סיכום+שירשור שבועי

xXx Lilo xXx

New member
סיכום+שירשור שבועי../images/Emo29.gif

(ובבקשה תשאגו שהשרשור הזה יגיע פאחת אתם לסוף העמוד או לעמוד אחר
תודה.) סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקה/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרה\סרט\ספר השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: שרשור שבועי ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

xXx Lilo xXx

New member
השבועעעע הדיסק החדש של the rasmus ../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

סיכום שבוע
שיר השבוע של פראמור: קאש X 3 שיר השבוע לא של פראמור: Can't Hold On - Melee Imitation - Melee The Rasmus - Livin' In A World Without You Plain White T's - Take Me away Plain White T's - Hate (I Really Don't Like You) Goodnight nurse - Milkshake Scouting For Girls - Heartbeat Escape The Fate - The Flood escape the fate - not good enough for truth in cliche Metro Station - California Metro Station - Seventeen Forever Metro Station - Control Metro Station - Shake It קליפ השבוע: Metro Station - Shake It להקה/אומן השבוע: Metro Station בעיקר. וגם escape the fate אלבום השבוע: Metro Station משהו חיובי שקרה השבוע: לא הרבה משהו שלילי שקרה השבוע: הרבה דברים. סדרה\סרט\ספר השבוע: היחידה
ציטוט השבוע: המורה שלי: "אני זוכרת שבפעם האחרונה שסיימתי י"ב" אני וחברה שלי חושבות כזה "כמה פעמים היא סיימה י"ב O_O" חחח XD תמונת השבוע:
ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: אממ תפוח בדבש
שרשור שבועי
ראשון- יום גיבוש מפגר.. בתערוכה שיש בחוף הים משהו שקשור לצה"ל ואח"כ בבריכה. שני- בצפר שלישי- בצפר רביעי- בצפר --> בחינה בעיצוב תוכנה איכככ... :( || ציוני בגרות O_O_O_O_O_O (חח הם מחוברים!) חמישי- בצפר || אלונה חוזרת מצרפת
שישי- בצפר || אעאעאעאעאעעאע הדיסק החדש של the rasnus אמור לצאתתתתת
אעאעאעאעעא
שבת- לאדעת אולי אולי אולי הופעה של שחר חסון...

Earth to Bella

New member
אניD: ../images/Emo41.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: My Heart שיר השבוע לא של פראמור: The Flood- Escape The Fate The Rumor- You Me At Six Degenerates- Scary Kids Scaring Kids Holding On- Scary Kids Scaring Kids
קליפ השבוע: The Flood- http://www.youtube.com/watch?v=BfO0TjJrTEU להקה/אומן השבוע: ETF, YMA6 אלבום השבוע: לאדעת האמת... משהו חיובי שקרה השבוע: חזרתי לעשות ברגים ויייפי משהו שלילי שקרה השבוע: הקטנה שלי נפלה ועשו לה תפרים ואנחנו 9 ימים לפני אליפות עולם. יופי נחמה! סדרה\סרט\ספר השבוע: איך פגשתי את אמא עונה חדשהD: שני גברים וחצי עונה חדשהD: מגרש ביתי היה פרק טווווב ציטוט השבוע: "ערן אתה יודע מה הבעיה שלך? אתה לא לוקח אותי ברצינות!!! *טורקת ת'דלת*" חחחח הוא היה בשוק! תמונת השבוע: התמונה שפתחו עליה דיון רציני בפייסבוק חחח ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: אתמול המבורגר [סופש, מה.] שרשור שבועי ראשון- [אומייגאד הייתי אמורה להתגייס ביום הזה לפני שדחיתי את הגיוס
] קצת שופינג עם אמא? \\ עבודה \\ אימון שני- עבודה \\ אימון שלישי- רפלקסולוגיה \\ וינגייטטטט אחרוןןןןןןןןןןןןןן אומייגגאאאאאדדדדד רביעי- פיזיותרפיה? \\ אימון חמישי- עבודה \\ אימון שישי- תחרות דמה טמפו \\ סופ"ש אחרון בבית לפני סקוטלנד, בטח המשפחה תבוא... שבת- תחרות דמה בלאנס באלי למות מרוב לחץ טוב?! טוב.

xXx Lilo xXx

New member
אומגדדדדדד זה ממש ממש מגניבבבבבב../images/Emo29.gif

כאילו זה אשכרה עומד על עטיפות של מסטיק אורביט!?!?! ואוו! את בנית?

