סיכומפגש! D:

Jifannit

New member
סיכומפגש! D:

(מותר לי לפתוח אותו, למרות שאני לא אהיה?) אמ, בעצם כבר התחיל. קיצר, אני הייתי בבוקר, והיה ממשממש כיף ^O^ אזאז... שרשרו חוויות אומשהוכזה X_O

Envious

New member
נעמעעעע שלי *.*

ישבתי על קיארית והיא נמחצה למוות XD מסכנה Oo;;; קניתי עם אפרתוש פרישייק XDD וחיבקתי/נישקתי/נמרחתי על האו סאמה. ו..ו...תיאוווו *_____* הוא כזה חמוד ;; אורושקה גם חמודע D: אממ, ויוה הייתה אדו שלי :X ופגשתי את קורלללללללל אוי גאדד איזה חמודה @____@; ואת דופע הזונע שלי X3 ואת קיפע שהייתה |סלב| וילדת מומולדת. וחנוש עשה עגילללל פאקינג עגיל כמו של מיאביי *__________* וחיפשנו גירים כדי לעשות מעגלי אלכימיה, ו..לא מצאנו T.T אהה ופגשתי את נאקו <: ולא הלכנו לשירותים של הנכים :X ~.~ ואת דידיתתתתתתתתתתתתתת נשכתי את דידיתנשכתי גם את דידע XPP פורום לסביות רולז :X ואת אתי פגשתי כמובן ^^" ואת ספידע @_@ אם זאת הייתה היא XP וקורוו *.* אהה וניצנעעעע
והרבה אנשים שכרגע אני לא זוכרת @_@ אהה את בן XDD ואחת שאמרה שאני משעממת ועשיתי לה pet :X טוב דיי. בקיצור היה מגניב ^^" וציור שציירתי כי היה לי ממש משעמם..>>

Envious

New member
כתבתי שהיית האדו שלי ..;.;

ככה ? ככה את לא קוראת T_T *זורקת עלייך את פייק 7*

Vivi Sparrow

New member
הא, נכון ;-;

סורי אנבי ;_________; *חיבוק* ואין שום סיכוי שתגעי לי בfake 7, אלא אם כן את תבואי אליי >:

SetoGirL

New member
הו *ספידעמהמחשבשלדידע* -

זו הייתה אני 3: והנה דידי חשפה את עצמה בפורום בליצ' XD הוריי 3:

Jifannit

New member
וולקאם או משהו >.>

אתאת היית בציפגש שהיה במרץ? :X את פשוט...מוכרת לי באופן הרבה יותר מדי מטריד X_X דידע מאגניבה! *O* ישלך שיער כ"כ קופצני ^O^

RaVeN IYI

New member
>.< הבאתי לך את ג'יין אייר באנגלית

ולא ראיתי אותך >.<; ~מכות~

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ומכוער >.>

ואנלא מאגניבה. XD ~את~ מאגניבה. XP

Jifannit

New member
ברור מאגניבה, הכי מאגניבה.../images/Emo11.gif

ממש לא >.> עכשיו איילת צ'אן נרתעת או משהו בסגנון כי היא אומרת שאני פריקית. >: אני פריקית?! לא, רק בהתהוות. ראי תמונות מהציפגשון בפ"צ :) דין העומו הזה, שילך להתמזמז עם רמי.

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ~> זו היתה ספידע! ><

אומשו. Oo ועכשיו היא ודידית ונושע הלכו מפה ואני נותרתי בדד. ;; המ. המ. O= הו, אנבי, לאביו, נשכנית כתפיים שלי. *_* את כזו בישית. *_* ונהמע, מתהעלייך גם XD את חמודה כלכך *.* צריך להיפגש יותר! >_< המ, אני יודעת שאנלא קשורה וזה, אבל סיכומפגש- אומשו. Oo ועכשיו היא ודידית ונושע הלכו מפה ואני נותרתי בדד. ;; המ. המ. O= הו, אנבי, לאביו, נשכנית כתפיים שלי. *_* את כזו בישית. *_* ונהמע, מתהעלייך גם XD את חמודה כלכך *.* צריך להיפגש יותר! >_< המ, אני יודעת שאנלא קשורה וזה, אבל סיכומפגש- http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=BlueEyesGirL זהו. *חוזרת למקומי הראוי עד ש'ני אראה בליץ' סופסוף* ^-^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| תפוזבל. Oo

הוא הכפיל לי ת'הודעה. XDDDDDD לינק- www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=BlueEyesGirL

Jifannit

New member
XDD

חזרתי ממסיבת פיג'מות אצל חברה(אנחנו מסורתיות, מה?). ואני באתי ככה לתת לה חיבוק, ו... "אמ"ג, יש לך את הריח של אנבי!@%H!A#$H^" "הא? מי זאת?" "אתלאמכירה." "אמ, מהפריקים שלך בעזריאלי?" "אהאהא ^^" (מפה זה כבר לא מעניין.) קיצר, אני ככה, 'איך יש להן את אותו ריח?! >.<' אז ניסיתי לסחוט מהחברה שלי באיזו שמפו היא משתמשת אולי זהזה :X אבל משום מה היא לא אמרה לי >.< היא תחטוף על זה מלפפון מושחז.

T___________________________T

אני צריכה חיבוק T_____________________________________T אני הגעתי עם קורל לקניון ונפגשנו עם פורום אחר, ואח"כ הלכנו לראות את פורום הארי פוטר משום מה, ואז קורל נעלמה לי ( קורל תזהרי ממני, אני עדיין לא סלחתי לך!!!!! *מבטרצחני* ) אז הייתי אם כל מיני אנשים שאני מכירה וחיכיתי עד 4:30 והגעתי בערך ב5 לגג ואף אחד לא היה T__________________________T וצלצלתי לקורל מלא פעמים למרות שלא היתה לי בטריה והיא לא ענתה, ולא היה לי אף טלפון אחר של מישהו מפה ורק בסוף בסוף כשרצינו לחזור הביתה קורל צצה לה >< הבאקה הזאת.... אני לא אסלח לה!!!!! T^T וככה יצא שפספסתי כמעט את כולם מהפורום למרות שבאתי לעזריאלי במיוחד בשביל המפגש T_T בסוף פגשתי את מלפפון ים ואת ניצנע ועוד מישהי שאני לא זוכרת- אבל זה לא מנחם! רציתי לראות את כולכם!!! דיי כל היום הזה כ"כ נדפק.....ובסוף גם כמעט עשינו תאונה עם האוטו פעמיים דרוש חיבוק T____________________________________________________T

למעלה