סיכום שבוע

סיכום שבוע

שאלת השבוע - השבוע קפץ לביקור גשם, יצא לכם לחזור ללבוש בגדים ארוכים או שהמשכתם ללבוש כרגיל?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: בסדרה יש המון דמויות אורחות ומשניות, איזו דמות באופן ספציפי הייתם מעדיפים שתקבל תפקיד ראשי בעונה הבאה?

Shiri from the block

Active member
אנייייייייייייי שאלת השבוע - השבוע קפץ לביקור גשם, יצא לכם לחזור ללבוש בגדים ארוכים או שהמשכתם ללבוש כרגיל? רגיל + ג'קט ומטרייה

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
ציון לפרק השבוע של OUAT: 10!
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס, ובעיקר באפי ואנג'ל! תכף מסיימת עונה 5 ועונה 2 בהתאמה

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): Backstreet's Back.. Alright!! למרות שהם תמיד היו פה וגם תמיד יהיו

מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע: חיכיתי לזה 18 שנה!!!
שאלת השבוע על הסדרה: בסדרה יש המון דמויות אורחות ומשניות, איזו דמות באופן ספציפי הייתם מעדיפים שתקבל תפקיד ראשי בעונה הבאה? רובי. והייתי רוצה גם אוגוסט המבוגר

גם אני מעדיף אוגוסט

אני חושב שהוא מתאים גם לאמה... (בלי קשר לSQ)
וציון 10? מפתיע... אז אני אחכה לפרק בישראל

Macphista

New member
טרללה

שאלת השבוע - השבוע קפץ לביקור גשם, יצא לכם לחזור ללבוש בגדים ארוכים או שהמשכתם ללבוש כרגיל?
קצר +מעיל גשם.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: קניתי תיק!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: ריכלתי על מישהי מהעבודה בבית קפה הבוקר ואני חושבת שמכרה שלה שמעה אותי...
ציון לפרק השבוע של OUAT: 9
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): משחקי הכס, האישה הטובה, האנטומיה, קאסל...
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): קדחת.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): סיימתי את יומן הנפילה של מישל לאוב. לא ממליצה במיוחד.
מה קניתי השבוע: תיק! ונעליים! וכולי מתלהבת.
תוכנית לשבוע הבא: מממ הדברים הרגילים.
תמונת השבוע: אעלה אחכ תמונה של התיק והנעליים.
שאלת השבוע על הסדרה: בסדרה יש המון דמויות אורחות ומשניות, איזו דמות באופן ספציפי הייתם מעדיפים שתקבל תפקיד ראשי בעונה הבאה?
רובי!

Macphista

New member
תמונה!

האמת שקצת עפתי על עצמי. התיק אמנם היה ב50% הנחה אבל עדיין היה יקר. גם היו על הנעליים 8% הנחה אבל... את העין שלי תפסה בכלל הנעל הזו בצבע "ג'ינס" ולא היה במידה שלי... והתלהבתי... והזמנתי... גם את הזוג בצבע השני...
אני גרועה, עוד לא נכנסה משכורת, אני עדיין בחששות שזה too good to be true ומשהו ידפק ופתאום הכל יגמר, או ייהרס, ואני קונה דברים.

סכמ"ש

שאלת השבוע - השבוע קפץ לביקור גשם, יצא לכם לחזור ללבוש בגדים ארוכים או שהמשכתם ללבוש כרגיל? גם אצלנו הגשם חזר ומזג האוויר ממש מוזר. החורף הישראלי קשה לעומת החורף שלנו, אז חולצה ארוכה וסוודר קליל מספיקים בהחלט. שבוע הבא כבר יהיה לנו 40 מעלות.....

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: ממש ברגע זה, אני יושבת עם בכורתי בסלון, וצופה בסרט "אן מהחווה הירוקה". אני ממש עם דמעות בעיניים, אן היא גיבורת ילדותי, ומאז כיתה ב' חלמתי שאני מספרת לבת שלי את הספר ורואה איתה את הסרט...... את הספר כבר קראנו בתחילת השנה

דבר פחות טוב שקרה השבוע: בתחלת השבוע הקטנה שלי העלתה חום גבוה. באמצע השבוע הגדולה שלי העלתה חום. לקטנה שלום, לגדולה יש סטרפ

ציון לפרק השבוע של OUAT: חמש. לא כתבתי עדיין בשרשור הרלוונטי.....

