אני לא חושבת...ז"א נכון שאולי יש הרגשה של הגזמה מסויימת אבל זה מגיע לו ...באמת אני לא יודעת עד כמה את/ה מכיר/ה את עבודתו של בלוך זמר מלחין מפיק מוזיקאלי... יש כאן מקום להרבא דוגמאות אבל האמת היא שאני רואה יותר ביקורות רעות מטובות...ועיקרן נישמעות כמו התגובה שלך... וגם נימעס לי וגם לא מתפקידי להגן
ואני יודעת שלכל אחד יש את הזכות להביע דעה... אבל באמת שקשה לי להבין מה הסיבה ליכתוב הודעות קצרות תוכן נגד אומנים... סתם הורס את האווירה לדעתי זה דווקה היה שירשור דיי אופטימי ותומך...זה אמור להיות דרוג או משהו כזה...למה להיות שלילים
ההודעה של בלחסן שאחרי ההופעה האגדית בצוללת הוא לא מופיע יותר ומאז עשה רק הופעה אחת. ( יש שמועות שזה לא לנצח אבל גם לא בקרוב ) לא חשפתי את זה עד היום אבל יש לי בוטלג של ההופעה ההיא אם מישהו רוצה.
מה הייתם רוצים שיקרה שנה הבאה, או "אומן פורץ דרך" לשנה הבאה ( שזה שונה מ"תגלית השנה" בכך שבתגלית מדובר באומן שכבר פרץ והתגלה ואילו ב"אומן פורץ דרך" מדובר באומן שחושבים שהוא יפרוץ .
אני למשל מחכה לאוסף של מאור כהן, לדיסק של הקספרים, ושל אביתר בנאי. וזה רק מאלה שאני יודע שאמורים לצאת בשנה הקרובה.אני בטוח שיהיו עוד דברים שלא עולים לי לראש כרגע.