תקראוו!../images/Emo110.gif
סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: הללויה! שיר השבוע לא של פראמור: או מיקי יור סו פיין! קליפ השבוע: אין להקה/אומן השבוע: כל מיני.. אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: גילינו את הצוותת!! משהו שלילי שקרה השבוע: לימודים וזה.. וגם הציטוט הראשון בערך
סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה - גריקק
אחת שיודעת
סרט - פרטים אינטמיים [אם קוראים לזה ככה], מעודדות צמודות למרות שלא ראיתי אותו אפילו P: ציטוט השבוע: - אני ואבא רואים טלויזיה: אני: "איזה זונה הוא!" אבא: "את כל הזמן אומרת זונה" מחכה אותי "זונה זונה זונה זונה, את זונה, הוא זונה, היא זונה זונה זונה זונה" ~אבא הולך לאחותי~ אבא: "ואת, לא פייר" מחכה אותה "לא פייר לא פייר לא פייר לא פייר, את לא פייר, הוא לא פייר, היא לא פייר"
"את לא פייר ואת זונה" XDDDDDDDD - היינו בתפוח, וגם שמיניסטים היו שמה, ו2 מהם החליטו להחליף בגדים בשירותים של הבנות, אז אני חברות שלי רצינו להיכנס לשירותים וראנו אותם טיפה
אז המנהלת של התפוח באה אליהם וצרחה עליהם 5 דקות ברצף, ואז באה אלינו היא: "אני ממש מצטערת על זה, זה לא יקרה שוב!" חברה שלי: "לאלאלא אין לך על מה להצטער |גבות|" תמונת השבוע: אני במהירה ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: פטיטים |ריר| שרשור שבועי ראשון- בצפר || לסיים שיעורי בית בכל המקצועות וזה שני- בצפר || בר אילן שלישי- בצפר || צופים^&%*)&^$#!@$!^&%*^*)$#@ מגלים מי המדריךךך!!!!!!!!!!!!!!! רביעי- בצפר - יש מבחן באנגלית || מתלהבים מהמדריך/מדריכה || ש"ב וכאלה חמישי- בצפר || ש"ב וכאלה שישי- בצפר || פעולה ראשונה עם המדריך / מדריכה!! שבת- לישון!