Earth to Bella

New member
חחחחחחחח

לא האמת זה ידיד טוב שלי בנה..בשיעור ספרות או משהוXD אני כ'כ מתגעגעת לבצפר חחחח

Emergency Exit

New member
טלהלהלהלה. ../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: Paramore - Emergency שיר השבוע לא של פראמור: The flood - Escape the fate Jet - shine on Lily Allen - Knock 'em out I'm yours - Jason mraz קליפ השבוע: The flood להקה/אומן השבוע: Paramore אלבום השבוע: לאדעת שיגעתם
XD משהו חיובי שקרה השבוע: נגמר לחץ המבחן במתמטיקה. \ באו לי 3 חניכות. משהו שלילי שקרה השבוע: לא ישנה בלילה. \ עייפה רצח מהטיול. \ שיעורים נונ סטופ סדרה\סרט\ספר השבוע: 'העשב של השכן' ציטוט השבוע:
-"עכשיו נכניס את החוט הזה לשקע..1,2,3.. דג מלוח!" המורה הסטלן לפיזיקה. XD - המורה לתנ''ך:"שתי זונות באו אל המלך למשפט, עם תינוק. ..והאמא השניה ישנה על התינוק בלילה, והוא מת." ילד מהכיתה: "יווו רעהה, למה היא לא שמה אותו בלוּל?" המורה לתנ''ך: "כי היא זונההה!" תמונת השבוע: תגובה מהירה ולשאלה פתאומית
המאכל שעשה לכן את השבוע: שניצלל, ועוגת דבש בצורת קאפקייק

Emergency Exit

New member
שרשור שבוע.../images/Emo65.gif../images/Emo204.gif

שבועטובב לכולם. ראשון- לומדים 5 שעות. \ ישיבת צוות\ יום עבודה. שני- יום עבודה בטח. שלישי- פעולההההה. ומסדרר.
רביעי- יום ארוך \ אסיפת הורים לחניכותשלי חמישי- שיעורים עם לירן \ יוםעבודה שישי- ליליהלבן בשבט שבת- טקס פתיחתשנה מטורףףףףף + באזר חאקי.

Gore Whore

New member
תקראוו!../images/Emo110.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: הללויה! שיר השבוע לא של פראמור: או מיקי יור סו פיין! קליפ השבוע: אין להקה/אומן השבוע: כל מיני.. אלבום השבוע: RIOT! משהו חיובי שקרה השבוע: גילינו את הצוותת!! משהו שלילי שקרה השבוע: לימודים וזה.. וגם הציטוט הראשון בערך
סדרה\סרט\ספר השבוע: סדרה - גריקק
אחת שיודעת
סרט - פרטים אינטמיים [אם קוראים לזה ככה], מעודדות צמודות למרות שלא ראיתי אותו אפילו P: ציטוט השבוע: - אני ואבא רואים טלויזיה: אני: "איזה זונה הוא!" אבא: "את כל הזמן אומרת זונה" מחכה אותי "זונה זונה זונה זונה, את זונה, הוא זונה, היא זונה זונה זונה זונה" ~אבא הולך לאחותי~ אבא: "ואת, לא פייר" מחכה אותה "לא פייר לא פייר לא פייר לא פייר, את לא פייר, הוא לא פייר, היא לא פייר" "את לא פייר ואת זונה" XDDDDDDDD - היינו בתפוח, וגם שמיניסטים היו שמה, ו2 מהם החליטו להחליף בגדים בשירותים של הבנות, אז אני חברות שלי רצינו להיכנס לשירותים וראנו אותם טיפה
אז המנהלת של התפוח באה אליהם וצרחה עליהם 5 דקות ברצף, ואז באה אלינו היא: "אני ממש מצטערת על זה, זה לא יקרה שוב!" חברה שלי: "לאלאלא אין לך על מה להצטער |גבות|" תמונת השבוע: אני במהירה ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: פטיטים |ריר| שרשור שבועי ראשון- בצפר || לסיים שיעורי בית בכל המקצועות וזה שני- בצפר || בר אילן שלישי- בצפר || צופים^&%*)&^$#!@$!^&%*^*)$#@ מגלים מי המדריךךך!!!!!!!!!!!!!!! רביעי- בצפר - יש מבחן באנגלית || מתלהבים מהמדריך/מדריכה || ש"ב וכאלה חמישי- בצפר || ש"ב וכאלה שישי- בצפר || פעולה ראשונה עם המדריך / מדריכה!! שבת- לישון!

