מה השם של הספר הראשון? אני אשאיל אותו מהספרייה, אם אתה אוהב את זה, אז זה בהחלט שווה בדיקה!
א אנטיבס300 New member 26/6/12 #22 מה השם של הספר הראשון? אני אשאיל אותו מהספרייה, אם אתה אוהב את זה, אז זה בהחלט שווה בדיקה!
J james p New member 29/6/12 #30 מחכי הכס הוא נהדר. אני בדיוק באמצע שלו עכשיו. אבל הוא לאנשים עם ראש פתוח כי הוא לא עושה הנחות לקורא ועוסק בנושאים שלא כל קורא ממוצע אוהב לעסוק בהם....
מחכי הכס הוא נהדר. אני בדיוק באמצע שלו עכשיו. אבל הוא לאנשים עם ראש פתוח כי הוא לא עושה הנחות לקורא ועוסק בנושאים שלא כל קורא ממוצע אוהב לעסוק בהם....
א אנטיבס300 New member 26/6/12 #23 מצאתי אותו http://www.youtube.com/watch?v=rSycSBYHitc ופיצקה זו הבת שלי זואי היא בת 5.
X X יו יו S New member 27/6/12 #24 זה שיר מקסים במה הוא היה? נשמע לי כיאלו זה היה באיזה תוכנית ואיזה יופי שיש לך ילדה בטח זה אושר גדול אל תכעסי אבל אז שספרת על רקטה שלחו לאילת והזכרת אותה חשבתי שהיה מדובר על יותר כיף לשמוע שמדובר בילדה ילדים הם העם מושלם
זה שיר מקסים במה הוא היה? נשמע לי כיאלו זה היה באיזה תוכנית ואיזה יופי שיש לך ילדה בטח זה אושר גדול אל תכעסי אבל אז שספרת על רקטה שלחו לאילת והזכרת אותה חשבתי שהיה מדובר על יותר כיף לשמוע שמדובר בילדה ילדים הם העם מושלם
א אנטיבס300 New member 27/6/12 #25 עכשיו אני חייבת לשים תמונה היא ישנה כי עדיין לא הבנתי כ"כ איך מורידים את התמונות מהאייפון אולי השיר היה בגוסיפ?
עכשיו אני חייבת לשים תמונה היא ישנה כי עדיין לא הבנתי כ"כ איך מורידים את התמונות מהאייפון אולי השיר היה בגוסיפ?
X X יו יו S New member 29/6/12 #28 לא הוא לא היה שם כי אני לא רואה את זה ואו איזה חמודית הבת שלך מזכירה קצת את בת של הראל מויאל עם תלתלים אלו
לא הוא לא היה שם כי אני לא רואה את זה ואו איזה חמודית הבת שלך מזכירה קצת את בת של הראל מויאל עם תלתלים אלו
א אנטיבס300 New member 30/6/12 #33 תודה לכולכם אתם מקסימים והשיר הוא לגמרי פאב של אמצע שבוע, אפלולי ומיסתורי, כוס בירה, חיצים ומטרה או משחק ביליארד רגוע........אחחח איך בא לי.
תודה לכולכם אתם מקסימים והשיר הוא לגמרי פאב של אמצע שבוע, אפלולי ומיסתורי, כוס בירה, חיצים ומטרה או משחק ביליארד רגוע........אחחח איך בא לי.
א אנטיבס300 New member 7/7/12 #36 בע"ה אני אמורה להיות הרבה במרכז בתחילת התהליך בכל אופן (ראיונות, וועדות וכו'). שאני אדע מתי אני מתחילה, אני אכתוב ואולי נארגן משהו ספונטני
בע"ה אני אמורה להיות הרבה במרכז בתחילת התהליך בכל אופן (ראיונות, וועדות וכו'). שאני אדע מתי אני מתחילה, אני אכתוב ואולי נארגן משהו ספונטני