזה.

Macphista

New member
הבנתי

ובנוגע להחלקה, שאלתי כי גם לי יש שיער גלי משהו עם נטייה להתנפחות.
והספר רוצה לעשות לי החלקה אבל אני ברמה כלשהי אוהבת את הערמה הפראית שלי למרות שמדי פעם באני בהחלט שוקלת לעשות.
וכן, זה לא בריא, אבל גם כל הקרמים האלה לשיער לא בריאים...
שיקול.

אז ככה:

יש שתי סוגי החלקות: יפנית, ברזילאית.
יפנית היא עבור שיער בריא, כדאי שיהיה עבה וחזק, ובמיוחד שלא עבר חימצון וכו. הוא קבוע.
ברזילאית היא עבור שיער נפוח, סורר, פגוע, היא נקראת החלקה משקמת, היא גורמת לשיער להראות מבריק, בריא, מרגיעה את הנפח.
אף אחת לא בריאה, אומרים שהברזילאית קצת יותר בריאה ובה בכלל יש פורמלין (שזה החומר שמשמרים חלקי גופות, האלו שבצנצנות....) אז טוב שתדעי לפני.
אממה אפילו אם זה רק למראית עין, השיער שלי נראה נהדר

אההה והברזילאית מחזיקה מעמד 4 חודשים

בערך וצריך לחפוף עם שמםו מיוחד ללא מלחים כי זה יגרום לה להעלם מהר יותר.

סיכום

שאלת השבוע -
אתם אוהבים טבע? אם לא, למה לא? והאם לדעתכם צריך לשמר אותו כמה שאפשר או לנצל את השטחים ולבנות מקומות חדשים כמו ערים וכו'... אני אוהב כשיש איזון, לפעמים זה מאוד כיף לצאת מחוץ לעיר ולשנות אווירה בין אם זה משהו ירוק או משהו מדברי.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קיבלתי ביום ראשון הצעה לחזור לעבודה והסכמתי...
דבר פחות טוב שקרה השבוע: ויתרתי על החופש בשביל זה..
ציון לפרק השבוע של OUAT: 7 לפרק בישראל
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי תחיית המתים, נראה בסדר
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): כלום
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): כלום, לא היה לי זמן...
מה קניתי השבוע: כלום.
תוכנית לשבוע הבא: לחזור לשגרה...

תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: בארץ הפלאות 3 המשאלות הבלתי אפשריות הן שאי אפשר לגרום למישהו להתאהב, אי אפשר להחזיר מישהו לתחייה ואי אפשר לשנות את העבר. איזו מהמשאלות הייתם עושים אותה אפשרית ולמה? לשנות את העבר כי טכנית אפשר גם להגשים את 2 המשאלות האחרות
1. לגרום לאיש לא להיות במקום הנכון או לא נכון.
2. לעבוד על עצמך יותר טוב כדי שמישהו יתאהב.

Macphista

New member
עבודה זה חשוב

מה שאלה שלך נשמע שאתה מדבר על משהו מאוד מסויים...
זה לא משהו שאפשר לעשות גם היום?

Shiri from the block

Active member
לגבי השאלה האחרונה סעיף 2 זה לא ממש נכון.. זה הרבה יותר מורכב מאיך שהצגת את זה שפשוט לעבוד על עצמך כדי שאותו בנאדם יתאהב.
אז כאילו לשנות את האישיות שלך כדי שאותו בנאדם יאהב אותך? או לשנות את המראה שלך כדי שאותו בנאדם יאהב אותך? זה לא ממש נכון לדעתי.

יסמין@

New member
מאוד

מסכימה.
אני לא הייתי רוצה לגרום לאדם אחר להתאהב בי בדרך של כישוף: זה לא נראה לי הוגן כלפיו וזה לא נראה לי הוגן כלפיי! תמיד היה מכרסם הספק אם הוא באמת אוהב או רק מכושף, ואם יום אחד הכישוף יעבור. "אהבה שתלויה בדבר".

