סיכום שבוע

xokeren

New member
מאוחר יותר...

הייתי אמורה לנחות ב10 בלילה יום שני...

זה היה לילה אז לא היה ממש אפשר להסתובב

Rachel47

New member
סיכום!

השבוע קפץ לביקור גשם, יצא לכם לחזור ללבוש בגדים ארוכים או שהמשכתם ללבוש כרגיל? אני גרה באילת, וכאן אין חורף כל כך (בכלל השנה היה איזה שבוע) ואני אחת שחם לה יותר מהרגיל (יחסית לבנות אחרות) אז אני לא עוברת כל כך מהר לבגדי חורף שאני די שונאת. בסופה השבוע כן ירד גם כל היום ובגלל שכן הסתובבתי בחוץ החלפתי למכנסיים ארוכים, שזה הכי הרבה חורף בשבילי (זה היה עם חולצה קצרה וכפכפים)

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: ואו האמת שזה היה שבוע די נהדר. ההורים שלי באו לביקור כאן לסופש אז הסתובבנו מלא והכלנו לים ולקחנו את אחותי במתנה ליומולדת לריף ושתינו צללנו עם דולפינים מה שהיה די מהמם.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אני אמורה להגיש ביום שלישי סמינריון על 3 מאמרים שלא התחלתי בכלל וביום ראשון לשבת עם הקבוצה על סמינריון לקורס אחר שגם עוד לא עברתי עליו בכלל ואנחנו צריכים להגיע כבר עם משהו מוכן כדי לשבת עם המרצה. בקיצור לא התחלתי את שתיהן ואני בלחת מזה נורא כי הם הולכים רק בצהריים מפה ואמאלה אין לי זמן. אבל קשה נורא להלחץ מזה כשכיף לי סופסוף
ציון לפרק השבוע של OUAT: רג'ינה כל כך מלכה שזה לא חדש אבל אין לי איך לתת ציון נמוך מ-10

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ניסיתי לראות פומפיי, לא הצלחתי. הפסקתי לראות שילד לפני איזה חודש ועכשיו התחלתי להשלים את הפרקים והיא פתאום נהייתה טובה! חסרים לי עוד 3 פרקים אבל זה הפתיע אותי. אין הרבה סדרות שמצליחות להפתיע אותי ברמה כזאת בסיסית יותר וזה היה משמח ומלחיץ גם יחד.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): שוב, הרבה ג'סטין, לא משהו חדש
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): אני עדיין על הספר של לורן גרהאם כי יש לי בערך 2 דקות פנויות לקריאה במשך השבוע..
מה קניתי השבוע: הממ, 2 גופיות ברנואר, עם אחת הלכתי אתמול להצגה והיא מין מעטפת כזאת שנתמכת על ידי תפר אחד בלבד ובאמצע ההופעה אחרי שכל מה שעשיתי עם החולצה זה לשבת אני מסתכלת למטה ורואה שהתפר לא החזיק מעמד וכל החולצה שלי פתוחה, ואז החל המסע לחיפוש ערכת תפירה ותפרנו את החולצה בשירותים של המלון. חוויה ללא ספק.
חוצמזה קצת איפור בMAC שאני בטח אשתמש בו פעמיים ואפסיק כי אני כזאת האדם ההפוך ממי שמתאפרת. יחד עם זה קניתי קרמים לפנים, שוב, אותו סיפור, אני אחת הלא משקיעות בעניין. אני כל הזמן מנסה לשכנע את עצמי שצריך אבל זונחת את זה מהר.
תוכנית לשבוע הבא: סמינריונים. סמינריונים בכל מקום.
תמונת השבוע: תמונה מהצלילה אתמול

שאלת השבוע על הסדרה: בסדרה יש המון דמויות אורחות ומשניות, איזו דמות באופן ספציפי הייתם מעדיפים שתקבל תפקיד ראשי בעונה הבאה? אני מאוד אוהבת את טינקרבל למרות שאני לא יודעת מה יכולים לעשות איתה. חשבתי על זה היום בגלל המרתון של העונה הראשונה, איפה אוגוסט? שיבוא קצת..הוא היה חתיך..קצת..

Macphista

New member
וואי, יש כאן מלא שגרים

באילת.
כאילו, לא "מלא" אבל כן יש פה כמה... וזה בהחלט ייחודי.
חחח, עכשיו תסתכלי על ההודעה של קרן מעליך ועל הקורס שלה בעריכת וידאו ותביני ש... יש אנשים שעושים כיף חיים במהלך התואר!
בהצלחה בסמינריונים.
סמינריונים בקבוצה... איזה בית @#$%...

Rachel47

New member
אני עוד מעט עוזבת את אילת

זה מגורים למטרות לימודים

עקרונית בתיאור של התואר זה נשמע כאילו אני אמורה לעשות כיף חיים
אני לא ממש
יש מעט קורסים שכן נהניתי מהם ועדיין המרצים הצליחו להרוס אותם עם מבחן מוזר בפורמט לא פתיר
בעיקר אני מתבאסת שאני לא מספיק בים יחסית לסטודנטית לביולוגיה ימית

למעלה