סיכום שבוע

עכשיו ראיתי OUAT

אני בנתיים משלים את החומר שהספקתי לשכוח

Macphista

New member
איך אני לא מתגעגעת ללהיות סטודנטית...

חחח
יו, כמה שאני לא מתגעגעת לזה.
היום בבוקר פתאום קלטתי, יום שבת, ואין לי שום דבר מהותי לעשות.
עד עכשיו עוד היו לי כל מיני פרוייקטים בהתהוות פה ושם ותמיד משהו ברקע שצריך לעשות.
אבל הבוקר- כלום.
היה לי יום שבת חופש אמיתי.

בקרוב אצלך...

כיף לך

אני מקווה שזה יגיע כבר (עוד חודשיים וחצי אחרי המבחנים בלי מועדי ב' טפו טפו טפו)

תיכננתי כל מני תוכניות עד לשנה הבאה...

shirush3

New member
סכמ"ש

שאלת השבוע -
שבוע הבא יום העצמאות, ציינו דבר אחד שאתם אוהבים בישראל ודבר אחד שאתם לא אוהבים (השאלה הזאת גם תקפה לגבי אלה שגרים בחו"ל)
אני אוהבת לטייל בישראל

ו...דבר אחד שאני לא אוהבת בישראל? רק אחד?
מדינה מתסכלת

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: היה שבוע רגוע.. נחמד כזה

דבר פחות טוב שקרה השבוע: שתוך כדי שאני עושה עבודה שצריך להגיד חברת חשמל מחליטים שצריך הפסקת חשמל באיזור שלי

ציון לפרק השבוע של OUAT: אמ... 8 היה פרק בסדר יחסית לשאר

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): MY MAD FAT DIARY! סיימתי את העונה השניה וזה פשוט מדהים! אני אוהבת את הצד הזה של הסדרות הבריטיות שמעבירות דברים בצורה מחוברת למציאות בלי כל הזוהר ההוליוודי. האנטומיה של גריי השבוע גם היה טוב

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): לא משהו מיוחד

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): בהמלצת פורומים שכנים התחלתי את MISTSBORN עכשיו אני בדילמה אם לקנות את כל הטרילוגיה או רק את הראשון

מה קניתי השבוע:

תוכנית לשבוע הבא: ללמוד, ללכת לטקס של יום הזיכרון, יומעצמאות ועבודה

תמונת השבוע:

שאלת השבוע על הסדרה: הנרי עבר שינוי גדול מאז סיום חלק הראשון של עונה 3, האם אתם מרוצים מהשינוי דמות שלו? אם לא אז הייתם מעדיפים להחזיר אותו מי שהיה או לשנות אותו שוב?
אני לא יודעת
הוא מציק כמו שהוא היה והוא מציק עכשיו

שמעתי על הסדרה הזו הרבה

בפורום טלוויזיה, והיא נשמעת טוב, הבעיה שיש לי אנטי לסדרות בריטיות,
עוד לא נתקלתי באחת שאהבתי, בגלל זה אני לא יודעת אם לנסות או לא.

xokeren

New member
יאללה עונה

שאלת השבוע -
שבוע הבא יום העצמאות, ציינו דבר אחד שאתם אוהבים בישראל ודבר אחד שאתם לא אוהבים (השאלה הזאת גם תקפה לגבי אלה שגרים בחו"ל) אוהבת- האוכל (שיפודים, ביסלי, במבה וכד׳) ולא אוהבת- את חוסר הנימוס

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יום הולדת כמובן... קנו לי מלא בגדים... יש לי בתאכלס מלתחה חדשה!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: הייתי צריכה ללכת לבקר קרוב משפחה (דוד של אבא) בבי״ח. הוא מבוגר מאוד ובמצב לא טוב....
ציון לפרק השבוע של OUAT: עשר
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ע״י חיינו, היפי והאמיצים, משחקי הכס, נקמה, star-crossed, אנשי המחר, חץ, agents of shield, נאשוויל, Chicago fire, Chicago pd, reign
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): כלום
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): כלום
מה קניתי השבוע: בגדים... מצעים לאחותי...
תוכנית לשבוע הבא: חוזרים לקנדה ביום שני ומתחילים ללמוד ביום שלישי
תמונת השבוע:בן דוד שלי מחזיק את האצבע של דוד שלי (אבא שלו)
שאלת השבוע על הסדרה: הנרי עבר שינוי גדול מאז סיום חלק הראשון של עונה 3, האם אתם מרוצים מהשינוי דמות שלו? אם לא אז הייתם מעדיפים להחזיר אותו מי שהיה או לשנות אותו שוב? אהבתי אותו בכל מחיר