Gore Whore

New member
חחחח../images/Emo110.gif

עש שסופסוף יש לי ציטוט טוב אני חייבת לפרסם אותו בכלך מקום ^^

rachel malasa

New member
7 Thing's I hate about Miley Cyros

*בתקווה שככה רושמים את השם לה* שיר השבוע של פראמור: MB שיר השבוע לא של פראמור: McFLY-Lies Smiel MC-7 T BLG-Hero\Heroin RJA-YGA Katy Pree[?]-I Kissed A Girl קליפ השבוע: MC-7 T להקה/אומן השבוע: MCFLY PARAMORE אלבום השבוע: --- משהו חיובי שקרה השבוע: קיבלתי 90 בעבודת הגשה בלשון. משהו שלילי שקרה השבוע: קיבלתי 74 באנגלית. נראה לי שהעתיד שלי זה להישאר ב-4 יחידות לנצח.
סדרה\סרט\ספר השבוע: תחזיקו חזק-הרלן קובן חוה ואדם-רם אורן ציטוט השבוע: חברה:"היי אמיר." אמיר:"מה את רוצה ממני יא מכוערת". ~~ באותה סיטואציה זה היה מצחיק
קרייג פותח את המגרש המכוניות של אבא שלו החורג.[והאבא בחופשה], ומתלבש על איזו טרנה. קרייג:"אנחנו הולכים לעשות את הנסיעה של החיים שלנו." ~הוא מתניע, ופתאום המנוע משתתק~ ספנסר:וואו, זו הייתה נסיעה מאוד קצרה." XDDDDD יחי דגראסי, השידורים החוזרים
תמונת השבוע: Martin
ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע:תופח!!! כלכך!!!!11 שרשור שבועי
ראשון-בצפר
שני-כנ"ל
שלישי-Same.אולי ת"א.
רביעי-בצפר.
חמישי-כנראה למעלה.
שישי-חופפפפששש!!!!11
שבת- לישון.

xXx Lilo xXx

New member
חחחחחחחחחח XDDDD../images/Emo29.gif

גם את שונאת את השיר הנוראי הזה??? XDDD די הוא כ"כ חופר ומפגרררררר

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: whoa שיר השבוע לא של פראמור: שירי סאם41 למיניהם
קליפ השבוע: fhightstar - floods להקה/אומן השבוע: סאם אלבום השבוע: סיקס אייאם משהו חיובי שקרה השבוע: אני טרומפי"ת
משהו שלילי שקרה השבוע: בצפר.. ובכללי לא עשיתי כלום בסופ"ש והיה משעמם
סדרה\סרט\ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: אין לי כוח ואני במהירה.. ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: ספגטי
שרשור שבועי ראשון- בצפר שני- בצפר || טרומפי"ם [?] שלישי- בצפר || גיטרה.. המורה שלי מעצבן אותי
רביעי- בצפר חמישי- בצפר || חוג ציור שישי- כלום שבת- SOS [?] גאדמט כ"כ בא לי ת"א ואין לי מתי

Johnni456

New member
פאק הפורום הזה כ"כ מת#$@#../images/Emo79.gif

שני שרשורים מתחת זה הסכמ"ש לפני שבוע O: אנשים ובעיקר אנשות (נראה לי שרק אנשות
) תתחילו להציף ולחפור פה O:

למעלה