סיכומפגש! D:

dark max

New member
*חיבוק* *צומי* *פט-פט*

אז בגלל זה לא באת! רציתי לפגוש אותך >> חשבתי שפשוט פיספסתי אותך אישכהו וכן הגעת... בקיצור, חסר לך שאני לא פוגשת אותך במפגש הבא!

אע O:

את...גם...היית? T^T לאאאאאא אני לא מאמינה שגם אותך פספסתי T____T חסר לכם אם לא יהיה מפגש ב...אממ....חנוכה! או לפחות בפורים ._.

פורימ זה קוספליי../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

אני רוצה להיות סייפון.... או ראנגיקו... למי כדאי לי? אניאהיה שיניגאמית בכולאופן.

../images/Emo15.gifלדעתי חמישה מליון זוגות גרביים

יספיקו.... או שלא? כי השיער דומה... וכי אני אצטרך לצבוע לכוחל בשביל להיות סייפון. אבל מצדשני- סייפון להיות מאגניבה!@ אז ני אהיה סייפון! אבאבל.. כחול לשיער בחיים לא ירשו לי...

אז צריך להזהיר את מפעלי הגרביים../images/Emo3.gif

ותוכלי לקחת פיאה בשביל תחפושת סוי פונג.

../images/Emo15.gif מפגשפורומ יאי! ../images/Emo15.gif

עליתי לגג עם קיל, ולא מצאנו פורומיסטיות. אז אני הלכתי לתקוע שלט לאנשים בפנים. היה כייף לראות את הפרצמופים המוזרים!
(חיחיחי אנוכי להיות סאדיסטית קפלה ואשוחה!) אז פגשנו דפנע, וגם את רייבן נה סאמה, וגם את מישמיש!
ואני ומישמיש יצאנו לגייס אנשים....
אני צרחתי "לי יש אישידה בכף היד ולכם לא!" וירדתי למינוסארבע. היו שם מלא כוסעות! וגם אור היה שם! ענת סאמה- אני אוהפתותך! וגם את יויע! וגם את כל הכוסעות האחרות ואנשים שזיהו את הסאשומרואית הבלונדית מהקוספליי!
אז גררתי אנשים לגג
פורומבליץ' צרח וצרח, והיה סבבע
אז חזרנו למינוסארבע והיה צחוקים, ושרנו שמענו שירים, והחידון היה נאאאחמט! הזוכה הגדולה הייתה האדומה הסגידע שלנו! ואחריה אסף
שעלה לי על העצבים. והצטלמנו. היה כייפ להצטלם.
וחזרנו לגג..... וראינו מלאאא קיפע! קיפע שיקסע! ואז אני, מישמיש, גל צ'אן, ומלפפוני ירדנו לקנות אוכל ולברבר לאנשים ת'שכל. גרמנו לאנשים להגיד שהם אוהבים יאוי!
אפילו לכמה דתיים
ובירברנו למכורות את השכל... מישמיש ביקשה פיצה עם פיטמות וזיינים..... זותומרת פטריות וזייתים....הקרועה. והלכו למוכר מסכן אחר ודיברנו אליו- כל אחת השפה אחרת, זה היה גדול. ודיברנו על יאוי כלהקת רוק. וזה ציטוט ישיר "הם לגמרי דופקים הופעה! וגם אחד את השני!" והיה שם אומו אמיתי בגופייה ורודה... או זה היה כל כך OMFG! קיצר, רצינו לאכול ולא היה שומקום שהו לא שיגענו את המוכרים! אז קנינו פיצה. ושיגענו את האנשים. כשחזרנו לגג סיפרנו לאנשים על קורותינו בשיגוע המוכרים התמימים והמסכנים. וזרקנו את השלט מהגג. ואתי האדומה ספיילרה לי ביטרוף. מישל לא יכולה להפסיק לצרוח "קון עשה ביד! הגוף של איצ'יגו!" אז נאלצתי להרגיע אותה ולהסביר לאנשים שמסביב שהיא שתתה יותר מדי קולה ואלוהים יודע מה היה בקולה הזו... קיצקץ (את רואה אתי?! הדבקת אותי!) הייתנו חייבו לחזור, אמרתי שלום לכולן בצער רב ואמיתי וחזרתי הבייתה

Neon taichou

New member
יאא ^_^

אז ככה, בארבע וחצי הלכתי לעזריאלי. בדיוק כשעליתי במדרגות הנעות לקומה 3, אור ועוד כמה אנשים ירדו במדרגות וצעקו לי "היי!". אז ירדתי, ומאחוריי עמדה אריאל. D: היא נתנה לי את המנגה של בליץ` {-סגידה-}, וביחד יצאנו לחפש את אור והשאר. בדרכנו נתקלנו בקורל 333> והיא אמרה שיורדים למינוס 4. אז ירדנו. שם פגשתי את אתי, טומוקו, קיפי, מישל ועוד רבים וטובים. ^_^ הצגתי את עצמי בתור Rukia is the Luff, הכינוי הקודם שלי ז"ל, וכל פעם שמישהו שאל אותי מה לעזאזל זה luff, אמרתי שזה כמו "love" רק עם U ושני F-ים. כאילו, נה נו דההה. ציירנו על בריסטול גדול ליומולדת של... לאזוכרתXD נראה לי טומוקו, קיארית ודפנע. אני דאגתי לקשקש על זה "מאיוריאורהארה לנצח!!1" רק כדי לעצבן את פזה, שכל הזמן איימה שתחסום אותי. הבאתי את בובת האיצ`יגו הנסגדת שלי מהאייקון והיא הפכה למסמר הערב. כולם רצו להחזיק אותו ומבטיחים שלא לחלל את הקודש שהוא איצ`יגו. ^^ כמה בנות {ששמן לא ידוע לי ._. גומן} ארגנו חידון סופרקשה {והגו את השם של אישידה לאנכון =_=}, הייתי תיקו במקום שלישי עם קורל, גם בגלל שלא שמעתי שלושת רבעי מהשאלות. XD ואז עשינו תמונה קבוצתית בסגנון דון קנונג`י {בוחעחעחע!} וכמה אנשים רצו לצלם את האיצ`יגו שלי. ^^ שתינו קולה ואכלנו במבה שהביאה קורל, נראה לי, עשינו לחיים ואח"כ כמה אנשים אמרו שהם הולכים לקומיקס וירקות, למרות שאין לי מושג אם הם הלכו או לא, כי אני הייתי בין אלה שנשארו. לאחר זמן קצר באה אשתביטחון והעיפה אותנו משם. מישהו בשם "אולי זה אני" גנב את לי את הבובת איצ`יגו וקרע לו קצת את הצוואר =___= מוות לו!21!!11 עלינו לגג {פעם ראשונה שלי ם:} ובמקום להסתכל על הנוף הסתכלנו על אחת מוכשרת בטירוף שעשתה יאוי של אדאל ובכל זאת עשתה את זה סקסי. קשקשנו והתחבקנו עם כל מיני אנשים. בסופו של דבר מיצינו, ליוויתי את פזה לתחנתאוטובוס ואז חזרתי לקניון כי קבעתי עם אמא שתבוא לאסוף. <_< חזרתי הביתה ואכלתי פשטידה. זה היה אחד מהימים המוצלחים יותר שחוויתי בזמן האחרון. ^^

למעלה