סיכום שנת תשס"ז ברוק הישראלי

Hosh17

New member
זה לא מפתיע, לא הייתי צינית

אולי בגלל העבודה עם אביב התפתחו ציפיות

bleeding guitar

New member
מסכימה האמת... ../images/Emo168.gif

בשביל זה יש הבדל בין האומן המאוס (ששנה שעברה נינט תפסה שם את המקום הראשון) לבין אכזבת השנה

Pink Roses

New member
יוני בלוך

כל הרעש שעשו סביבו לא מוצדק ודיי מאוס למען האמת

../images/Emo4.gif למה

אני לא חושבת...ז"א נכון שאולי יש הרגשה של הגזמה מסויימת אבל זה מגיע לו ...באמת אני לא יודעת עד כמה את/ה מכיר/ה את עבודתו של בלוך זמר מלחין מפיק מוזיקאלי... יש כאן מקום להרבא דוגמאות אבל האמת היא שאני רואה יותר ביקורות רעות מטובות...ועיקרן נישמעות כמו התגובה שלך... וגם נימעס לי וגם לא מתפקידי להגן
ואני יודעת שלכל אחד יש את הזכות להביע דעה... אבל באמת שקשה לי להבין מה הסיבה ליכתוב הודעות קצרות תוכן נגד אומנים... סתם הורס את האווירה לדעתי זה דווקה היה שירשור דיי אופטימי ותומך...זה אמור להיות דרוג או משהו כזה...למה להיות שלילים

dsol

New member
הפירוק של אלג'ר !_../images/Emo189.gif

לא רשום שזה חייב להיות דווקא אמן שאיכזב במשהו חדש וכו'.... ואותי זה מאוד איכזב שלהקה כל כך איכותית כמו אלג'יר התפרקה !

Hosh17

New member
../images/Emo45.gif

הכי עצוב שנחשפתי אליהם חודשיים אחרי שהתפרקו.. חבל מאוד.

gal1983

New member
../images/Emo45.gif ומוסיף

ההודעה של בלחסן שאחרי ההופעה האגדית בצוללת הוא לא מופיע יותר ומאז עשה רק הופעה אחת. ( יש שמועות שזה לא לנצח אבל גם לא בקרוב ) לא חשפתי את זה עד היום אבל יש לי בוטלג של ההופעה ההיא אם מישהו רוצה.

bleeding guitar

New member
וכל מה ששכחתי ../images/Emo168.gif

קטגוריות נוספות שאתם חושבים שאולי כדאי להוסיף (למרות ששנתיים כבר הנוסחה הזאת עובדת....) אתם מוזמנים לשרשר לכאן ואנשים... מצפה להיענות מלאה על הכל!!!

gal1983

New member
אולי גם - תקווה לשנה הבאה

מה הייתם רוצים שיקרה שנה הבאה, או "אומן פורץ דרך" לשנה הבאה ( שזה שונה מ"תגלית השנה" בכך שבתגלית מדובר באומן שכבר פרץ והתגלה ואילו ב"אומן פורץ דרך" מדובר באומן שחושבים שהוא יפרוץ .

ואולי הדיסק שאת הכי מצפה לו...

אני למשל מחכה לאוסף של מאור כהן, לדיסק של הקספרים, ושל אביתר בנאי. וזה רק מאלה שאני יודע שאמורים לצאת בשנה הקרובה.אני בטוח שיהיו עוד דברים שלא עולים לי לראש כרגע.

Tin Doll

New member
יפית..

לא הבנתי, צריך לכתוב בכותרת את האמן ולכתוב נימוק או שמספיק לעשות
למי שכבר כתב את אותו אמן?

למעלה