גם הייתי מאוווד מפחדת לשנות את העבר. גם אם מדובר בעבר האישי שלי וגם אם מדובר בעבר הכללי. בדיוק כמו שכתבו כאן בשרשור: מי יודע מה יהיו התוצאות. אם מדובר בעבר אישי, אני היום מי שאני הרבה בזכות כל ההתמודדויות שהיו לי בעבר. ואני יודעת מה מתרחש היום כתוצאה מאותו עבר. לא יודעת מה היה קורה ואיך הייתי היום עם עבר אחר.

מה שהייתי מאוד רוצה, להחזיר לחיים על הפלנטה הזו. אבל אך ורק אם הייתה לי יכולת ניבוי: כלומר אם הייתי יודעת בוודאות שאותו אדם יהיה בריא ויחיה טוב ויהיו לו חיים טובים. הרי לא כדאי להחזיר לחיים מישהו חולה... או שיחלה בהמשך. אז כנראה שגם זו אחריות הרבה יותר מדי כבדה עבורי, אז כנראה שגם את זה לא הייתי עושה.

למדתי הרבה מהשאלה הזו! בקיצור, די להפתעתי, אם זו הייתה אפשרות אמיתית - לא הייתי בוחרת באף אחת מהאופציות! אז נמשיך לחיות ללא כישוף LOL

shirush3

New member

אתם אוהבים טבע? אם לא, למה לא? והאם לדעתכם צריך לשמר אותו כמה שאפשר או לנצל את השטחים ולבנות מקומות חדשים כמו ערים וכו'...
אני אוהבת טבע ואני חושבת שצריך לשמור על מה שאפשר. עושה לי רע לראות מקומות כאלה נהרסים

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: לעבוש חצאי ימים, חופש, חברים וכל השאר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: קצת כאבי גרון

ציון לפרק השבוע של OUAT: לא ראיתי. שבוע הבא
(בעצם זה עוד יומים)
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): האישה הטובה
גם ראיתי את הפרק השני של עונה 4 של משחקי הכס... כיף

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): גלגלגלגלגלגלגלצצצצצצצצצצצצ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התחלתי קריאה שניה של שיר של אש וקרח

מה קניתי השבוע: את כל 5 הספרים של משחקי הכל לקינדל כי רציתי שזה יהיה גם שם |זורק-כסף-לפח|
גם אחי באמסטרדם והוא קנה לי כוס של היינקן עם השם שלי

תוכנית לשבוע הבא: מימונה |מרוקאי|
תמונת השבוע:

שאלת השבוע על הסדרה: בארץ הפלאות 3 המשאלות הבלתי אפשריות הן שאי אפשר לגרום למישהו להתאהב, אי אפשר להחזיר מישהו לתחייה ואי אפשר לשנות את העבר. איזו מהמשאלות הייתם עושים אותה אפשרית ולמה? הייתי מקימה את סבתא שלי לתחייה (ביחד עם סבא כי אחרת היא לא תסכים
)... היא חסרה לפעמים

איזה כיף זה חצאי עבודה בבנק

הפרק האחרון של האישה הטובה היה טוב!! בכלל הם כל הזמן מפתיעים אותי.
לא חשבתי שאחרי מה שקרה הם יצליחו לשמר את הסדרה, אבל יש לי הרגשה, לפי איך שזה הולך עכשיו, שזה יצליח.
העו"ד מהפרקליטות כזה מתוק!!! מקווה שיכנס כקבוע. ואני ממש ממש ממש מקווה שדמיאן הזה עף לתמיד, לא סבלתי אותו והחיוך הדבילי שלו.

Macphista

New member
האישה הטובה פרק אחרון

הא הא!
כמה חיכיתי לשיחה הזו בין אלישיה לפיטר!
כמה חבל שהיא מתרחשת אחרי שוויל מת ולא לפני...

קיצור, מעניין מעניין.