Shiri from the block

Active member
עונה שאלת השבוע -
שבוע הבא יום העצמאות, ציינו דבר אחד שאתם אוהבים בישראל ודבר אחד שאתם לא אוהבים (השאלה הזאת גם תקפה לגבי אלה שגרים בחו"ל)
לא אוהבת כלום במדינת ישראל חוץ מהמשפחה והחברים שלי.
כל מה שהולך פה עם סוג מסויים של אנשים בעיקר.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קיבלתי מחמאות ממנהלים על העבודה שלי

דבר פחות טוב שקרה השבוע: כאבי תופת בבטן כל השבוע
הלכתי לרופאה הביאה לי לעשות כמה בדיקות.. אני לא יכולה כבר
כל דבר שאני אוכלת עושה לי כאבים אז אני לא אוכלת כלום כמעט

ציון לפרק השבוע של OUAT: 10! פרק מעולה עד כמה שאני זוכרת.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס, באפי ואנג'ל.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): פופ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע: -
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: הנרי עבר שינוי גדול מאז סיום חלק הראשון של עונה 3, האם אתם מרוצים מהשינוי דמות שלו? אם לא אז הייתם מעדיפים להחזיר אותו מי שהיה או לשנות אותו שוב?
לא איכפת לי מהנרי כך או כך. הייתי אומרת שמבחינתי יהרגו אותו, אבל הוא הקשר היחידי בנתיים בין אמה לרג'ינה, והוא היחידי שיכול לגרום להן להיות ביחד אז שישאר חי לבנתיים

Rachel47

New member
מסכמת בתחילת שבוע חדש

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: יואו זה עצוב שאני לא ממש מצליחה לחשוב על משהו כזה?היה שבוע מבאס? אבל בויפרינד מגיע אליי בסוף בעצמאות אז זה משמח

דבר פחות טוב שקרה השבוע: הדו"ח באצות, הסיור באצות, קורס אצות בעצמו

ציון לפרק השבוע של OUAT: אני מאוד נהניתי! אז ניתן לו 9 ככה?
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): עוד מלא סדרות בעיקרון, לא משהו שאני זוכרת בצורה משמעותית.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): כהכנה להופעה בסוף החודש אני מקדישה את רוב זמן המוזיקה שלי לג'סטין

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני קוראת עכשיו את הספר שלורן גרהאם כתבה- someday someday maybe. עם הלימודים והעבודה אין לי המון זמן לקריאה אבל כשיש אני ממש נהנית ממנו. הוא על שחקנית בשנות ה20 לחיה שהיא רק בהתחלה ונורא מנסה להצליח ועל כמה קשה להצליח בעולם הזה. זה גרם לי לחשוב על המון דברים בתחום הזה, מי מאיתנו לא חלם להיות מפורסם, ורובנו לא באמת עושים עם זה כלום, ואלה שכן מתמודדים עם דברים שאני בתור בחורה עם מסלול חיים כל כך שונה לא אצליח להבין אף פעם. והתובנות שלי וההרהורים על כמה החיים האלה שונים ומשונים קצת גולשים לדברים אחרים ועכשיו כל פעם שאני חושבת על שחקנים שאני אוהבת אני חושבת על זה..על המובן הזה..על הדרך שהם עברו ולאן שהם הגיעו ועל מה הם היו צריכים לוותר בדרך..או לפחות לדחות או לשים בצד
מה קניתי השבוע: חלק תחתון של בגד ים שחור שיתאים לכל הבגדי ים הצבעונים שלי שאו שאין להם תחתון מלכתחילה או שאני לא אוהבת את התחתון שלהם..
תוכנית לשבוע הבא: עצמאות! אז מלא בשר!!
תמונת השבוע: אני לא על המחשב שלי אז אין לי פה ממש תמונות..
שאלת השבוע על הסדרה: הנרי עבר שינוי גדול מאז סיום חלק הראשון של עונה 3, האם אתם מרוצים מהשינוי דמות שלו? אם לא אז הייתם מעדיפים להחזיר אותו מי שהיה או לשנות אותו שוב? הוא עדיין נורא מעצבן אותי..אולי טיפה פחות..אבל די הרבה יחסית לדמות כל כך ראשית..

Macphista

New member
לורן גרהאם AKA לורליי גילמור?

כתבה ספר? טוב?
מעניין....

רק לוודא- ג'סטין- טימברלייק או ביבר?

Rachel47

New member
דה וואן אנד אונלי

לורליי גילמור
היא ממש מתלהבת מהספר וזה כל כך מקסים
וכן הספר בהחלט מהנה

ואומייגאד טימברלייק!

הוא ספר חדש?

(שאני אדע אם יש סיכוי למצוא אותו בספרייה).
היא בהחלט מלכה הבחורה/אישה הזו, אני ממש נהנת ממנה בפרנטהוד (אני בתחילת עונה 3) וכ"כ הגעגעתי אליה מאז שגילמור נגמרה, לרורי בכלל לא התגעגעתי.

למעלה