סיכום+שירשור שבועי

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif שנים לא עניתי על דברים כאלה O:

שיר השבוע של פראמור: לא שמעתי
שיר השבוע לא של פראמור: כבר כמה חודשים: מלח הדמעות של אביב גפן בביצוע של ישראל בר און
בדיוק כמו פעם של הגמר MGMT - Electric Feel קליפ השבוע: ממ עזבו X: להקה/אומן השבוע: ישראל? אלבום השבוע: עכשיו מעונן ואור הירח של אביב גפן. משהו חיובי שקרה השבוע: יש פה שכבה די חמודה ^^. משהו שלילי שקרה השבוע: קצת משעמם לי פה ואני מתגעגעת
חוץ מזה שעה וחצי כל נסיעה לבצפר זה לא כזה קל. סדרה\סרט\ספר השבוע: אחת שיודעת. ציטוט השבוע: "נו איך קוראים לה? " "ברחשית/זבובית/יתושית?" "דבורית" ס'שם הזוי
תמונת השבוע: אני מתגעגעת
ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: מה פתאומי בזה? ופתיתים שליטה
שרשור שבועי ראשון- נאמ שני- צ'אמ שלישי- האמ רביעי- שאמ חמישי- חאמ שישי- צ'אמ שבת- לישוןןןןןןן הודגש באמצעות מדגישומטיק

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif כןן ../images/Emo23.gif

אני כ"כ מתגעגעת
אני עדיין זוכרת את הפרק הזה שהיא חיקתה אותו XD

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif לא לראות שוב!

את זה יש בVOD. וזה לא כיף שזוכרים מה יהיה... העם דורש פרקים חדשים

Emergency Exit

New member
כן אבל.. לי אין!

כי יש לי יס. בא לי פרקים חדשים מממששששש אבל אם לא אז לפחות ישנים!

Sacred Lie

New member
אני- לשם שינוי? ../images/Emo41.gif

סיכום שבוע שיר השבוע של פראמור: PRESSURE שיר השבוע לא של פראמור: EVANESCENCE-WHISPER קליפ השבוע:
להקה/אומן השבוע: פראמור? אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: קיבלתי עונש לנקות שולחנות בכל הכיתה ולהכין עבודה של 6 דפים על התפתחות הסוציולוגיה
זין של בצפר. וכואב לי הגרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן סדרה\סרט\ספר השבוע: הצלצול
ציטוט השבוע: ~בכיתה ~ המורה : " בן למה אתה קם כל שניה לפח?!" בן : " סתם עמדו לי כל מני דברים ביד" טוווב איזה מצחיק זה היה באותו רגע.
תמונת השבוע: ולשאלה פתאומית המאכל שעשה לכן את השבוע: לאפההההההה איזה שמנע. שרשור שבועי ראשון- בצפר עד 11 וחצי @#$^&*^)*) שני- בצפר עד 2 וחצי/ גבות
שלישי- בצפר עד 2 וחצי אוף.
רביעי- בצצצצצצפר/ לא יודעת חמישי-בצפר/ לא יודעת שישי-בצפר/ יוצאת יוצאת יוצאת שבת- יושנת יושנת יושנת יושנת יושנת / שיעורים :S

למעלה