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): את הפרק הראשון של האנטומיה. קסם על המסך הקטן.... נזכרתי שמהתחלה היו לי רגשות מעורבים כלפי מרדית......
התחלנו גם לראות סדרה מצויינת בשם הקסומוס. סדרה מדהימה!! אנחנו בפרק 4....
http://www.cosmosontv.com/

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): שירי ילדים בעיברית. מאז שחזרנו מהארץ הבנות רוצות לשמוע רק שירי ילדות ישראלים. תענוג צרוף.

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התחלתי לקרוא ספר הורות

מה קניתי השבוע: צמחים לגינה

תוכנית לשבוע הבא: לשתול את הצמחים בגינה

תמונת השבוע: כמה פעמים שמעתי את המשפט האלמותי הזה.... הפולניה הורסת אותי....

שאלת השבוע על הסדרה: בסדרה יש המון דמויות אורחות ומשניות, איזו דמות באופן ספציפי הייתם מעדיפים שתקבל תפקיד ראשי בעונה הבאה.... אני לא זוכרת שהיו דמויות משמעויות העונה הזאת. הייתי שמחה עם רובי הייתה חוזרת. אהבתי את אשלי, את ד"ר הופר.....

האוסף דיסקים של שירי ילדות ממש מקסים

גם אנחנו מאוד אוהבות, זה בד"כ הערוץ המתנגן בבית.

האמת היא לא הדיסק הספציפי

פשוט הורדתי מלא מלא שירי ילדים מבפסטיגלים ופסטיבלים, ומהזיכרון.
יגאל בשן, ציפי שביט, אריק איינשטיין, דפנה דקל, אפילו את החידושים של רינת לשירי נעמי שמר.....
אני מאוד סולדת מיובל המבולבל (למרות שיש לו שיר אחד שאני אוהבת וזה היחידי שמותר לשמוע), מיכל הקטנה וכל כוכבי הילדים ברגע שהמציאו שירים ועושים הון על חשבון ההורים.....

ואני נהנת לי מ - ברבאבא, אנ-דן-דינו- חברי טינטן- יש לי ציפור קטנה בלב- בובה זהבה, קילפתי תפוז, ועוד רבים רבים ואהובים וטובים

וכמובן הכבש השישעשר

ושכחתי שגם הוספתי כל מיני גיבי גוב (אלף כבאים), צביקה פיק (הרקדן האוטמטי), כוורת (פה קבור הכלב), טיפקס (כל הילדים קופצים רוקדים)
ועוד שירי מבוגרים שיכולים להתאים גם לילדים

סיכום

שאלת השבוע - השבוע קפץ לביקור גשם, יצא לכם לחזור ללבוש בגדים ארוכים או שהמשכתם ללבוש כרגיל? המשכתי ללבוש קצר אבל היה מתסכל לחזור רטוב אחרי שרב נוראי...

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: גשם חזר
דבר פחות טוב שקרה השבוע: שרב מעצבן
ציון לפרק השבוע של OUAT: לא ראיתי את הפרק (התחלתי לצפות בשבת)
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): המשכתי לראות פרנטהוד/הורים במשרה מלאה וגם התחלתי לראות תחיית המתים... לא רע
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): Royksopp - Running to the Sea
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): כלום
מה קניתי השבוע: גם כלום נראה לי...
תוכנית לשבוע הבא: אין לי מושג למען האמת
תמונת השבוע:
שאלת השבוע על הסדרה: בסדרה יש המון דמויות אורחות ומשניות, איזו דמות באופן ספציפי הייתם מעדיפים שתקבל תפקיד ראשי בעונה הבאה? אני מעדיף - רובי, אוגוסט וכמו כן שיצמצמו את הנוכחות של לירוי כי הוא כבר עולה לי ל העצבים...

סיכומו'ש

המשכתי כרגיל, היה תענוג המחול של הרעמים והברקים והגשם הזה, קפצתי מאושר כמו ילדה קטנה.

היום היומהולדת של הקטנה שלי
אתמול בערב אחרי שנרדמה יצאתי וקניתי לה זר בלונים ענק וקשרתי אותו למתנה קטנה, היא קמה בבוקר ונעמדה בשוק מול הבלונים וממש התרגשה.
המסיבה עצמה תהיה בע"ה במהלך השבוע.