אויייי כן!!!
האישה הטובה

זה היה ברור שהיא נרתעת ממנו ובאמת חבל שהמוות של וויל הבהיר לה את זה.
אני שמחה שהיא הפסיקה עם העמדת פנים הטיפשית הזו.

shirush3

New member
העונה הזאת מעולה

פין, העו"ד, חמוווווווווווווווד
אני אוהבת את הקול שלו... מרגיע כזה

היו כתבות שהוא ימשיך קבוע עד סוף העונה לפחות

Shiri from the block

Active member
עונה שאלת השבוע -
אתם אוהבים טבע? אם לא, למה לא? והאם לדעתכם צריך לשמר אותו כמה שאפשר או לנצל את השטחים ולבנות מקומות חדשים כמו ערים וכו'...
אוהבת טבע וצריך לשמר אותו. צריך פשוט לדעת איך לבנות בחוכמה להזיק כמה שפחות.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
כרגע לא משהו מעניין

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
אני עדיין לא מרגישה משהו. אני באמת צריכה כבר ללכת לרופא.. יש לי כאבי בטן נוראיים לא מוסברים
אני כבר לא יודעת ממה זה. אני בקושי אוכלת כבר כי אני מפחדת לאכול כי אז אני כל שנייה בשירותים..
קיצר בעיה. צריכה לבדוק את זה

ציון לפרק השבוע של OUAT:
6. אבל הקטעי סוואן קווין מקבלים 10

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
יומני הערפד, פאמילי גאי, היפים והאמיצים, משחקי הכס.
סיימתי עונה רביעית של באפי ועונה ראשונה של אנג'ל!!!!! סוף סוף!!
התחלתי לראות פרק 1 בעונה 5 של באפי והנה הגיעה דון.. אני רק יודעת שכל העולם ואישתו שונא אותה.. מעניין באיזה שלב של הסדרה אני אגלה למה

בכל אופן העונה הרביעית הייתה סבבה לגמרי.. לא יודעת למה הזהירו אותי ממנה.. הסיבה היחידה למה התעכבתי איתה כל כך כי עכשיו אני צריכה לצפות גם באנג'ל אז מקשה לעשות מרתון של באפי כמו שצריך.. הא וריילי חמוד! גם אותו הבנתי שלא אוהבים.. עדיין לא הצלחתי להבין למה. או שאני אגלה על זה בהמשך..
ספייק חמוד

בכל אופן גם אנג'ל אחלה סדרה. אני די נהנית. בגדול אף פעם אין לי כוח לשבת ולצפות בזה, אבל ברגע שאני כבר צופה זה ממש אחלה. קורדיליה פשוט כל כך כיפית לצפייה ואנג'ל כזה מתוק!!
אפילו ווסלי גודל עלי... ורק השבוע גיליתי מסהר שהוא נשוי לווילו במציאות

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
את הפסקול של פרוזן פחות או יותר חח

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):

מה קניתי השבוע:
כלום

תוכנית לשבוע הבא:
שיקרה משהו שאני מקווה שיקרה..

תמונת השבוע: היה לי בשולחן עבודה..

שאלת השבוע על הסדרה: בארץ הפלאות 3 המשאלות הבלתי אפשריות הן שאי אפשר לגרום למישהו להתאהב, אי אפשר להחזיר מישהו לתחייה ואי אפשר לשנות את העבר. איזו מהמשאלות הייתם עושים אותה אפשרית ולמה?
הייתי גורמת למישהו להתאהב.
למה? כי אני תמיד מתאהבת באנשים שאני לא יכולה להשיג וזה כבר מעייף ומתסכל
אז לגרום לאחד מהקראשים שלי לרצות אותי ולאהוב אותי יהיה ממש נחמד.

גם אני גיליתי את זה רק בפורים האחרון

ממש בושה שלא ידעתי את זה!!
את דון לרוב לא סבלתי (את תגלי מהר מאוד למה....) אבל היו לה קטעים חמודים (קצרים, בודדים, מעטים ביותר).

את ריילי מאוד מאוד אהבתי
, אני חולה על היופי הזה, הג'נטלמניות שלו כבשה אותי, הוא מושלם, רק לא בשבילה.....

מחזיקה לך אצבעות בשביל שבוע הבא.

וגם
ענק שהסול מייט שלך יגיע במהרה.

צירפתי את התמונות שראיתי של המשפחה המקסימה הזו, הם כל הלוואין מתחפשים, זה ממש מקסים.

למעלה