סיכום תוכנית ראשונה

mary lou

New member
נכון אבל זו בסך הכל תוכנית ראשונה..

אני מניחה שאנשים פשוט עוד לא ממש הבינו על מה מדובר ולכן לא ביקשו שום דבר ממש לעניין שיתאים לאורחים... מן הסתם כשהקהל יתחיל להתרגל לתוכנית הבקשות של הצופים יתאימו יותר, וגם יהיו יותר בקשות אז הסינון יהיה יותר יעיל

baco

New member
איזו תכנית מזעזעת

יב"ז היא אמנם כשרון (ותפסיקו להתעסק כח הזמן ביופי שלה הבחורה רוצה גם הערכה מקצועית) אבל היא לא מתאימה לתכנית כזו. היא צריכה איזו לייט נייט מטורפת, אחרי הכל היא עדיין נתפסת כבחורה מרעננת וצעירה ולא איזה דודה. התכנית עצמה - מחרידה, פשוט מחרידה !!! ניסיון פתטי, עלוב ופוגע בכל המדינה. דודו טופז הצליח לעשות זאת בסוף שנות ה90, מאז העם התפכח ולא אוכל את השטויות שמנסים רשת להביא בדלת האחורית כדי לגרוף רייטינג, כסף ולהיות נחמדים לקראת המכרז הקרב ובא.

mary lou

New member
תן לה קצת קרדיט... תוכנית ראשונה...

ליעל עדיין אין המון נסיון בתוכנית כזו, בשעות האלו.. חוץ מטקסים למיניהם ותוכניות לילדים ונוער לא יצא לה להנחות, בטח שלא בשעות האלו, בערוץ 22. תנו לה קצת זמן להשתפשף. לדעתי דווקא הרבה יותר טוב שנתנו תוכנית כזו לאחת כמו יעל, ולא לאיזה דודה זקנה-כי אז היינו כולנו מעבירים את זה הלאה... לערוץ אחר... (הרעיון לא שלי אגב
) ככה לפחות כיף לראות את התוכנית גם בלי קשר לעובדה שעושים בה דברים טובים באמת

מליזט אליכם - ותעבירו את זה הלאה...

"תעביר את זה הלאה" - סך הכל רציתי להגיע לטלויזיה בשלום. פורסם ב11 באוגוסט 2004, 12:02 אתמול עלתה לאויר תכנית חדשה בהנחית בייב העבר - יעל בר זהר. התכנית תעסוק בחְווַה וּשְווַה וּמעשים טובים ופועלת על פי הקונספט של מכתבי השרשרת האיומים האלה שהמקבל אותם צריך להעביר אותם הלאה כי שבירת השרשרת כמוה כפתיחת דלת הכניסה לתחלואים, דרקעס ושאר מרעין בישין. התכנית נפתחה בקִיבוּר רע במיוחד לשיר של לאה שבת. לאה זו ודאי ישבה בבית וראתה את הסיוט של כל כונפה מוסיקלית מתרגש מול עיניה. יעל בר זהר, בלונדה עם הרבה חזון קַבְרה את שירה. כמו רבים וטובים הקפידה יעל לצפות בקליפ של רוני אך לא האזינה למילות השיר. לו היתה בר זהר מבינה מה היא שרה` ודאי לא היתה לובשת חג ומורחת חיוך מאוזן לאוזן. רוני בת עשרה, יפתנו, הגיע הזמן לקפוץ כתה ולהפסיק להיות סוכריה מרקדת, הקמטים כבר הנצו בפנייך והפיגורה כבר לא מה שהייתה פעם... והיתר ממש פה. ליזט אפללו

noamkn

New member
כולם חייבים להסכים איתי

כולם חייבים להסכים איתי שהרעיון נחמד אבל יעל בר זוהר לא מתימה לתפקיד

H o t D o g

New member
בקשר לתוכנית, ליעל ולפורום

אמ... אני לא יודע, אני דיי התאכזבתי מהתוכנית, זה ממש אבל ממש לא הרעיון של "תעביר את זה הלאה" - לא התכוונתם לעשות את הרעיון הזה, תקראו לה בשם אחר... זה ממש הורס את הרעיון לדעתי. בקשר ליעל ולפורום, עם כל הכבוד ליעל... זה לא נראה לי פורום ליעל, זה לתעביר את זה הלאה, לא? זהו, אני התאכזבתי. אם יש כאן מישו שקשור לתוכנית, זו דעתי.

עכשיו תורי... :)

דבר ראשון- יצפאן הוא מלך... ואמממ צריך להתחשב בזה שזה בעצם כולה תוכנית ראשונה! וזה רק ההתחלה... האמת שזה בסדר גמור שהם עשו בקשות קטנות כי מתחילים בהדרגה... אם היו עושים ישר דברים גדולים אז זה היה קיטשי מדי ואנשים לא היו מתעניינים... כרגע יש עוד למה לצפות ובפעם הבאה זה יכול לעלות דרגה אה וסתם לידע אישי- הסרט "תעביר את זה הלאה" לא שייך לסטיבן ספילברג ואין לי מושג איך הגעתם לזה בכלל....

LOVEאמיר

New member
../images/Emo6.gifטוב, אני יושבת מול המחשב וקוראת

את כל התגובות שלכם על התוכנית ופשוט נקרעת מצחוק...
"זאת תוכנית מזעזעת..." "לא זאת תוכנית יפה..." "גנבה מספילברג..." "חרא של תוכנית.." בוא'נה איפה אתם חיים?! יאללה שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה וזהו!

alone66

New member
אזה רק שתדעו שזאת הסידרה .....

הכי מפגרת שראיתי ורק שתדעו שאת הרעיון היא גנבה מהסרט של סטיבן שפלסרג חרא של תוכנית

LOVEאמיר

New member
חחחח.. כן... איזה כיף לו....

שיעשו לי אותו דבר הלוואי! רק עם אמיר!!!...

יש אתר שנקרא "מעשר" למען הקהילה

שזה עסקים ותורמים לפרוייקטים , לנזקקים וכו' הלוואי שכולנו נעביר את זה הלאה... ציטוט מתוך האתר: "שמי יוםטוב (שם פרטי) משה (שם משפחה). במאי ומפיק פרסומות לטלוויזיה. יצרתי יותר מחמש מאות פרסומות, בעשרים ושתיים שנות פעילות. את הפרסומת לחלב העמיד של תנובה צילמתי בשנת 1997 בתחנת החלל "מיר", ולאחר שהפרסומת שודרה בערוץ 2, הסיפור פרץ לראש מהדורות החדשות ב- 150 תחנות טלוויזיה בעולם. הפרסומת נכנסה לספר השיאים של גינס. בראשון לספטמבר 1999, בשיאה של ההצלחה, מאסתי בכול , עזבתי והלכתי לחשוב. ואז זכיתי להארה. מצאתי דרך איך נהפוך, אנחנו האזרחים, לכוח משפיע ונגיע לרווחה כלכלית וחברתית. מצאתי דרך ליצירת שינוי שיתחיל בישראל ויעבור לעולם כולו דרך התקשורת והאינטרנט. מאותו הרגע כול זמני וממוני מוקדשים להפיכת החזון למציאות... " מצ"ב קישור לאתר עצמו, מקסים לא?

למעלה