סיכם שבוע

ברלץ

New member
סיכום שבוע- חולה בבית כבר שבועיים (בערך)

משהו טוב שקרה לך השבוע: האחווה שלי ושל חברה שלי זכו מקום שני וגם הכרתי את הבנאדם הכי מושלם בעולם משהו רע שקרה לך השבוע: אני חושבת שהוא תפוס וגם אני חולה כבר שבועיים (בערך) שיר שבוע של ביט 69: כל הבנות השיר השבוע לא של ביט 69: שיר של נירוונה אני לא זוכרת איך קוראים לו וגם רוק סטאר של ניקלבק התחדשות השבוע: אין חוץ משקית אינפוזיה שיש לי בבית יציאת/בילוי השבוע: מיון משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חבר...... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: משהו יודע איך מקטינים תמונות כי כל התמונות שיש לי הן גדולות מדי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חרא משעמם להיות בבית והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? ברור אין פעם שהייתי על המחשב ולא היצבעתי

einatit4

New member
היייייי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: בית ספר
חחחחחח האממ קיבלתי ציונים טובים במבחנים, הריצה של ה12 דקות בספורט הייתה מעולה! משהו רע שקרה לך השבוע: המורה להיסטוריה עיצבן אותי
שיר השבוע של ביט 69: כל הבנוווווות
שיר השבוע לא של ביט 69: לא יצא לי כ"כ לשמוע.. התחדשות השבוע: ג'ינס מנו ניים יציאת/בילוי השבוע: בית קפה עם חברות
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ירושליים. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: טוב זה לא ממש ציטוט אבל- אני ואופקה עשינו [או לפחות ניסינו לעשות] תחרות סיבובים במלר"ת ופתאום מצאתי את עצמי שוכבת על הרצפה [הדיי מגעילה
]
תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? כמעט בכל מקום

oFka7

New member
זה היה השבוע?../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD פאק עינתית זה היה קורע
~~

helush716

New member
" זאת הפעם הראשונה שהתרגשתי כ"כ.."

משהו טוב שקרה לך השבוע: המבחן בתנ"ך עבר טוב, 100 בבוחן ביידיש
[אני אוהבת יידיש
] והחברים. חברים זה תמיד טוב
משהו רע שקרה לך השבוע: האוזניות של אפל נהרסו - והן היו מעולות!
, מבחן במתמטיקה
, כאבי בטן ו..ממ.. סתם גיליתי מידע מעצבן
. שיר השבוע של ביט 69: כל הבנות ורק ידידים
שיר השבוע לא של ביט 69: כבר עכשיו - ירמי קפלן וכל האלבום Catrel של Cartel
התחדשות השבוע: אוזניות של סוני
ו..ו.. אמא קנתה גומי
יאממ
יציאת/בילוי השבוע: מחוייבות בגן ילדים, ראשון בערב עם אמא [אחרי המבחן במתמטיקה
] ו.. היום יהיה נחמד גם
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעה בבארבי.. אני מנסה לעשות הכל בשביל להגיע
, מבחן בהיסטוריה ובוחן בערבית
ושבר תרגיש יותר טוב
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: המורה ללשון בשיעור על דגשים: "דגש קל הוא לא משמעותי עבורנו.. הוא כמו פודל קטן"
יש לה יציאות טובות חח לא זוכרת כבר.. כל יום יש מלא יציאות מעולות
תמונת השבוע: ממ.. זה בטח לא יעלה לי.. אבל ננסה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: התחיל רע.. נגמר דיי טוב
אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי? אכן אכן
שבוע מקסים שיהיה לכם

helush716

New member
כן.. זה נחמד דווקא, וכל המשפחה מדברת

אז זה שימושי ותמיד טוב לדעת עוד ועוד שפות
ו..ממ... לאן נעלמת לי?
שיהיה לך שבוע מקסים

black rock star

New member
באיחור אופנתי ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:סיימתי את הספר $%#*@!$ משהו רע שקרה לך השבוע:המסיבה התחילה להיות טובה רק אחרי שהלכתי
שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות. מהפלא של אירית D: שיר השבוע לא של ביט 69:Hey there Delilah התחדשות השבוע: אמממ...... כלום! יציאת/בילוי השבוע:אממ כנראה שהמסיבה של שיר, אור וספיר ביום שישי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא ממש. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוקיי
מיכלי:"נו אנה זאתי מט'6" ליאל:"אה אנה הרוסייה?" אני:"יש אנה שהיא לא רוסיה?"
- לא בכוונה להעליב, זה פשוט נפלט לי - -- "There's a one mellon..." "אם אתה טאץ' וואן מלון איטס יור האנד אני מוריד לך!"
-- *טלי רואה את הקליפים של מקפליי* טלי:"איזה נכים! אני כ"כ עושה אותם
" -- *אני ונוי מסתכלות בהורסקופ וכתוב לנוי שיהיה לה השנה מין סוער שבסופו בום גדול* אני:"מזל טוב נוי! את בהריון!" -- רועי:"אוה היום ראש חודש! אני צריך להתקלח" -- *אני ומיכל שרפנו את המחבת בנסיון להכין שניצלים, וליאל מנסה לנקות אותו, ורוצה שנביא לה סודה, ליאל מוציאה שקית קטנה ומפוררת את תכולתה למחבת* אני:"זה סודה בשקית?"
ליאל:"אה-הא" אני:"איך אפשר לשים סודה בשקית?"
מיכל:"נו זה עוזר?!" ליאל:"לא יודעת, נשאיר את זה ככה, בתקווה שהמחבת לא יתמוסס" אני:"מקסימום נגלה כימיקל חדש, ואז נהיה מפורסמות, ואת תראי שעוד אימא שלך תודה על זה שהרסנו לה את המחבת!" עכשיו זה לא נשמע כזה מצחיק.. אבל זה היה מאוד מצחיק
תמונת השבוע:סורי אבל אין לי עצבים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:קקי בכל מובן אפשרי אה... והצבעת כבר לביט בכל מקום אפשרי?אוה ברור שכן!

למעלה