סיכם שבוע

S p r i n g B

New member
סיכם שבוע../images/Emo9.gif

אחרי מלא מלא מלא זמן שלא היה.....
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר השבוע של ביט 69:
שיר השבוע לא של ביט 69:
התחדשות השבוע:
יציאת/בילוי השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? שבוע נהדר

ראשונה? :))

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיפרתי 55 במתמטיקה ל87 D: וציון הכי גבוה באזרחות והייתי יושבת ראש בפרלמנט D: ו...המ היה עוד משו אבל אני לא זוכרת
משהו רע שקרה לך השבוע:כלום חח שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות :) [שהמצאתי לו מילים משל עצמי,לא כ"כ חינוכיות XD] שיר השבוע לא של ביט 69:הפתיח של דני הוליווד ^^ התחדשות השבוע: שרשרת כזאת של יין ויאנג וכל הסמלים של השנים של הסינים ו4 צמידים חדשים D: יציאת/בילוי השבוע:לקניון ביום חמישי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הצגה מהצפר XD ציטוט\יציאת\מילת השבוע: tomer is doing his own mother at nights ו:"לצח יש תחתונים סגולים עם לבבות של בראץץ!" תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמרי :) אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? באאאאאאאאאארוררררררררררררררררררררררררררררר (שלאא.) חח סתםסתם

liavii

New member
סיכום..

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ נסיעה לגבעת אלה[היום] ימים מצחיקים בבצפר:) משהו רע שקרה לך השבוע:בוחן באנגליתXD שיר השבוע של ביט 69:כל הילדים שיר השבוע לא של ביט 69:מממ,הרבה. התחדשות השבוע: בגדים יציאת/בילוי השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול של יומיים:) ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"נו כבר אני נראה כמו ישו עם היד ככה" "כמעט נמחצתי על ידי ארון" XD תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? אממ אפשר להגידXD

בוש=סקס.../images/Emo23.gif

ראיתי אותו‎‏%#*^%$)I&$*&#*U^%$# הוא היה פהP: [הוא היה 50 מטר ממני
] משהו טוב שקרה לך השבוע: בוש בא לארץ!!!!!!!D: משהו רע שקרה לך השבוע:מבחן בלשון.הלך ממש ממש רע. שיר השבוע של ביט 69:נמאס..שיר כ"כ טוב
שיר השבוע לא של ביט 69:מלא נו.>< התחדשות השבוע:ואנסקסיות.3> וסתם נעלי אדידס לספורט.><" יציאת/בילוי השבוע:חיפהההההה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אואואוואוא...אירוע ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אל תרוצי..שלא תעירי את המתים." תמונת השבוע: יש ספק?
-> ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה שבוע.:] אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי?

shelly malka

New member
IT'S IN YOUR DNA,YOU'RE GAY! ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלתי ללמוד גיטרה בס, חלום חיי*-* וגם התחלתי להתנדב במועדוניות..
משהו רע שקרה לך השבוע:54 בביולוגיה
שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות
שיר השבוע לא של ביט 69:זן נדיר, שיר טוב !@#$%^^%$
התחדשות השבוע: גרביים
יציאת/בילוי השבוע:המועדונית שהתנדבתי בה..
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שני. 4 בחנים ו3 בחנים ><
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: There's a hole in my bucket dear Hanina dear Hanina There's a hole in my bucket dear Hanina a hole Then mend it dear shelly dear shelly, Then mend it dear shelly dear shelly‏ ‎ זה היה מצחיק
תמונת השבוע: תראו היא הוסיפה לי 2 נק' על היצירתיות כי המצאתי תשובה
ובכל זאת קיבלתי 54 ;_;
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד +
אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? לא

shelly malka

New member
התמונה לא נשלחהO: ../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

והיא גם לא רוצה להשלח-_-' נו טוב אני אשים תמונה אחרת.. תמונה שולטת /m\

Xx MaayaN xX

New member
I'm afraid that you've become Everything that

...you had hated משהו טוב שקרה לך השבוע: ההורים טסווו משהו רע שקרה לך השבוע: שחכתי להגיד להם איזה דיסקים לקנות שיר השבוע של ביט 69: לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69: Midtown - Become What You Hate התחדשות השבוע: סקיני חדשש יציאת/בילוי השבוע: רןן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא משהו מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: עלקקק חחחחח תמונת השבוע: אני עדי ושחר בחנוכה חחח ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? בהחלט, כמה וכמה פעמים

Xx MaayaN xX

New member
שמנה מעתיקנית אחותךךך

ושלנו זה סופגניות מהסופר לא מרולאדין! יותר סטייל חחח

just gaya

New member
מסכמת ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:יום חמישי כמעט חופשי בבצפר,יום ראשון ת"א עם ענבר משהו רע שקרה לך השבוע:המון מבחנים שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69:וואי יש הרבה בעיקר noy going anywhere של קרן אן התחדשות השבוע:חותלות וסיכות של קיטיD: יציאת/בילוי השבוע:היום לסרט ולקניון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:הופעהP: ציטוט\יציאת\מילת השבוע:מיככככככאאאאאאאלללללללללללXDD וגם הסיני ומר טישו תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי?מממ מה שהיה בא לי:p

helush716

New member
גאיה...P=

אני יודעת שאת באה להופעה בשביל לראות אותי
סתם
אני משתדלת כ"כ להגיע

למעלה