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
לא זול לעשות מסיבת יומהולדת, 2500 ש"ח הכניס אותי למיני ברוך, אבל הבטחתי לה לפני שנה שהשנה נעשה משהו גדול.

ציון לפרק השבוע של OUAT: היה פרק טוב 9

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
פרנטהוד, המקוריים (ממש טובה) נקמה, והארט אוף דיקסי (שירו'ש זה לא משתפר!! מתי זה מתחיל הלשתפר?)

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
לא משהו מיוחד, חוליו גלסיאס בזמן שאני מכינה ארוחת ערב

"תחרה" עדיין ממתינה לי.

מה קניתי השבוע:
בלונים ומתנה קטנה של הווינקס, ושבוע הבא לשלם על היומהולדת

תוכנית לשבוע הבא:
בע"ה יומהולדת לקטנה

תמונת השבוע:

הייתי רוצה לראות יותר את פליפסנט ואת אוגוסט.

Macphista

New member
אהוי ומזל טוב לקטנה!

בת כמה היא?

אני מניחה שהתכוונת למליפיסנט....
אהמ...

xokeren

New member
עונה

שאלת השבוע - השבוע קפץ לביקור גשם, יצא לכם לחזור ללבוש בגדים ארוכים או שהמשכתם ללבוש כרגיל? אצלנו גשם רוב הזמן

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: התחלתי סמסטר חדש ובסמסטר הזה יש לי כיתת Video editing

דבר פחות טוב שקרה השבוע: יום שני-שלישי היה זוועה! הייתי אמורה להגיע חזרה הבייתה ביום שני בערב.. כאילו הייתי אמורה לטוס מישראל לטורנטו ואז להעלות על מטוס מטורונטו לוונקובר.. אבל המטוס מישראל לטורונטו היה צריך לנחות במצב חירום בגלל שמישהו על המטוס היה דחוף לקבל עזרה רפואית... והיינו צריכים לחזור ללונדון (לקח שעתיים כי כבר עברנו אותה) ולנחות שם... אחרי שנחתנו, היה איזה שעה ואפילו יותר שלא ידענו מה יקרה... בסופו של דבר אמרו לנו שנשארים בלונדון ללילה ושהטיסה תצא ביום למחרת בבוקר... נתנו לנו חדר במלון ואוכל... ואמרו שצריכים להיות מוכנים ב5 וחצי בבוקר (שעון לונדון) כשיבוא האוטובוס לאסוף אותנו חזרה לשדה תעופה... הטיסה הייתה אמורה לצאת ב8 אבל נדחתה ל10 כמובן... אבל אמרו לנו באוטובוס שהחברה תנסה להשיג לנו טיסות לדרך הכי מהירה לנקודת היעד שלנו... ולמזלי ידעתי שיש טיסות ישירות אז הצלחתי לעלות על אחת... נחתתי בסופו של דבר יום שלישי ב11 וחצי בבוקר שעון מקומי (כשהייתי אמורה לנחות במקור ב10 בלילה יום שלישי)
ציון לפרק השבוע של OUAT: 10
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ימי חיינו, היפים והאמיצים, חץ, נקמה, נאשוויל
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): human-christina perri
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התחלתי את הספר של ורוניקה מארס ואת דרקולה (בשביל הבית ספר)
מה קניתי השבוע: את הסרט של וורוניקה מארס
תוכנית לשבוע הבא: לומדים ^_^
תמונת השבוע: אין
שאלת השבוע על הסדרה: בסדרה יש המון דמויות אורחות ומשניות, איזו דמות באופן ספציפי הייתם מעדיפים שתקבל תפקיד ראשי בעונה הבאה? אין כרגע כל הדמויות האהובות עליי הן כבר בתפקיד ראשי ^_^

Macphista

New member
רגע, בסוף הגעת מוקדם יותר או מאוחר יותר?

נחתת ב 11 וחצי בשלישי בבוקר כשהיית אמורה לנחות ש10 בלילה בשלישי?
אז הקדמת?
כל הבלגן תרם?
הספקת קצת להסתובב בלונדון?

אה, והלימודים האלה שלך... נשמע חלום... קורס עריכת וידאו... כיף חיים.

למעלה